My preciousssssss

Äntligen har jag tagit mig i kragen och insett att jag inte kan vara utan H&M's hatt, så jag köpte den dyrt som skam på Tradera. Först tyckte jag att det var förskräckligt att köpa något så dyrt när den kostat typ 70 spänn i affär men vad gör man inte när det är något man verkligen vill ha..

Nu har jag i alla fall en och jag tänker förtränga vad jag betalade för den för den är ju totalt ljuvlig. Jag är lycklig :)



Gott nytt år på er btw! :) Tänk att det redan gått ett år och att det snart är dags för år 2009.. coolt.


Just det, jag har så mycket att skriva om nu framöver! Julklappar och reafynd och allt vad det är.. :) Men nu skall jag gå och handla nyårsmiddag ;)

Ångest eller som det kallas häromkring, ågren

Vet ni, jag har tabbat mig. Jag har ganska länge tänkt att jag borde köpa en extra av Viva La Divas high pearl palett (den svarta ni vet) för att jag verkligen gillar skuggorna, och efterhand har jag bara blivit att gilla dom mer och  mer  och sett att den funnits på Kicks här men eftersom det funnits ganska många så tänkte jag att jag väntar lite så får mina päron köpa den till mig i julklapp eftersom dom efterfrågat idéer.. När vi var inne i lördags så var dom helt slut.. en av tjejerna som jobbar på Kicks trodde att det kanske kunde komma in fler och visste inte riktigt hur det såg ut i dom andra affärerna så jag har ringt runt nu på morgonen men den är slut i båda affärerna.. Typiskt!

Nu skall jag ringa Åhléns och kolla, ringde nyss men det var kö då.

Så, om någon har en sådan här palett och inte kände att den var nåt för dom eller har sett dom i en affär och kan tänka sig att inhandla en till mig så skulle jag bli jätteglad.. :)

Update!

Jag har hittat den i en affär.. :) Vilken lycka! Lagt undan den och så får jag den i julklapp, yey!

Julledigt

Några dagar framöver tar jag lite mer julledigt från bloggen, det har ju varit ganska mycket stiltje under några dagar innan också men jag vill inte känna att jag måste skriva för att det skall finnas något att läsa utan jag vill skriva när jag känner att jag har tid och tycker det är roligt, jag hoppas ni förstår hur jag menar.. :)

Jag har massor av spännande saker att skriva om och det kommer att komma här framöver, hoppas att ni läser då! :) Under tiden får ni inte missa min nya recension av ännu ett läppglans från Barry M!



Vill också passa på att önska alla



Julruschen

Hej på er,

Hur är det med er så här i bråda juldagar? Mycket att göra? Här är det fasligt mycket.. det har varit besök till släkten, julhandel av klappar och mat, städning och pyntning.. Och ändå är det en del kvar.. Jag jobbar både idag och imorgon så det får bli pyntande på kvällarna.. Men åh vad jag ändå tycker om julen, det är så mysigt :)

En sak jag tycker är lite synd bara är att många tenderar att bli väldigt påverkade av all julstress och det märks när man går i affärerna, det är inte så mysigt när folk tränger sig, knuffar på en och kör på en med vagnar.. Jag tycker det är trist att det är så.

Hur upplever ni julen? Är det bara fint och mysigt eller är det mycket stress också?

Recension: Barry M Glossy Tube Matt Candy Pink

Som ni kanske tidigare läst så är jag lite frälst utav Barry M's super shiny lip glosses, här är min tidigare recension för er som missat den :) Den förra recensionen gällde ju nyansen Pink Sparkle och det jag nu skall skriva lite om heter Matt Candy Pink.

Jag älskar verkligen formulan på dom här läppglansen, dom känns så himla vårdande på och torkar inte ut mina läppar. Jag har använt dessa två i flera veckor nu på jobbet och även Pink Sparkle till lite festligare tillfällen och dom är bara suveräna. Dom försvinner inte lika fort som vanliga läppglans heller och smakar och luktar gott!

