Vårfint!

Köpte ett 2-pack hårspännen på H&M förra veckan, fina va? Priset är inte dumt heller, en tjugolapp. Fanns även i turkost. Vill minnas att dessa fanns förra året med, köpte dock aldrig några då och det ångrade jag lite i efterhand men nu fick jag ju chansen igen ;)


Heja Kicks - schyssta erbjudanden och nyheter!

I onsdags när jag kom hem efter att ha jobbat över till kl 18 och sedan kört hem fann jag Kicks medlemstidning på köksbordet, den är alltid kul att titta i! Dels för att dom alltid har nice erbjudanden och dels för alla produktnyheter.

Några erbjudanden och nyheter jag är nyfiken på är bl.a. dessa:


Ardell's lösögonfransar 2 par för 99 kr! (ordinarie pris 65 kr/styck)



Kanske att ni vill köpa några av dessa par från Ardell? ;)


Veet har kommit med en ny hårborttagningsprodukt som heter Veet Spray on, precis som det låter är det denna gången  en spray som man sprayar på och sedan väntar i några minuter innan man tar spateln och skrapar bort håren och krämen. Jag gillar sprayer så det här kan jag lätt tänka mig att testa! Finns för både normal och för torr/känslig hy. Kostar just nu 85 kr på Kicks istället för 95 kr.  Kunde inte hitta någon bild på dessa men det kommer väl längre fram, Veet har inte uppdaterat sin sida med dessa ännu.

Sedan var det extrapriser på väldigt många olika mascaror, olika läppglans, Toni&Guy's produkter och Björn Axen's sortiment, bl.a bara!

Shoppat på sistone och lite tankar

Ibland känns det som att jag inte gör något annat än att jobba, men det är väl så när man jobbar heltid och pendlar antar jag. Gå upp kl. 05.45 som senast och sedan jobba till 16.30 varje dag, en del dagar ännu längre. Men vad skall man annars göra, man måste ju ha en inkomst och att jobba 75 % funkar inte någon längre tid.

I alla fall, något jag hinner med att göra är i alla fall att shoppa, det är så att säga min hobby ;) Jag hinner ju för närvarande inte skriva så mycket om det men jag hinner i alla fall att köpa sakerna, till min stora lycka.

På sistone har jag bl.a. köpt ännu en kabukiborste i naturhår från Lindex, diverse makeuppenslar från Maxi billigt, en ny Loreal Double Extension Beauty Tubes när det var erbjudande på H&M, lite kläder, ny ansiktsrengöring, Incoco nagellack i klistermärkesform, två torrschampon, två nya hårsprayer  m.m.

Loreals beauty tubes är en riktigt bra mascara, jag tror det är andra eller tredje gången jag köper den och jag känner att den har en given plats i mitt badrumsskåp numera.

Ansiktsrengöringen jag köpt en ny av är det andra gången jag köper och jag tror faktiskt jag funnit en serie med produkter som funkar bra på min hud, har nämligen en rengöring som jag tar bort ögonmejk med ifrån samma märke som jag är inne på andra flaskan med och den är inte dum heller.

Incocos nagellack har jag varit nyfiken på ett tag men hittills har dom bara blivit liggande hemma, jag är för lat för att börja helt enkelt.. använder inte ens vanligt nagellack just nu. Det är lite samma sak med mitt trevliga vax från Veet som jag skall vaxa ögonbrynen med, det blir inte heller av för att det känns så omständligt.

Jag har testat det ena av torrschampona och det luktar riktigt gott! Hurra för det, dom torrisar jag testat tidigare har inte haft några vidare angenäma dofter. Hårsprayerna har jag testat båda och dom är inte så dumma, måste hitta en efterträdare nu när Wella fått spunk och gjort om mitt älskade hårspray.

Just det ja, håller på att testa Mirenesse Secret Weapon Super Volume också och jämför med den jag hade tidigare, nämligen Super Long. Jag försöker även komma överens med Max Factors False Lash Effect....

