Happy birthday.. to me.

Idag fyller jag år. Inte för att det är en sådan big deal, när man är i min ålder är det liksom inte tårtkalas och bli överlycklig över ett nytt ritblock och tuschpennor. Ibland saknar jag den tiden, det var verkligen glädje. Det har liksom försvunnit med åldern, nu är det väl på sin höjd trevligt att fylla år. Men ändå, man fyller år så man får göra det bästa av saken, även om det inte är som när man var liten längre.. :) Jag har fått några fina saker av mina föräldrar och på lördag ska vi ha lite kalas.. :) Jag har fått så fina sms idag från nära och kära som gratulerat mig, blir så glad när dom minns.. :)

Och så måste jag få nämna en sak som hände förut idag när jag var inloggad på Pret-ty. Underbara Badbomben PM:ade och gratulerade mig! Jag blev så överraskad!  Badis hade sett tårtbiten på min sida där och jag tycker det var så himla rart gjort av henne att PM:a! Så himla underbara människor det finns!


Min första eyeliner i gelform

Häromdagen fick jag, precis som så många andra, Damernas Värld med FACE's gel eyeliner i svart och en pensel. Jag började prenumerera på tidningen bara för att man skulle gå eyelinern, penseln, ett läppglans (som jag redan har visserligen) och SATC-filmen. Fick eyelinern och penseln nu direkt och får sedan läppglanset och filmen om några veckor när de registrerat min betalning.

Skall bli spännande att testa den (nu igen!), har ju hört så himla mycket bra om eyeliners i gelform i många olika märken. Dock vet jag inte om jag läst att någon haft denna från FACE? Lär ju bli många recensioner nu i framtiden i alla fall.. :) Jag vet inte om jag är någon hejare på det här med pensel men övning ger färdighet.. Jag återkommer efter testande!

Idag är jag förresten på jobbet :) Känns roligt, hade saknat att gå hit och alla är så rara <3

sjuk

Nu har det varit stiltje i några dagar här, väldigt trist tycker jag och ni med hoppas jag.. vore ju trist om ingen märkte att man varit borta ett tag..

Jag har fått nåt dumt virus så jag har i princip legat till sängs sen i måndags. Jag åkte till jobbet i måndags morse och var där i typ 2 timmar innan jag gav upp, mådde så hemskt illa och trodde först att jag blivit magsjuk men så illa var det inte som tur var. Det var nog febern som spökade, brukar kunna bli illamående då.. Haft hemskt ont i lederna också, helt sjukt. Vad är det för läskiga saker som går nu egentligen? Man blir ju lite trött.

Nu är jag i alla fall på bättringsvägen tror jag och imorgon skall jag försöka att jobba igen.. :) Jag har saknat jobbet, det är sjukt trist att vara hemma när man är sjuk, usch.



Lördagen

Igår var det lördag och dagen kombinerades med både nytta och nöje,  jag gick upp ganska tidigt och städade och plockade på min övervåning och jag blev så nöjd med resultatet, känns mycket finare nu.. :)

På kvällen kom en väninna över och vi hade sedan lite tv-spelskväll med dansmatta, eyetoy och singstar, jättekul! :)

Jag kan säga att både eyetoy och dansmatta är lite som ett träningspass, särskilt dansmattan, det är inget man pysslar med innan man skall ut på krogen om man säger så, haha.

Singstar däremot måste vara det perfekta förfestsspelet, det är ju hur kul som  helst och det är musik!

Vi invigde mina nya singstarspel som jag inte ens hade testat innan, nämligen R&B, Popworld och Rockballads. Ibland undrar jag lite över vilka som väljer låtarna för det är onekligen ganska underliga låtar på vissa av dessa skivor.. men men.. :)

Det som saknas i min samling är väl egentligen Guitar hero men jag är på G där, jag har i alla fall en trådlös gitarr som jag köpte billigt på rea på Rusta. Ska bara köpa ett spel också, men det har inte blivit av än. Annars har jag dansmatta, eyetoy, buzz och singstar.. Jag gillar verkligen tv-spel! :D

Nu skall jag nog sätta mig och mysa i soffan och spela lite From Russia With Love, James Bond ni vet ;) Jag förtjänar det säger vi, efter att ha städat så mycket igår ;)

Friday night

Hej!