Dom skiljer sig åt i nyanserna såklart men även litegrann i formulan, Candy Pink är nämligen inte alls lika glittrig som sin syster Pink Sparkle och känns därför en aning behagligare på läpparna. Man får ju därför heller inte det här wow-glittret man får av PS men det här är ett riktigt schysst vardagsgloss som ger lite lite färg och den där perfekta looken av fuktiga läppar. Precis som jag vill ha det.

För 55 kr är dom här rena fynden och jag måste verkligen beställa fler, om dessa försvinner från marknaden blir jag ärligt talat ledsen. Ni finner dom hos Satine!





Betyg: 5/5

Jag säger som tidigare, ett helt klockrent underbart gloss!

Julerbjudande! Mirenésse mascaror!

Idag har Satine öppnat lucka nr 16 i sin julkalender och där finner man idag Mirenésse's Secret Weapon mascaror för 149 kr! Ordinarie pris är 249 kr! Jag skall garanterat slå till, julklapp till mig själv ;)

Denna gången tänkte jag köpa Super Volume, håller på att testa Super long nu och den är lovande! Men dum som jag är kan jag ju inte hålla mig till något som funkar utan måste alltid testa någon annan sort utifall den är bättre ;)

Letar ni efter en trevlig tubmascara som inte lägger sig under ögonen eller flagar och som är lätt att ta bort är Mirenésse möjligen det ni söker, för mig funkar dom i alla fall bra men det är ju så med mascaror att det är väldigt individuellt vad man tycker om och vad som funkar för ens fransar. Men alltid värt att testa, eller hur? :)


Jag är med och tävlar om ett nagellack, igen!

Alltså, jag börjar bli lite smått biten av det här med nagellack, det finns ju grymt många snygga nagellack!

Det är One Inch Nails som har en tävling till och den här gången är det ett ljuvligt rött nagellack som lottas ut, nämligen Twinkle toes från Precision.

Här finner ni tävlingsinlägget, var med ni också så kanske ni vinner? :) Om inte annat måste ni gå in för att se hur det ljuvliga lacket ser ut, magnifikt!



Julfest och en liten EOTD-bild

Igår var det julfest på jobbet och vi var till ett jättefint ställe och åt julmat. Läkarna hade också lite aktiviteter åt oss. Klart lyckad kväll.

Jag hade ungefär samma sminkning som jag hade förut vid ett tillfälle, hade inte riktigt tid eller ork att tänka ut något nytt utan jag tog en gammal klassiker.

Min bas var ID's mineralfoundation, ID's mineral veil och sedan ett rouge från Isadora, nr 11 Rose tan.  Inget nytt där.

Sedan ögonen då, först tog jag Ardell's lösfransar nr 121 och satte dit dom. Efter det lade jag bare study som bas över hela ögonlocket och upp till ögonbrynet och lät den torka en stund, efter det tog jag en beigeaktig skugga från Viva La Diva's (VLD) svarta palett med 48 skuggor och lade också ända upp till ögonbrynet. Efter det tog jag en guldig från VLD's palett och lade mest på ögonlocket men även litegrann på resterande. Sedan för att få riktigt guldigt tog jag Loreal's platinumskugga i guld på ögonlocket. Sedan på med svart eyeliner , H&Ms dipliner. Nu efteråt ångrar jag att jag inte tog gel eyelinern från FACE istället för diplinern för den verkar bli finare än diplinern. Får väl tänka på det i fortsättningen.. :)

På läpparna blev det Rimmel rich moisture lipstick i nr 321 Diva red, jag har skrivit en recension på detta och där finns även LOTD-bilder, här finns den.

Fixerade sedan allt med Stay spray som vanligt.

I håret hade jag en av mina svarta rosetter från H&M för att piffa till looken lite.. :) Hade min nya tunika från Gina Tricot tillsammans med täckande strumpbyxor, blev riktigt bra!

Har en bild på hur ögonmejken blev som visserligen blev väldigt oskarp men visar ju ändå litegrann hur det såg ut. Tyvärr hann jag inte ta bilderna innan jag åkte så det här är taget vid runt midnatt igår.. Lösfransen har lossnat lite inne vid ögonvrån men jag var ärligt talat för lat för att fästa den på nytt bara för fotonas skull :)


Jag vann, igen!