Så, nu är ni lite uppdaterade med vad jag grejar med och vad jag köper för saker..  om ni är särskilt intresserade av något kan jag ju alltid försöka att påta ihop ett inlägg om det ;)


Nytt i sminkskåpet - Nivea Ideal Finish Powder

Efter att ha lyckats gått tidigare än halv 5 från jobbet för en gångs skull och alltså kommit hem en aning tidigare och sedan ätit mat och satt upp gardiner så har jag en stund över.. och vad passar då bättre än att blogga? :)

Jag har alldeles glömt bort att skriva om det nya pudret jag köpte för några veckor sedan,  jag behövde ett nytt puder att använda när jag använder min flytande foundation från Loreal och eftersom jag klantigt nog tappade det förra pudret jag hade i golvet för ett tag sedan och det blev bara spillror kvar och blir så sjukt svåranvänt då, det var som tur var inget dyrt utan ett från Collection 2000 som finns att köpa på t.ex.  Konsum. Jag är inte så jättepetig med kvaliten då jag väldigt sällan använder flytande foundation, det blir någon gång ibland när jag skall på krogen eller så.
 
Den här gången blev det ett från Nivea, faktiskt för att Ica här hade tagit in deras produkter, ett sådant ställ med allt deras smink, det var alltså väldigt smidigt att köpa med ett när jag ändå var och handlade annat.

Det heter alltså Ideal Finish Powder och så här skriver Nivea själva om det på sin hemsida:


"För ett jämnt och matt resultat.

  • Täcker perfekt
  • Håller länge

Inget annat puder ger ett så perfekt resultat. Det mjuka, silkeslena pudret blir ett med huden och täcker perfekt.

Du får ett naturligt resultat, utan igentäppta porer eller risk för akne.


Hudvänlig och dermatologiskt godkänd.



Vill du ha hy som en modell?

Använd NIVEA MAKE-UP Ideal Finish Powder för en perfekt hy med minsta möjliga ansträngning. Det mjuka, silkeslena pudret blir ett med huden och täcker små hudskavanker. Resultatet blir snyggt, naturligt och matt, som sitter kvar i flera timmar.


Den speciella mikroniseringsteknologin i Ideal Finish Powder ger dig perfekt, matt hy och döljer finnar utan att ge ett onaturligt resultat eller täppa igen porerna. Använd den för att få en snygg hy, eller för att minska hyns glansighet.

Ideal Finish - om du vill ha en perfekt hy hela dagen.


Huvudingredienser i NIVEA MAKE-UP Ideal Finish Powder:

  • Naturligt pulverextrakt från majs
  • Silikon
  • Mikroniserade färgpigment"

Jag tycker det är kul med produkttexter, man brukar ju få ta dom med en ganska stor nypa salt men vem vet, någon gång kanske det stämmer klockrent? Den som lever och testar får se!


Tillbaka till pudret, det kostade 95 kr om jag inte missminner mig och det kan jag helt klart leva med, har bara använt det en gång än så länge men då tyckte jag det fungerade alldeles utmärkt. Det tog bort det blanka utan att se kakigt ut, precis vad jag vill åstadkomma när jag använder ett puder. Det fanns 4-5 st nyanser, minns inte exakt just nu och det fanns ingen info om det på hemsidan. 


Bilden nedan är inte riktigt korrekt, den nya förpackningen (som jag har) har en svamp också vilket jag tycker är himla smidigt även om den inte är perfekt så har man ändå något att använda.



Jag återkommer när jag testat det lite mera, dvs när jag har lite mer kött på benen (gillar det uttrycket och var tvungen att få med det.. ) ;)
 


Jag lever, själv då?

Jag är vid liv men har det ganska stressigt, det är lite mycket just nu och har varit det i helgen med. Det är inte lätt att kombinera heltidsjobb med alla fritidsaktiviteter och saker som måste göras hemma med att hinna blogga också. Jag får lov att säga att ni som klarar det med briljans borde få medalj, jag fattar inte hur ni hinner.. :)

Jag tycker om att blogga men ibland får jag lov att låta bli, för att hinna göra andra saker, jag hoppas att ni står ut och inte får Marybeth-abstinens. Jag vill aldrig komma till den punkten att jag bloggar för att jag känner att jag "måste" för att folk förväntar sig det, förstår ni hur jag menar? 