I fredags blev det utgång, det var inte riktigt planerat men en av mina bästa väninnor hörde av sig och undrade om jag inte skulle bli med, vi träffas alldeles för sällan och kompisen jag skulle ut och äta med hade blivit sjuk så min kväll var tänkt att bestå av Idol och det kändes som att det kunde kvitta.. :)

Så det blev i princip att äta när jag kom hem, byta om och sedan piffa lite och åka. Jag slutade nämligen sent så jag var inte hemma förrän eftet 17 men det gick ju bra i alla fall.

Jag blev så himla nöjd med mitt smink i fredags och mitt hår! :) Tyvärr så blev bilderna riktigt kassa så det blev inga sådana, hade inte riktigt tid till att få till dom bra heller men jag gjorde i alla fall ett försök! :)

Ni får nöja er med sminkningen i ord istället.. :) Jag hade ju redan grundat med Bare study på morgonen och sedan lagt en vit och en guldig skugga från VLD's svarta palett och det satt jättebra och såg fint ut efter alla dom timmarna så jag tänkte att det kunde gott få vara kvar. Det jag gjorde var alltså att jag piffade till ögonskuggorna lite bara, finlir ni vet och sedan tog jag min guldskugga från Loreal, en platinumskugga, och hade på den rörliga delen av ögonlocket. Sedan hade jag på ett par lösfransar från Ardell och svart eyeliner. På med lite mer av ID's foundation och sedan ett rouge från Isadora. Barry M's lipgloss och looken var fixad! Det blev så himla snyggt med lösfransarna och den guldiga looken, jag var urnöjd. Som pricken över I:et hade jag mitt diadem med en rosett på, väldigt sött.. :)



 Nr 111 fick följa med ut på krogen.. :)

Det var för övrigt en mycket trevlig afton och jag kom väl hem runt 2 halv 3.. :)


Man kanske borde köpa en till..

Vet ni?  Jag är faktiskt lite förälskad i VLD-paletten. Nästan alla andra verkar ogilla den men inte jag, vilket underbart skimmer man får! Det är ju helt sjukt fint.. :) Jag är lite rädd att skuggorna skall ta slut.. dom är ju så små!

Idag har jag lagt MAC paint pot Bare study ända upp till ögonbrynet och sedan en vit från VLD-paletten ovanpå det på den rörliga delen av ögonlocket och lite uppåt mot ögonbrynet, inte ända upp dock Efter det blev det en guldig från VLD-paletten på den rörliga delen ovanpå det vita. Sedan Mirenésse Secret weapon på fransarna.  Tadaa, klart! Det blev himla snyggt om jag får säga det själv ;)


Jag gjorde det igen!

Det var då själva fan faktiskt, nu har jag tappat min nyinköpta IsaDora skugga igen! Detta är alltså nr 2 av Purple haze som åker i backen.. Jag måste skaffa bättre förvaring, den åkte liksom mellan springorna i hyllan, bah.

Nu ger jag upp och inser att det inte är meningen att jag skall ha den där hel. Jag skall köpa små förvaringsburkar och så skall jag ha dom där i istället för det här är ju helt hopplöst! En positiv grej är ju iaf att jag har två stycken trasiga så det blir mycket i burkarna...........


Paket med MAD minerals och Nuxeprov

Hej hallå!

Gårdagen var rolig, var på rätt bra humör när jag kom hem och när jag fick se att jag hade fått TVÅ paket blev jag ännu lyckligare! :)


Nibblah (en trevlig själ jag mött genom pret-ty!) och jag har gjort ett byte, hon adopterade Maybellines läppstift i färgen Fuchsia och jag fick massor av saker istället!  Nu har vi båda fått sakerna så då kände jag att det var okej att skriva om det.. :)

Vad fick jag då? Jo, detta:

           

För det första så upptäckte jag hur svårt det var att fånga de rätta färgerna på bild, därav att det är så många bilder, min förhoppning är att ni får en bild av färgerna när det är så pass olika bilder.

Okej vi kör en liten lista här och jag utgår från den första bilden nu:

1. Nuxe Créme Merveillance Enrichie
2. MAD eggplant i samplestorlek (1/4 tsp)
3. MAD navy i samplestorlek (1/4 tsp)
4. MAD islander i samplestorlek (1/4 tsp)
5. MAD no doubt i free sample påse
6. MAD logan i free sample påse


Alla är så himla fina, skall bli så spännande att testa!  (känner att jag tjatar om hur spännande alla saker skall bli att testa men det är ju verkligen så!)