Hallå, det är ju mitt namn i det här inlägget!

Herregud, det här är ju otroligt! Jag som aldrig vinner något alls har helt plötsligt vunnit två jättefina saker på en vecka! Otroligt är verkligen ordet! Jag förstår om ni börjar hata mig litegrann, jag skulle nog kunna bli lite bitter om någon vann flera gånger, särskilt om det är något man verkligen vill ha :/

Dom flesta som hänger i bloggvärlden kanske redan sett att det är China Glaze's Emerald sparkle jag talar om!

Jag är i alla fall jätteglad över vinsten för jag har som sagt inte ägt ett grönt lack sedan högstadiet och det var ju som jag kanske nämnt armégrönt. Jag har inte många nagellack alls som det är nu, några stycken röda, ett guldigt och ett lila och så några som är i princip omärkbara. Alla är ifrån Collection 2000, Isadora, H&M och Oriflame.

Har velat testa China glaze länge men det är verkligen helt nytt område för mig som är ovan att greja med naglarna, dock är jag väldigt avundsjuk på er som alltid har så fina naglar. Jag måste köpa ett bra överlack som gör att lacken torkar lite fortare nu också, har tänkt det länge men inte blivit av.. några tips? :)

Här kan ni se det underbara lacket in action på One Inch Nail's naglar, det är giftigt vackert, jag tänker på Poison Ivy från Batman. Även Sminkan har bidragit med läckra bilder på det, här finns dom.


Min allra första EOTD!

Jodå, ni läste rätt, jag har nu premiär för en EOTD men det är absolut inget glamouröst utan det är en sådan simpel sak som mitt första försök att måla eyeliner med pensel, jag har nämligen testat min eyeliner i gelform från FACE med tillhörande pensel för allra första gången.


De här bilderna är ju tagna nu ikväll och då har jag haft mascaran sedan kl 6 i morse, eyelinern la jag på innan jag började fota. Det är Mirenesse Secret weapon Super long på fransarna.

Jag upptäckte att vänsterögat var lättare att fota pga ljuset och så så det blev mest det.


               

Hittade en bild som blev skaplig på högerögat också.




Sedan en bild där jag haft på lite bare study och vit kajal för att testa hur väl det syntes på bilderna..




Vad säger ni? Är dom godkända som min första EOTD och för att vara första gången jag gör eyeliner med pensel? :)


Jag vann!

Oj vad jag blev chockad i morse när jag gick in en snabbis på Lipgloss Bitch's blogg för att se om hon lagt ut dagens lucktävling, mitt namn stod ju i ett inlägg! Jag har vunnit lucka 4!

Det var ju ingen dålig sak att vinna, verkligen inte. Jag har suktat efter den produkten länge men alltid tyckt den varit lite för dyr så det har bara blivit en sådan där sak man jättegärna velat testa.

Men nu har jag snart en Freeze 24/7 Go Instant Smoother & Brightener i min ägo, det är så grymt spännande! :D Jag är hyperglad just nu! Jag som aldrig vinner något annars! :)

Ni kan läsa vad Lipgloss Bitch tycker om primern här!

Så här skriver Eleven:

"Freeze & Go Instant Smoother & Brightener är en ofärgad skönhetsbehandling som omedelbart gör din hud perfekt och strålande, samtidigt reducerar den fina linjer och rynkor. Resultatet blir en gnistrande mjuk hud.

Denna enastående produkt som får plats i handflatan, glider på över (eller under) din make-up utan att lämna några ränder."





(bild lånad från eleven.se)

Hattjakt som blev prischock

Jag är ganska lack just för tillfället, det är så att jag verkligen suktar efter en hatt som H&M har i sitt sortiment i vissa affärer. Jag har letat efter den här där jag bor men när jag frågade personalen här sa dom att dom trodde att det kanske var så att det bara var större butiker som skulle få in den, trots att dom har bilder i halva butiken på tjejer i just den hatten... Det var ofta så enligt personalen, att dom fick bilder på saker som dom sedan inte har i sortimentet. Jag tycker det är lite dåligt faktiskt, är det så mycket begärt att skicka hit typ fem stycken hattar då?

