Brand new shoes

Jag har köpt några nya skor faktiskt, det var ett tag sedan, väldigt länge sedan för att vara jag då skor ändå är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Jag kunde dock inte låta bli att beställa dessa när jag surfade runt lite och kollade i webbshoppar, dem är från H&M och kostade 98 (!) kr paret.

(349:-)

Pumps i mocka med detaljer i skinnimitation. Lätt spetsig tå. Klack 9 cm. 75% mocka 25% polyuretan.



(349:-)

Mockaimitation med lackdetaljer. Något rundad tå och rosett bak. Klack 9 cm. 75% micropolyester 25% polyuretan.


Dem finns fortfarande kvar och det finns även andra fina modeller för 98 kr så kika in där om ni är lite sugna på nya skodon ;) Förstår inte varför jag inte köpte fler modeller, 98 kr liksom?


Bittert

Jag är lite bitter just nu och skrev just ett ganska långt inlägg angående det, men i sista sekund ångrade jag mig och tänker faktiskt inte publicera det.

Vi har alla våra dåliga dagar och låt oss stanna vid det.

En sak tänker jag dock gnälla om och det är att jag har ögonfluss, som jag alltid får när jag blir förkyld, och det gör förbannat ont i ena ögat nu rent ut sagt.

Men, jag skall mysa framför tvn och se Let's dance och så är det med det.

Ha en trevlig helg sötnosar, jag återkommer snart i bättre form!

Lite nytt hudvårdsgunk!

Jag har investerat i lite nya hudvårdssaker, det är alltid kul.

Efter att ha läst om Nivea's clear up strips var jag ju tvungen att köpa dem, får vi se om jag får några pormaskar på "plåstret".. :) (Hemskt störande btw att jag inte fick bort stöldmärkningslappen utan att ta bort all text under..)

Ville testa en ny remover för att ta bort makeup, främst ögonmakeup då, och jag har gillat Garniers produkter innan, deras CleanSensitive serie är riktigt bra, detta är CleanSensitive 2in1 makeup remover och den skall ta bort vattenfast makeup. Det är som två vätskor som man får skaka ihop innan användning.

Sedan har jag äntligen köpt ansiktsmaskerna alla pratat så mycket om! Apivita! Det blev cleasning face mask with pink clay som skall vara för lite känsligare hy och så revitalizing face mask with orange. Skall bli roligt att testa dom! Inte är dom dyra heller.











Lite nya accessoarer

Det har varit en hektisk vecka och denna som kommer är inget bättre, ibland känns det verkligen som att timmarna inte räcker till..

Så det blir lite inlägg ur mitt arkiv så länge, gjorde i ordning detta för någon vecka sedan under en lugn stund men ville inte bomba er med såna inlägg, så det får ni nu.. :)

Lite nya hårspännen och en väska har det blivit.. kul med mellandagsrea och billiga hårspännen tycker jag!



 

Väskan tittade jag på redan innan jul men tyckte det var lite onödigt med ännu flera väskor, men sedan när jag såg den på rean till halva priset kunde jag inte låta bli längre ;) Det är ju dessutom en rosett på den, hihi. Hittade den på KappAhl.

Hårspännena är från H&M, jag gillar dem, dom till vänster är det lite 60-tal över tycker jag och blommorna är ju söta.. :)

Mina jul- och nyårsfynd!

Då jag har det lite hektiskt nu blir det inga jättematiga inlägg, men jag tänkte att det kanske kunde vara kul att se vad jag gjorde för fynd jag gjorde under mellandagsrean? :)



 

 


En puderborste från H&M. (Behövde en borste till bronzern)

IsaDora Sheer bronzer i nr 92 Cassata gold. (Jättebillig, kunde inte motstå)

Maybelline Define-a-lash i svart. (På tiden att testa den och den var just då billig)

Maybelline Shiny-licious, 1 i nr 801 vanilla cream, 1 i nr 830 shiny cherry och 2 i nr 800 star.

Maybelline Watershine gloss diamonds i nr 04 rose diamond och nr 08 strawberry carats.