Hudkrämen är jag jätteglad över också, särskilt efter att ha läst vad RQ tycker om den, Nibblah verkar också vara mycket positivt inställd än så länge så det bådar ju gott! Tipsade en arbetskamrat om den idag också så hon mejlade till shoppen som säljer den, Söderfin, och frågade om det går att få ett prov på den så vi får se vad dom svarar.. :)

Det här var mitt första byte och jag är så nöjd! :D

Bismuth

Sprang på en sak i mitt medicinska lexikon när jag sökte efter ett annat ord och det jag stötte på var ordet bismuth. Det är ju mycket tal om bismuth nuförtiden eftersom det ingår i en del mineralmakeup.

bismuth - se vismut

vismut (l. bismuthum) - ett sällsynt, treprotonigt, metalliskt grundämne med kemisk symbol Bi och atomvikt 209; ett sammandragande medel som ingår i ett flertal olika preparat, används bl.a. som antidiarroikum (medel mot diarré) och anses aktivt mot Helicobacter pylori (bakterier som brukar leva i magsäckens slemhinna) men är inte biverkningsfritt.


Låter som ett trevligt ämne jag har i ansiktet dagligen då eftersom jag använder ID's mineralfoundation och mineral veil. Det konstiga är att min hud verkar tolerera ID's och IsaDora's bättre än EM's foundations och concealers för när jag använde EM's fick jag en sådan sjukt brännande känsla och klåda i ansiktet, det var hemskt. ID är nog inte helt problemfritt heller för ibland på sista tiden kan jag känna att det som irriterar huden litegrann, men inte alls i samma utsträckning som EM gjorde. Det kan ju också bero på att jag är mycket torrare i huden nu än vad jag varit på ett tag.

Så, nu vill förstås gärna veta om det är fler än jag som inte klarar EM's produkter?

Och så tar jag gärna tips på andra mineralfoundations förutom ID, Isadora, Loreal och EM :)



MAC Paint pot Bare Study!

Äntligen! som Gert Fylking brukar säga. Nu har jag min första produkt från MAC, underbart! Jag har länge suktat efter MAC och då främst paint potsen eftersom så många av er bloggare använder dom.. :)

Det är underbart fina Rouaa som agerat shoppare åt mig och inhandlat den och en passande pensel! Jag är så himla tacksam! Skall bli nästintill läskigt spännande att pröva den.. ser fram emot imorgon bitti, hihi.. :)

Nu skall här grejas, blir ju perfekt med innehållet som finns i det andra paketet jag fått idag.. :) Just det, det har jag inte sagt.. fått två paket idag, vilken lyckodag! :)







Yummie vilken underbar färg och vilket skimmer.. I'm happy!

Snö snö snö!

Nu snöar det massor och det är sådana där tunga fina flingor som liksom seglar ned istället för att bara snöa ned, förstår ni hur jag menar? Ser i alla fall väldigt vackert ut när jag tittar ut genom fönstret!

Hoppas det fortsätter snöa hela kvällen.. :)

Paket!

Idag kom sakerna jag beställde från Satine, snabb leverans!

Det blev ju som sagt en Mirenésse secret weapon super long i black och ett gloss från Barry M.

Skall bli spännande att testa mascaran, hittills gillar jag verkligen testern jag fick av secret weapon så det är ju lovande :)

Glosset från Barry M ser helt underbart ut, rosa med guldskimmer, yey! Ser fram emot att testa, jag vill helst öppna det på en gång och testa men jag försöker att använda mina gloss lite systematiskt, annars blir det att jag har typ 5-6 st samtidigt och hälften blir inte använda.. Apropå det så har jag några recensioner om gloss att pynta ihop!

Nu så skall jag kika på när Paolo Roberto lagar mat, värre kunde man ha det ;)

Just ja, jag har skickat paket också! Det är Maybelline's läppstift i färgen Fuchsia som har fått ett nytt hem, får hoppas att det kommer trivas ;)

Så väntar jag paket, från två stycken underbara människor, woho! Jag gillar paket.. :D

Imorgon tror jag att det blir snö, det vore nåt det, var sjukt kallt när jag var och fyllde på spolarvätska och tankade förut, och halt! Höll på att dra omkull mig.. hah.