Nu har jag efterlyst den lite överallt och fått många snälla människor att kika lite överallt efter den men den verkar vara slut även i de stora butikerna. Det är så himla trist, jag har alltid velat ha en sådan där hatt.

Jag blev tipsad om att dom fanns på Tradera så jag tittade där och mycket riktigt så fanns dom, för 250 kr + frakt.. Idag fick jag reda på vad hattarna kostade i affären, 69,50 kr.. Det känns ju lite sådär att köpa en hatt för 300 kr som kostade 69,50 kr i butik men det är väl så det är att inte bo i typ Stockholm, Malmö eller Göteborg antar jag?  Jag får se hur jag gör, jag vill ju gärna ha den men 300 kr? Jag har ju inte ens sett den IRL så jag kanske blir jättebesviken när jag väl får den?

Trist.. :(

Om någon vänlig själ sett den här hatten i en H&M butik får ni hemskt gärna säga till, vill ni dessutom köpa den och skicka den blir jag överlycklig!

Här är i alla fall en bild på skönheten:



(bilden lånad från hm.com)


Tunika från Gina Tricot

Tittade lite på kläder också i helgen som var och det blev en tunika, det var erbjudande så den kostade 99 kr istället för 199 kr, det var trevligt.

Jag gillar den stickade detaljen och att resten är vanligt tyg, var lite sött. Den blir perfekt till leggings eller täckande strumpbyxor.. :)


Jag deltar i en tävling för att vinna ett Emerald sparkle!

One Inch Nails har nu en underbar tävling där hon lottar ut två stycken China Glaze Emerald sparkle! Eftersom jag inte ägt något grönt nagellack sedan högstadiet (det jag då ägde var ett armégrönt.. ) och aldrig testat China Glaze vore det ju inte helt fel att vinna ett.. :) Dessutom är det nog ett av de finaste gröna jag sett :)



Delta ni också, tävlingen finns här!

Mera Ardellfransar!

Jag älskar verkligen lösögonfransar och det börjar bli en ful ovana att köpa nya hela tiden.. men dom är ju så fina! Jag har svårt att gå ut på krogen eller så utan lösisarna nuförtiden, urskumt.

Men men, fina är dom och jag fick lite rabatt då jag hade en sådan där 25 kronors check på Kicks ;)

Denna gången blev det nr 121 och 105 :)






Accessoarer från Gina Tricot

Jag och accessoarer, särskilt håraccessoarer.. det går ju inte att motstå så det blev lite nytt igen..

Det blev en favorit i repris gällande dessa rosetter, jag har dem ju redan i svart men kunde inte låta bli att köpa dem i rött också, såg idag att dem fanns i lila med för den som är sugen ;) 59 kr så är dem dina.



Sedan så fanns det ett ljuvligt diadem med en rosett... ja rosetter har ni ju kanske märkt att jag är svag för. Detta gick på runt 60 kr också tror jag, jag har redan slängt kvittot... Men visst är det sött? :)


Utmanad av Vaniljlatte

Eftersom jag nu blivit utmanad så får jag väl vara en happy camper och utföra den :P

Födelsedag: En sådan har väl alla?

Födelseplats: BB, hade väldigt bråttom så mamma hann knappt in på BB visserligen, men still.

Favoritdjur: Vet inte om jag har nån riktig superfavorit? Jag gillar många djur. En del på avstånd dock.

Favoritfärg: Beror på vad men svart funkar alltid, är svag för lila gällande accessoarer, ögonskuggor och väggar, hah. Rött är fint också, vitt med.

Favoritsiffra: eftersom det skall vara en siffra säger jag 6 men annars 12.

Favoritmat: Hm, det varierar.

Favoritaffär: H&M får jag nog säga även fast det finns fler trevligare och bättre affärer men när man är på H&M hittar man tamejtusan alltid något att släpa hem.

Favorithobby: Tv-spel.

Drömjobb: Jag har nog mitt drömjobb nu lite, men jag gillade att vara säljare av skor med, makeupartist vore ju inte fy skam det heller.

Ett ställe jag vill åka till: Las vegas.