De flesta glossen skall tydligen utgå eller få nya förpackningar enligt personal på Kicks, jag frågade eftersom jag köpt dom till mer än halva priset på både H&M (de jag köpt tidigare) och på Kicks. Trist i så fall tycker jag för det är verkligen bra gloss. Jag älskar shiny-liciousglossen och jag är positivt överraskad av watershine gloss diamonds efter att ha testat det här, jag mindes inte att dom kändes så bra på.

Mina beautyjulklappar

Har ju alldeles glömt bort att visa vad jag fick i julklapp.. det här är dock bara det beautyrelaterade.. :)






Viva la divas high pearl eyeshadow collection, fick en att ha som reserv av brorsan, toppen! :)

Tjusiga lösfransar från KappAhl!

Max Factors relativt nya mascara False lash effect i svart, mamma verkar ändå lyssna lite ibland på allt mitt tjat om smink och köpte denna, skall bli kul att testa!

En väldigt söt hårklämma i form av en fjäril, jag köpte faktiskt en till när jag var inne på mellandagsrean för att jag tyckte den var så bekväm och söt.. :)

Sedan fick jag en sak som inte är inom samma kategori som dessa saker men som jag suktat efter hur länge som helst, men den får ett eget inlägg senare! :)

Sminkans blomtemavecka - Vallmoorange

Sista dagen i Sminkans blomtemavecka innebär vallmoorange. Orange är en ganska trevlig färg, man blir glad av den men jag tycker den är ganska svår, jag känner inte att det riktigt funkar på mig.. men jag vet inte. Jag har i alla fall gjort ett försök. Det var jättesvårt att få fram orange bra på bilder tycker jag!

Jag hade som vanligt MAC's paint pot bare study som bas och sedan skuggor från min Danni-palett. Efter basen lade jag en ljusorange (rad 6, nr 1) över hela ögonlocket upp till brynet. Det blev lite mjäkigt så jag tog en lite mörkare orange (rad 6, nr 3) och hade på likadant, också mjäkigt så till slut tog jag den mörkaste (rad 7, nr 4) och krämade på med.  Mascaran är som vanligt Mirenesse Secret weapon Super long i svart. 




Så här blev det:

  

Det blev väl ganska simpelt kände jag.. men ändå skapligt fint.. dock så nöjde jag mig inte där utan fortsatte experimentera.. Mera mascara och så en eyeliner för att få fram insidan av vallmon. Jag tog först brun eyeliner men det var ingen hit så jag målade över den med svart. Jag har inte haft på mer skugga, det är bara ett annat ljus.

 


Det var det, tycker det har varit jättekul att delta i blomtemaveckan, hoppas att ni tyckt det varit roligt att titta på dom här inläggen.. :)

Besöksrekord!

Två gånger har jag nu haft 50 unika besökare, det är rekord för mig och känns jätteroligt! :) Det kanske inte låter så mycket för många av er andra som har så ofantligt många läsare men för mig är 50 st rejält många. Jättekul!


Sminkans blomtemavecka - Bärröd

Då var det dags för dagens bidrag till Sminkans fabulösa blomtemavecka - Bärröd!  Rött är fint.. jag gillar rött, särskilt på läppgunk och nagellack.. :) Jag tycker det är tjusigt som ögonskugga också men har tyvärr inga röda förutom en som drar för mycket åt brunt för min smak, så vad göra?

Jo! Jag tog så klart och gjorde en LOTD istället! Det här är en ny bekantskap och det är första gången jag testar det, jag gillar det skarpt! Mina damer och herrar, låt mig presentera Maybelline Watershine Gloss Diamonds i nr 03 Ruby star!



Och här är det in action:

   


Återkommer med en recension på detta framöver, hittills är det väldigt lovande.. :) Otroligt fin färg!

Sminkans blomtemavecka - Bladgrön

Nu är det äntligen dags för inlägget som skulle varit klart igår, nämligen fredagens färg i Sminkans blomtemavecka - bladgrönt.