Vet ni vad köttbullar heter på italienska förresten? Polpette.. där ser ni vad man lär sig genom att titta på tv, det är grejer det ;D

Mitt första intryck av VLD's svarta palett.

Igår testade jag mina skuggor för första gången, har ju haft den några dagar nu men inte riktigt hunnit innan. Igår kväll kände jag att nu är det dags, jag har ju läst både mycket bra och mycket dåligt om den vid det här laget och måste se vad jag själv tycker!

Min första tanke när jag öppnade paletten och skulle börja använda den var att det är en ganska stark doft och ingen som direkt tilltalar mig utan jag känner att den är rätt överflödig.

Annars så gillar jag verkligen skuggorna, dom är krämiga och ger väldigt fint skimmer. Dom blir lite klumpiga i paletten och är ganska speciella i konsistensen men det funkar för mig. Däremot så börjar jag undra hur länge dom kommer räcka för det går åt ganska mycket för att få färg tycker jag, men för 159 kr är det ju inte hela världen om dom inte räcker jättelänge..

Jag återkommer när jag testat den mera ingående, här skall hårdköras med alla färgerna.. :D


Mitt klickfinger härjar vilt!

Jag kunde inte låta bli igår.. mitt klickfinger behöver nog tämjas.

Det blev en mascara från Mirenésse - man måste ju passa på när det är extrapris, right? Sedan kunde jag inte låta bli utan var tvungen att slänga med ännu ett gloss från Barry M.. Fy på mig...

           



Recension: Kabukiborste från Lindex

Nu har jag hunnit testa kabukiborsten jag köpte på Lindex häromveckan. Jag köpte den nog främst för att jag alltid är på  jakt efter nya kabukis att testa och för att den var svart och röd, fint ju!




Den kostar 29,50 och är så värd det enligt mig. Den är mjuk att använda men är inte riktigt lika mjuk och skön som t.ex. Id's kabuki dock så tycker jag att det för 29,50 går att förbise lite. Den ger bra resultat och hårar inte särskilt mycket. En nackdel är att handtaget är i svart matt plast och den blir gärna fläckig av foundation och så, men det är inte någon katastrof, den blir ju lättare att greppa på det viset.

En bra kabukiborste till ett mycket bra pris helt enkelt, tycker verkligen den är värd att testa!


Betyg: 5/5

Borsten får 5/5 av mig för att det är en bra borste för en liten peng, skulle den kostat mer skulle jag kanske haft lite högre krav.


Jag glömde bilden när jag publicerade inlägget, doh! Nu är den i alla fall här.. ni får ursäkta att den ser lite trist ut.


Viva la Divas palett

Många är det som har skrivit om den här paletten vid det här laget och jag har under en tid varit väldigt sugen på att köpa den efter att ha läst t.ex. Bjootis inlägg om den.. Så när jag var inne på Kicks igår och såg den var jag ju tvungen att slå till. Jag menar, 48 skuggor för 159 kr? När så många dessutom sagt att dom är bra var det ju inget att fundera på.



Jag gillar att förpackningen är liten och lätt, inte klumpig som en del paletter kan vara, här är det innehållet som räknas och det är väl egentligen det som är grejen? En sak jag reagerade på är att locket inte håller sig uppe i min palett, så spegeln blir ju ganska onödig, om man inte håller locket uppe dvs, har flera så eller är det bara min?

En lite kul sak som jag måste få visa är det här:





Ser ni vad jag menar? :) Eyesadhows, är det så på någon mers palett eller återigen bara min? Inget som spelar någon roll då innehållet är detsamma men jag tyckte det var lite sött.. :)

Ny kjol!

Gjorde ett till köp när jag var till Gina Tricot, blev denna kjol:




Väldigt enkel  modell med hög midja så man kan ha den både över och under en top, tyckte den var söt.. :) Fanns även i svart med vita prickar men jag tyckte prickarna var lite för stora för min smak. Den kostar 149 kr och heter Sara.


Mirenésse Secret weapon mascara

Som jag skrivit tidigare så fick jag ju Bettielis tester av Secret weapon och nu har jag testat den i två dagar.