Sover i: Ja en säng? Ibland händer det att man sover i en soffa eller på en luftmadrass också. Nä, jag fattar att ni antagligen menar vad jag sover i för kläder men se sådant svarar jag inte på.

Detta är hett: Skor och nya James Bonden.

Detta är iskallt: Jag, det sägs att jag är ganska iskall ;)

1. Kissie, 2. Kenza, 3. BlondinBella? Skall jag ha åsikter om dom eller vad är grejen? Jag bryr mig inte.

Linje på gymnasiet: Handel- och administrationsprogrammet med inriktning handel.

Favoritbild: Jag har några stycken, på min mormor, morfar, gammelmormor osv. På brorsan och på mina päron. Annars är jag svag för svartvita bilder av blommor och annat. Och bilder av Marilyn, har ett antal sådana tavlor, likaså  med Elvis och James Dean.

Nu skall man utmana någon och jag skulle gärna läsa vad Inthemake, Bettieli och Makeupjunkie svarar!

Underbart sköljmedel!

Jag har funnit två stycken sköljmedel som jag verkligen älskar och tänkte att ni skulle få ta del av dessa!

Det gäller Comfort Crème Sweet Almond Oil och Comfort Crème Jojoba Oil.

Tidigare har jag kört med jojoba oil varianten och den är helt underbar, doftar ljuvligt och kläderna känns mysiga. Senaste gången vi handlade nu var den slut så då tog vi sweet almond oil istället och den doftar ännu godare! Det är helt underbart att ett sköljmedel kan ge en sådan myskänsla.. :) Det luktar heller inte så starkt att man inte klarar av det utan lite lagom och doften ger en väldigt mjuk och mysig känsla.

Jag rekommenderar!


Adventskalender med vinstchans!

Det är inte mycket aktivitet i bloggen just nu, tiden går så fort att jag inte får nåt gjort känns det som ibland!

Men nu vill jag tipsa om en sak och det är adventskalendern som Lipgloss Bitch har nu under december, varje dag är det en ny sak och då får man en ny chans att vinna något kul och det är verkligen inga dåliga grejer man kan vinna!

Jag har ett tvångsmässigt beroende att titta in varje dag nu ;) Kolla in ni också, alla vill väl vinna nåt kul såhär i juletid! :)

Idag kan man vinna en primer från Freeze 24/7, den har man suktat efter kan jag säga ;)


Lipgloss Bitch's härliga julkalender!


Youngblood!

Jag var just inne på Grand Parfymeri's hemsida (efter tips av underbara Inthemake såklart!) och såg att dom lagt in Youngblood's produkter i webbshoppen!  Jag har länge varit lite sugen på att testa Youngbloods mineralmakeup, nya sorter är alltid kul att testa! Det som väl har hindrat mig litegrann är att dom är ganska dyra, eller, egentligen är dom ju i samma prisklass som ID men då kunde jag ju köpa testkit för att se hur det var innan. Det kanske går att få testers av Youngblood någonstans också innan man köper, jag har inte utforskat saken så ingående ännu :)

Lite info om Youngblood som jag så skamlöst lånat från GP ;)

"Youngblood är en 100% mineralmakeup som jobbar i synergi med huden. Den hetaste makeuptrenden på marknaden i en elegant, exklusivt designad förpackning.

Youngblood har en komplett makeup-serie med Mineral foundations (finns i pulverform, pressade och flytande), Concealer, Kroppspuder. Rouge, Ögonskuggor, Kajal, Mascara, Läppstift, Lipliner, Borstar och Penslar.

Ger vacker, naturlig, frisk lyster
Passar alla åldrar och hudtyper
Lugnar, läker och verkar anti-inflammatoriskt
Naturligt UV-skydd med SPF15
Sitter kvar hela dagen - även vid värme, såväl utifrån som inifrån
Tar bort ojämnheter
Täcker allt! Kvisslor, ärr, pigmentfläckar, rosacea som den även lugnar
Torr hud får liv, lyster och fukt
Minimerar porer och orsakar inte pormaskar"


Det som lockar mig är bl.a. att det finns foundations i olika formulas, dvs i pulverform, pressade och flytande. Jag skulle vilja testa en i pressad form för ibland blir jag redigt trött på pulvervarianten. Jag har även kikat lite på Glo Minerals pressade bas men den är ju ganska dyr den med..