Grönt är ingen färg jag heller använt, jag tror aldrig jag använt en grön ögonskugga om jag skall vara ärlig, möjligen någon mossgrön eller någon som går mot grått kanske men ingen bladgrön så det här var verkligen en utmaning för mig.. men jag bangar inte för sådana! Så grönt blev det, fast lite feglir får jag erkänna.. men ändå grönt.. ;)

Jag har först använt MAC's paint pot Bare study och sedan har jag lagt en beigeguldig skugga från VLD's svarta palett över hela ögonlocket upp till ögonbrynet, därefter la jag en eyelinerlinje med den grönaste skuggan från VLD's svarta palett. Sedan klippte jag itu en lösögonfrans från H&M (modell long) och satte dit i yttre kanten, på med mascara (som vanligt Mirenesse Secret weapon Super long) och sedan klart.

         


Den gröna EOTD:n

Dagens färg i Sminkans blomtemavecka är ju grönt, tyvärr så har jag inte hunnit med det idag utan det kommer att komma en grön EOTD imorgon istället, så då får ni dubbelt upp, både grönt och rött.. :) Hoppas att ni kikar då!


Sminkans blomtemavecka - Geraniumblå

Idag är det torsdag och det betyder Geraniumblå, i alla fall om man deltar i Sminkans blomtemavecka, och det gör ju jag!
Blå är väl ingen färg jag använder mig av särskilt ofta, jag är helt enkelt inte så förtjust i blått får jag erkänna, i alla fall inte på mig själv men på andra är det ju snyggt. Jag tyckte dock att det blev ganska okej ändå..

Jag har använt MAC's paint pot Bare study som bas, sedan lade jag en rosa skugga för att få in det rosa från inspirationsbilden från VLD's svarta palett över hela ögonlocket upp till ögonbrynet och extra mycket under ögonbrynet. Sedan tog jag en blålila skugga ur min andra palett (bild här) och lade på resterande ytan. Sedan tog jag både lite gul och vit skugga (från samma palett) i ögonvrån för att få in det ljusa från den innersta delen av blomman. Sedan tog jag en svart eyeliner från Barry M och lade längs fransraden på ögonlocket för att få med de mörka ståndarna med.

Just, ni får gärna bortse från det svarta kladdet på den stora bilden med båda ögonen ;)

      


Sminkans blomtemavecka - Clematislila

Då var det dags för onsdagens färg i Sminkans blomtemavecka som är clematislila. Jag tycker lila är snyggt men har inte så jättemånga lila skuggor, eller det finns några i mina paletter men jag har inte hunnit testa några av dem innan. Idag blev det alltså dags för det.. jag har ju några andra lila skuggor som jag är mer van vid men jag tänkte att det här skall ju vara en utmaning, alltså tar jag dom som jag har ingen aning om hur dom funkar, blir roligare så! :D


För det första så grundade jag med MAC's paint pot Bare study och sedan använde jag några olika lila ur min palett som ni ser här nedan, det är den ljusa lila och de två mörkare lila. Altså den översta på rad 3 och sedan de två nedersta från samma rad. Har även använt lite av den vita längst upp till höger, den stora alltså. Mascaran är precis som vanligt Mirenesse Secret weapon Super long i svart.



Hur det blev då? Jo, såhär:

     


Jag är väl skapligt nöjd, jag när jag såg inspirationsbilden så tänkte jag mig en skarp lila och så en gul som bröt men eftersom dom gula jag har inte riktigt var som jag ville fick det bli lila på egen scen.

Jag lekte litegrann också och blandade in grönt, dom är också från paletten ovan och såhär blev det då:



Inte så jättelyckat men kul att pröva lite.. :) Det tycker jag är så kul med den här temaveckan, man får utmana sig själv!


Nu skall jag mysa ned mig i soffan och kika in de andra bidragen lite mera och sedan titta på tv en stund innan sängdags.. :)


Sminkans blomtemavecka - Gul lilja

Idag är det tisdag och det är dags för dagens färg i Sminkans underbara blomtemavecka! Gul lilja står för inspirationen och jag måste säga att jag tycker gul är en fin färg, på blommor och annat dvs..  men på mig? Hm, vet inte..  Jag hade inte så mycket gult att tillstå men jag har försökt med dom två skuggor jag hade och en brun eyeliner.