Hittills så tycker jag att den ger snäppet bättre resultat än Blinc. Den är dessutom urlätt att ta bort, mycket lättare än Blinc så det är ju verkligen ett plus. Borsten däremot tycker jag är ganska trist, gillar inte den riktigt och får jobba rätt mycket för att få till det pga den. Fast nu när jag tittar på bilderna på Satine så ser jag ingen, inte ens originalet, som har en sådan borste som är i testern? Kan det vara Blinc-syndromet, dvs att testern har en annorlunda borste än originalet?

Funderar jag faktiskt på att beställa en nu när Satine har 20 % på Mirenésses sortiment i helgen, 199 kr är ju bra mycket bättre än 249 kr.  Det får nog bli en annan sort då än originalet dock eftersom jag som sagt inte är riktigt vän med borsten till den.

Frågan är ju vilken man ska välja.. finns ju Super thick, Super curl, Super long och Super volume. Jag var inne på att köpa Super long för att Rocketqueen testat den och rekommenderar den varmt men jag är ändå lite osäker, alla verkar ju bra. Det är väl i och för sig mest längden jag är ute efter kanske? Detta tål att tänkas på.. :)

Ännu flera rosetthårspännen!

Hittade dessa fina hårspännen efter ett tips från underbara Bettieli, tack! :)




Visst är dom fina? När jag tittade fanns dom i svart och i guld, jag valde dom svarta för att jag inte var helt hundra på att jag skulle använda dom guldiga. Dom kostar 59 kr och är så värda det! Perfekta till nyår... :)


Jag börjar undra om jag har en liten fetish för rosetter kanske? ;)

Cupcakes!

I veckan hade vi lite fikadag på jobbet och jag ville såklart baka till det! Jag tycker om att göra bakverk, desserter m.m. men är mindre road av att äta så det här passade mig bra.

Så här blev mina små cupcakes, gjorde dom i små formar så att folk skulle orka äta upp dom!





Jag gillar gamla fina glasfat btw.. :)


Attans, eller hur man gör lös skugga av en fast

Häromdagen ramlade min nya duoskugga Purple haze från Isadora i golvet.. :/ Det är den andra jag lyckas med, har nämligen gjort så med en annan från Isadora tidigare, den köpte jag sedan en ny av..




Så vad gör man när man lyckas med det här? Jo, man åker direkt till affären efter att man slutat jobba och köper en ny. Tur att det var rea.

Fått paket!

Jag blev så glad häromdagen, det gjorde verkligen min dag men jag har inte hunnit skriva om det förrän nu...

När jag sleten kom hem från jobbet efter att ha kört hem i ösregn och becksvart mörker var jag inte på så toppenbra humör men när jag såg det lilla paketet blev jag så glad!

Det var nämligen underbara Bettieli som skickat mig sin Mirenésse Secret Weapon Mascara från Beautybagen hon fick, hur snällt är inte det på en skala? Jag har så länge velat pröva den och nu får jag det! Tack så mycket återigen Bettieli <3

Skall testa den imorgon bitti och verkar den bra så skall jag nog slå till på att köpa en.. Satine har nämligen 20 % på Mirénesse hela helgen!


Ny kategori!

Nu har jag en ny kategori, nämligen recensioner.. :) Kände att det kunde behövas och så är det ju lite enklare att hitta dom om dom har en egen kategori. Jag har gjort om några av mina äldre inlägg lite som var  skrivna ungefär som recensioner, det jag lagt till är betyg. Detta gäller mina inlägg om ett Barry M lipgloss, ett Rimmels rich moisture läppstiftEveryday minerals blotting papers och ett Max Factor silk gloss. Kika gärna på dessa.. :)


Golden nails

Jag får en sång i huvudet nu när jag har guldiga naglar och det är Golden eye, ni vet en av Bond-låtarna? Fast jag byter ut eyes mot nails.. Gooolden naaails.. ja ni fattar nog :D Sånt tänker jag på på jobbet minsann.

Jag trivs riktigt bra i det här lacket faktiskt och än så länge ser det bra ut, jag kör hårdtest utan vare sig bas- eller överlack för att se hur det sitter..

Här får ni en lite suddig och allmänt skum bild (mobilkamera i mörker, vilken hit!) men som ändå visar den härliga guldfärgen! Bakgrunden är min sovrumsvägg, den är lila.. :)





Det var visst lite nagellack utanför när jag tog bilden men jag lovar att jag snitsade till det sedan!