Jag är lite förvånad över att jag inte läst särskilt mycket i bloggar angående Youngblood men det kanske inte varit så lätt att få tag i tidigare eller så har ingen upptäckt det än? Kan ju också vara så att folk testat och inte gillat det utan att jag läst det nånstans...

Jag undrar nu, har du eller någon du känner testat något från Youngblood?


Rättelse

Det snöar nu.. :) Lite bra skall man tydligen få ha det ändå, hoppas det håller i sig hela dagen!



Äh... nu slutade det snöa igen.. Nu får det väl ändå bestämma sig snart!

Gah

Jag måste få spy galla över en sak, faktiskt. Jag är ingen gnällig person egentligen men det här något jag stör mig på annars, i tysthet.

Människor som måste påpeka det uppenbara, som man garanterat är medveten om själv, t.ex. idag:

Jag har ont som fasen i ena ögat, förkylningarna jag får sätter sig alltid på båda eller ena ögat och så blir det jätterött. Så kommer folk alltid, det slår aldrig fel att någon påpekar det, och säger: "Vad du är röd i ögat". Nähe?! Menar du det? För det har jag ju aldrig märkt menar jag...

Dom kanske menar väl och vill visa omtanke men om det nu är poängen kan dom väl säga nåt bättre som t.ex.: "Har du ont i ögat?" eller nåt. Nä, det ska alltid vara nåt sånt påstående, och när man svarat ja det är förkylningen säger dom ju ändå inget mer, så vad är meningen i att påpeka det? Vad skall jag göra åt saken? 

 Näe, sånt är drygt och så är det med det!

Nu har jag gnällt färdigt och vill gärna veta om det är någon mer än jag som ibland blir lite trött på tråkiga påpekanden?


För övrigt kan jag ju berätta något ganska komiskt, jag gick upp kl 5 i 12 inatt och klädde på mig, fixade håret och sminkade mig för jag trodde att klockan var 5 i 6 på morgonen, när jag sedan skall gå och äta frukost tittade jag på mobilen och såg att så var inte fallet utan klockan var 00.19... Grattis till mig, så jag gick helt sonika och lade mig igen och försökte sova, med smink för jag kände inte direkt för att ta bort det. Tur man har mineralsmink och att jag bara hade mascara förutom det. Snacka om flopp.. :)

Det snöade här i morse och det tycker jag var så mysigt, nu har det ju så klart slutat, man skall ju inte få vara glad alldeles för länge.

Fynd i presentförpackning från Garnier Clean & Fresh

Lovade ju tidigare idag att jag skulle visa mitt fynd jag gjorde igår :) Jag försöker hålla vad jag lovar så gott jag kan men får erkänna att bloggen inte alltid blir min högsta prioritering men nog pratat om det, nu vill ni ju veta vad jag köpte!

Det är så att jag fastnat lite för ett ansiktsvatten, ansiktsvatten är lite utav en last för mig och jag kan inte leva utan det. Jag har testat oerhört många olika men det här har jag faktiskt köpt säkert 3 gånger innan nu så ni kanske förstår att jag gillar det :) Annars brukar jag köpa och använda tills det tar slut om det inte är katastrof för då slänger jag det (nej det gör jag faktiskt inte men jag önskar jag gjorde, jag hamstrar det och tänker att jag använder det en annan gång...) men sedan köper jag nytt.

Nåväl, när jag var på Konsum igår för att inhandla just ansiktsvatten, makeupborttagningsservetter och en ny deodorant så fann jag en söt liten presentförpackning och jag gillar presentförpackningar så jag slog till. Det var nämligen så att presentförpackningen i sig gick på 90 kr och innehöll just det ansiktsvattnet jag ville ha som kostar 51 pix bara det och nu fick jag dessutom två produkter till, det var inte ett så jättesvårt val kände jag.

Så, vad innehåller förpackningen då?

Garnier's serie Clean & Fresh med dessa produkter:

Refreshing Toner (ansiktsvatten på svenska)

Fresh 24 hour daily moisturiser (en fuktcreme kort och gott)

Clean & Fresh Refreshing Gel Wash (rengöringsgel).

