Färdigvalt.

Dåså, då har jag valt vilket jobb jag vill ha och jag hoppas att jag valt rätt nu, jag tror jag har gjort det i alla fall. Det känns bra och chefen där verkar superbra.

Det jobbigaste idag var att ringa "nej tack-samtalet" till det andra jobbet, fy det är nästan som att göra slut eller något? Hon lät jättebesviken och ledsen och jag kände mig så elak. Jag får lov att sluta med att vara så blödig tror jag.. man kanske vänjer sig förr eller senare?

Nu ska jag fira mitt nya jobb med att äta några nygräddade baguetter (såna där små ni vet..) till lunch, det är en av mina favoriter att äta och jag äter det bara vid speciella tillfällen eftersom det inte är direkt nyttigt ;) Men ibland måste man ju få synda lite, för att fira ;)  Jag börjar förresten nästa vecka.. skall bli spännande!


Kommentarer
Postat av: IaMia's

Grattis till ditt nya jobb! Det måste väll ha känts bra också, att få välja vilket jobb som passar bäst!?

Önskar dig en fin dag! :)

/ Madeleine och Marie

2009-12-07 @ 12:49:30
URL: http://ia-mias.blogspot.com
Postat av: kerstin

Vad skönt att du har bestämt dit! Det är värt att fira =)

2009-12-08 @ 17:26:14
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: marybeth

IaMia's: Tack så mycket! Ja, det kändes otroligt roligt och lyxigt att få göra det.. :) Tack detsamma :)Kerstin: Ja känns jätteskönt nu, jag hoppas att jag valt rätt men hittills känns det bra i alla fall!

2009-12-08 @ 20:42:13
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Kabuki-Emma

Grattis till jobbet! Vad roligt för dig, hoppas att du kommer trivas!Kram och trevlig helg!

2009-12-12 @ 01:17:36
URL: http://www.kabukibeauty.blogspot.com/
Postat av: Kajsa Kavat

Stort grattis till jobbet! Klart att det kan vara jobbigt att tacka nej, men de kan knappast ha några problem med att hitta någon annan duktig typ, med tanke på hur många som är arbetslösa just nu. Inte ditt problem alltså, hoppas baguetterna smakade bra. :) Klart du ska fira!

2009-12-15 @ 16:15:50
URL: http://kajsaskosmetik.blogspot.com
Postat av: Sminkan

Hoppas du kommer trivas på nya jobbet! Önskar dig all lycka!

2009-12-20 @ 09:42:21
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Rocketqueen

Det är ju kanon att kunna välja, vilken lyx! ;) Men jag förstår vad du menar, med att tacka nej och det!

2010-01-30 @ 10:39:12
URL: http://rocketqueens.blogg.se/
Postat av: marybeth

Jag fattar inte hur jag har kunnat missa att svara på alla era fina kommentarer!Kabuki-Emma: Tack så hemskt mycket! :) Hittills trivs jag bra och börjar komma in i gänget.. :) Kram!Kajsa! Tack så mycket! :) Jo, det var bland det värsta jag gjort känns det som.. men jag försökte tänka precis som du sa, de måste ju hitta någon annan! Baguetterna var inte dumma alls.. :DSminkan: Tack så jättejättemycket! :)Rocketqueen: Ja, det är verkligen en lyx, det gick nog inte riktigt in då, min oro över att göra några besvikna överskuggade det verkligen. Nu i efterhand ser jag ju att jag var jättelyckligt lottad! Det visste jag ju då också men inte lika mycket som nu.. :)2010-02-20 @ 21:27:33
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0