Jag har massor av uppslag, har lite nya saker att visa och så skall jag testa att vaxa ögonbrynen snart, dom är nämligen på lite utväxt nu, läckert värre ;)  Även tänkt recensera en mascara som sannolikt kommer få  högsta betyg dessutom.. :)

Jag har förresten köpt en helt underbart snygg jacka med, jag är glad. Tidigare köpte jag ju en slags kappa men den är lite för elegant att ha om man t.ex. vill gå i mysbyxor och gå ut och gå eller gå till affären eller vadsom, så nu hittade jag en annan som funkar till allt.. kanonbra! Dyr var den inte heller, så, en del saker går bra nu :)

Sammanfattningsvis är det alltså lite låg aktivitet här på bloggen men det kommer bli bättre, under tiden roar jag mig med att försöka hinna med att läsa alla andras underbara bloggar och att kommentera!

Njut av solen raringar! :)

Nytt i spelsamlingen - Singstar Svenska Hits Schlager

Idag blev det ännu ett Singstar spel, Svenska hits Schlager. Jag är inte jättemycket för schlager men ibland kan det vara lite kul, mina kompisar gillar det för mig också tror jag, haha.

Jag börjar ha dom flesta nu.. Tror att det är svenska hits som saknas, ev. något mer till. Singstar Queen och Singstar Abba är på väg hem från Cdon.. hihi. Cdon har ett mycket fördelaktigt erbjudande på Singstar där nu, ett singstar med mikrofoner och ett annat singstar för max 499 kr, spelar alltså ingen roll vad dom kostar innan utan blir alltid som mest 499 kr. Jag vill bara påpeka att Singstar Queen är väl hur coolt som helst, jag gillar Queen! 

Och för att citera dom gällande Singstar spel (och många andra tv-spel): "I want it all!". 


  


Satine firar - 20 % på GloPressed Base!

Japp ni läste rätt, Satine firar att dom öppnar en ny butik i Umeå och ger oss 20 % på GloPressed Base! Det gör alltså att priset blir 351 kr istället för ordinarie 439 kr. Inte så dumt va? Erbjudandet gäller t om 30 april.

Jag har länge varit sugen på GloPressed Base och funderar på att slå till... vi får se om det är min ekonomiska sida eller mitt klickfinger som vinner kampen ;)

Nyfikna på vad några som testat det tyckt? Läs Bjooti's, Rocketqueens och Drenched in colors recensioner!


Klicka er in här till Satine och kika på den ljuvliga tingesten vettja ;)



(bild lånad från Satine)



Nytt i sminkskåpet - Nivea Stay on Lip Liner nr 13 Crystal

Läppennor har aldrig riktigt varit min grej, jag har några få men inga som varit korrekt färger till de läppstift jag använder. Jag vet ju att det blir så mycket bättre om man använder läppenna och gärna en primer med men det har liksom funkat ändå.

Dock så läste jag på det mycket trevliga forumet Pret-ty att Nivea hade en ofärgad läppenna, jag har tidigare läst om ofärgade läppennor men visste inte att något märke man kan köpa i en vanlig sminkaffär hade någon. När jag nu fick reda på det investerade jag i en.

Det är alltså Nivea's Stay On Lip Liner i genomskinliga färgen Crystal. Det är en uppskruvbar penna, och jag tycker sådana pennor är smidigare på det viset att man slipper vässa. När man lägger på den blir den helt osynlig, syns inte överhuvudtaget. Man känner att det blir lite som strävt och det gör ju att läppstiftet fäster bättre.

Jag har hittills bara använt den en gång eftersom jag sedan jag köpte den bara haft läppstift en gång och då hade jag Maybelline's Moisture Extreme i färgen Passion red (länken leder till ett LOTD-inlägg).

Jag lade på läppennan över hela läpparna och sedan en bit utanför också för att färgen inte skall blöda ut och jag tycker faktiskt att läppstiftet höll sig bättre, framförallt så blödde det inte alls. Måste ju dock pröva den flera gånger innan jag kan ge ett definitivt utlåtande men i nuläget är jag väldigt nöjd med den.

Inte blodigt dyr heller, kostade runt 75 kr om jag missminner mig.




(skall uppdatera med en bild på hur själva udden ser ut sedan, har inte kommit ihåg att ladda mitt kamerabatteri än så den här bilden är tagen med mobilkameran..)






Vad tycker ni? Något för er att testa? Har ni redan testat den och har några åsikter? Behöver ni en läppenna eller är det något totalt onödigt? Kan ni kanske inte leva utan era läppennor?



RSS 2.0