Psst..

Nu har jag haft premiär för det fina Gold från H&M, vilket tjusigt nagellack! :) Två lager så blev det jättefint, det är lättmålat också. Jag är nöjd, får se hur länge det håller nu också.. :) Mer ingående recension kommer senare, fast ni kanske är trötta på recensioner på dessa nagellack från H&M vid det här laget? Jag är ju inte direkt den första (eller sista) som köpt dom :)

Imorgon kanske det blir en liten NOTD, om jag kan komma över att alla andra har så mycket finare naglar och händer.. ;)



Har även haft premiär för duoskuggan från Isadora och den mörkare lila blev precis som jag tänkt mig! Imorgon blir det en sminkning med lila och lite guld i, för att matcha nagellacket :D


Gunk i massor!

Jag stjäl som vanligt Badbombens kanonbra benämning på underbara ting :) Gunk är ett bra ord, jag har köpt en massa gunk nu och det är det som kommer här i form av en del text och ganska många bilder.. Det kan nog bli ett ganska långt inlägg så jag utfärdar en varning redan nu ;)

Vi börjar med en liten gruppbild..




Efter att ha tagit bilden så insåg jag att jag  tagit bort 50 % klistermärkena på allt utom torrschampona.. Grattis till mig ungefär. Ni får bortse från det.

Vi börjar med sakerna jag köpte på Lindex.



Ardell Fashion lashes nr 111 och Ardell WildLash Flirty.

Ardells lösögonfransar har en given plats hemma hos mig bland allt gunk, jag tycker dom är suveräna. Lägg märke till stenarna på Flirtyfransarna, tjusigt värre! Lindex hade ett erbjudande som gav mig två par fransar för 100 kr, ordinarie pris är 65 kr så lite sparade jag ju. Det gav mig ju dessutom en lite mer legitim anledning att köpa dom, jag menar det var ju erbjudande? ;) 
 


Isadora Light & Shade Eye Shadow i nr 45 Purple Haze.

Äntligen har jag köpt en riktigt mustig mörk lila, jag har länge tänkt köpa en men det har liksom aldrig blivit av. Lila framhäver ju grönt och grönt är vad jag har för ögonfärg.  Nu när det fanns en fin duo från Isadora för halva priset slog jag till. Jag fick ge 47,50 för den och det tycker jag Isadoras skuggor lätt är värda. Jag hade nog köpt den till fullt pris bara för namnets skull annars, jag menar en skugga som heter Purple Haze? Klockrent.. :) Jag gillar den låten...

Då har vi kommit till sakerna från H&M.



Lee Stafford's Poker Straight Dry Shampoo.

Haft den här innan och tycker den är helt okej, den luktar ganska starkt men funkar bra när det gäller att få bort det feta i håret och det är ju huvudsaken. Lukten försvinner ganska fort. Eftersom det var halva priset fick jag båda för 80 kr. Verkar som att det är ganska många saker som skall utgå hos antingen bara H&M eller överallt, jag är osäker.



Maybelline Watershine Gloss Diamonds.

Dom kostar i vanliga fall 85 kr och nu var det halva priset. Jag behöver ingen mer anledning än detta för att inhandla mer läppgunk, jag älskar läppgunk! Dessa verkar också vara utgående för dom var bortplockade i hyllan där de resterande färgerna stod. Lite synd men så är det ju ibland.. Jag passade på att köpa två stycken av nr 01 Pure Diamonds och en av nr 3 Ruby Star. Dom glänser helt underbart fint!






Maybelline Moisture Extreme Lipstick.

Jag har bara hört bra om den här serien läppstift från Maybelline och fann några av dem i samma korg som läppglansen ovan, det verkar som att dessa också skall utgå. Det fanns dessa två och så 2-3 färger till, någon hette något med choklad i titeln och ett annat med typ caramel eller så? Känns det igen och man gärna vill ha dessa kanske det kan vara en bra idé att ta sig en kik innan dom försvinner, jag är nämligen osäker på om det bara var H&M här eller om de skall utgå överallt. De färgerna jag köpte blev i alla fall nr 1 Icy Beige och nr 04G Fuchsia. Halva priset på dessa också så de kostade 49,50 styck.