Samtliga är för normal till blandad hy och innehåller fruktvatten. Jag gillar fruktvattnet för jag inbillar mig att det är det som gör att ansiktsvattnet luktar så förbaskat gott, jag älskar doften.

Nu skall ni få lite fin fakta från förpackningarna för det är alltid lika intressant och roande att se vad tillverkarna lovar!

Vi börjar med en allmän beskrivning på yttersidan av förpackningen:

"För normal och blandhy. Ger din hud spänst och lyster.

Garnier Clean & Fresh är en återfuktande hudvårdsserie med extrakt från äpple och druva.

Rengöringsgelen tar effektivt bort orenheter och makeup.

Ansiktsvattnet fräschar upp huden och sluter porerna.

Fuktcremen med vitamin E och fruktvatten gör huden sammetslen och perfekt återfuktad i 24 timmar. "



Jag kände att det där nog sammanfattade det hela ganska bra, fast jag vill ta med en mening från rengöringsgelen som jag gillade:

"Den avlägsnar effektivt orenheter och makeup. HUden blir väl rengjord och uppfräschad. Den strålar av friskhet."

Vem vill inte ha en hud som strålar av friskhet? ;)


Jag har ju tidigare nämnt att jag har känslig hy men det här ansiktsvattnet har jag inte haft några som helst problem med, jag t om föredrar det framför Garnier's Clean Sensitive serie. Får se hur rengöringsgelen och cremen funkar. Men jag får lov att säga att sedan jag började med mineralmakeup så är min hud inte alls lika rödtonad, irriterad eller torr. Jag var konstant fnasig förr men nu är jag aldrig det längre, det är knappt så jag behöver smörja in mig ur den synpunkten, det är ju fantastiskt! Mer ingående recension angående ansiktsvattnet kommer snart, resten av produkterna får vänta lite tills jag hunnit testa dom ordentligt såklart.. :)

I alla fall så tyckte jag det här var ett riktigt fynd för 90 kr, med tanke på att ansiktsvattnet själv kostar 51 kr bara det, fuktcremen går väl på runt hundralappen eller så misstänker jag. Jag har för mig att jag testat den tidigare och tyckte den var rätt trist men min hud är så annorlunda nu att jag tänker ge den en chans till.. :)








Update från helgen

Nu har helgen redan gått, jag tycker knappt det hinner bli fredag innan det är dags för måndag igen.

I fredags slutade jag tidigt, skönt! Mamma och jag städade och pysslade lite hemma för att vi skulle ha födelsedagsmiddag på lördagen och sedan åkte vi till Ikea och Maxi och handlade.

Det blev tacos till middag och faktiskt ingen dessert utan dom fick choklad till kaffet, alla var nöjda :) Senare hade vi lite snacks med. Det var brorsan och hans tjej och sedan två vänner till familjen och deras lilla dotter som var hemma, mysigt! Eftersom både mamma och jag fyllde förra veckan brukar vi ha lite "familjemiddag". Vännerna tillhör familjen kan man säga.

Jag fick en jättefin sjal, en ögonskugga och ett läppglans av vännerna och av brorsan fick jag ett Guitar hero! :) Så kvällen var vigd åt Eye toy (vi spelade bowling och lite annat) och Guitar hero. Det är ju grymt! :) Man känner sig som en riktig rockstjärna ;)

Igår blev det massa Guitar hero spelande också och sen iväg till affären för att handla lite nödvändigheter. Idag har jag träningsvärk i armarna från både Eye toy och Guitar hero... haha. Jag är på gott humör i alla fall :)

Jag gjorde ett riktigt fynd igår på vårt lokala Konsum, ni skall få se det senare.. :) Men jag kan säga såhär mycket, jag gillar verkligen julen om man tänker på alla presentförpackningar som säljs och alltid är lite billigare, perfekt! Poängen med en presentförpackning kanske är att köpa dem till andra och inte till sig själv som jag gjorde, hihi :)

Nej nu är det dags att jobba, vi hörs! :)

RSS 2.0