Icy Beige är helt oöppnat då det var igentejpat men Fuchsia verkar tyvärr vara testat för det är inte helt oskatt.

Jag valde ändå att köpa Fuchsia då jag erinrade mig att någon bloggare letat efter det en längre tid? Eftersom det inte var några stora pengar så tänkte jag att jag likaväl kunde köpa det utifall den jag tänker på inte hittar ett, för i så fall kan den ju få detta. Jag kan inte komma på vem men om någon känner igen sig i detta eller vet vem jag menar får ni gärna säga till. Det är ju som sagt inte helt oskatt men jag tycker ändå inte att det ser väldigt ofräscht ut, går säkert att göra rent eller ta bort en bit och ändå ha mycket kvar. Om inte annat så får jag ju lära mig att använda rosa läppstift, vem vet det kanske blir snyggt? ;)



H&M's Nailpolish och Eyebrow fix.

Sist ut är lite av H&Ms egna prylar, dom var det så klart inget extrapris på men de är ju redan prisvärda. Blev två stycken nagellack, dels Bad Temper och dels Gold. Sett dessa lite varstans i bloggar och de ser så fina ut så jag var nästan tvungen att köpa dem.. ;) Det var jättelängesen jag använde något så pass mörkt som Bad Temper så vi får se hur det blir och om jag kommer trivas i det. När jag har något med färg annars är det ju oftast rött.. Nagellacken kostar 29,50 och ögonbrynsgelen 49,50. Ögonbrynsgelen köpte jag faktiskt eftersom jag vet att Makeupjunkie rekommenderar den, hennes inlägg om den hittar ni här.

That's all folks ;)

Fyndat!

Oj vad jag fyndat idag.. :) Snart kommer det inlägg med gunk i massor! Spännande va? :D

Nu är det dock dags för mig att agera pizzabagare, jag återkommer! ;)

Nya söta accessoarer och en kabukiborste till!

Det har inte blivit av att jag fotat några av mina nyinköp men nu har jag fått tummen ur och gjort det.

Jag är tokig i hårspännen som ser ut som rosetter och blommor, det kanske ni redan har märkt? :)

När jag såg att Nergårds-Emma köpt så fina hårspännen på H&M och Lindex var jag naturligtvis tvungen att köpa dom jag med! Alla utom den stora röda rosen såg jag i hennes blogg och lyckades hitta i affärerna här :D Tack för tipset!

Det blev alltså ett par rosa rosetter (24,50), ett par likadana i svart ( också 24,50) och så två par lila rosetter (29,50) från H&M (barnavd, tog ett tag innan jag hittade dom). Från Lindex blev det dom söta små rosorna (29,50), den stora röda blomman (29,50) som fungerar som brosch och hårspänne samt en svart och röd kabukiborste (minns ej, kan rota reda på kvitto om så önskas..).









Visst är dom fina?

Jag föll direkt för kabukiborsten, så himla läcker med svart skaft och röda borst. Den känns väldigt mjuk och fin så jag tror att den kan visa sig vara riktigt bra!

Testing testing

Idag testar jag Barry M's Retractable Eyeliner pen. Skall bli spännande att se om den sitter en hel dag :)

Jag återkommer med vidare resultat ;) Blir ju en ordentlig recension senare, just nu är vi bara på teststadiet. Men jag vill ge den en eloge för att den var så mjuk och trevlig att lägga på. Om den sedan håller en hel dag och utan att irritera mina ögon så är den en riktig darling, precis som RQ skrev i sin recension :)



(bild lånad av Satine)


Här finns mitt ursprungliga inlägg om bl.a. Barry M's penna.


Vinterostar på!

Igår var det dags att skifta däck till vinterdäcken. Och vet ni vad? Jag gjorde det helt själv, inte illa. Okej, min far var med och övervakade men jag gjorde i princip allt själv. Mutterdragare är hur kul som helt för övrigt :)


Det kanske inte är en sån big deal, men de flesta av mina väninnor kan inte byta däck själva utan har antingen pojkvänner eller pappor som gör det åt dom. Så jag tänker ändå vara lite stolt.. :)

Hur är det för er damer? Byter ni däcken själva?

Kan ju allmänt säga att jag hade ju gärna sluppit då det faktiskt var ganska jobbigt, särskilt när man är förkyld,  haha.

RSS 2.0