Skuggorna kommer från en palett en väninna gav mig i födelsedagspresent för några år sedan, jag har inte använt den så mycket dock - den är ganska otymplig och jag har dåligt med avlastningsytor där jag sminkar mig, det är alltså enklare att ta de små skuggpaletterna. Det syns ju i alla fall vilka skuggor jag använt, det är dom två gula det, längst ned och tredje raden från höger. Den övre av dom gula är faktiskt ganska fin annars, mycket glitter i den som inte kommer fram på bilderna.



Sedan så använde jag som sagt en brun eyeliner för att få in det bruna från liljan också, den är från Oriflame och verkar ha utgått, det är i alla fall en sådan där utskruvbar penna. Den är riktigt bra faktiskt, den är mjuk och det gör den lätt att måla med och den sitter riktigt bra under en hel dag med.

Mascaran är som vanligt Mirenesse Secret weapon super long, räcker länge denna..

   


Jag är väl inte helt nöjd, hade velat ha en skarpare gul men hur jag än krämade på ville den inte riktigt, trots bra bas och fuktig pensel. Det får mig att tänka på banan- och chokladglass i alla fall och det är ju alltid något.. :)

Nu skall jag ta och kolla in resten av bidragen, inte hunnit gjort det än!

Lóréal's Resist & Shine nagellack nr 500

Det här lacket köpte jag på rea, det var 50 % på det och jag fastnade för den röda färgen och kunde inte låta bli att köpa det. Det står även på flaskan att det skall hålla upp till sju dagar men sådant får man ju alltid ta med en nypa salt.

Jag lackade om naglarna sent en natt när jag tittade på film så appliceringen är inte suverän men det som slog mig var hur snabbtorkande lacket var! När jag målat klart ena handens naglar och skulle ta bort det lilla som hamnade utanför så hade det redan torkat! När jag målat klart andra handens naglar kunde jag lägga på överlack (ett billigt i liten flaska från Depend) på första handen. Man brukar ju få vänta lite i alla fall. Det är jag nöjd med! Jag är också väldigt nöjd med färgen, riktigt snyggt! Det har hållit bra också, inte flagat något trots att jag städat och skurat och jag vet inte allt idag, mina lack brukar inte hålla så länge, jag är nog lite elak mot dom. Det enda som är är precis vid naglarnas slut, där det slitits men det gör det alltid och det är ändå inte lika mycket som det brukar kunna vara.

Sammanfattningsvis så är jag nöjd med det här köpet, det är lättmålat, snabbtorkande och har fin färg.


Sminkans blomtemavecka - Rosenrosa

Då var det dags för måndagens färg i Sminkans blomtemavecka och det är rosenrosa,  jag ville ha något som var lite färgstarkt eftersom det fanns en knopp på inspirationsbilden som var mörkrosa och sedan ville jag ha lite ljusare nyanser av rosa också, så det blev så där ljust rosenrosa med. Lite av båda helt enkelt.

Jag tycker rosa är fint men använder det dumt nog mycket sällan! Trivdes riktigt bra i det faktiskt. 

Jag använde MAC's paint pot Bare study som bas, allt annat är skuggor från VLD's high pearl palett (den svarta paletten) och mascaran är Mirenesse Secret weapon Super volume.

   



    


  

Recension: Glo minerals gloBlush Hibiscus

Kunde ju inte låta bli att skaffa mig ett av dessa rouge när det tidigare var rabatt på dom, hört mycket bra om dom också och det gjorde ju saken ännu lättare när jag använde det där klickfingret ;)

Jag har använt det här rouget länge nu, ända sedan jag fick det på posten i oktober och jag är supernöjd! Det är otroligt drygt, syns knappt att jag använt det, man behöver så pyttepyttelite av det för att få rejält med färg. Det håller verkligen hela dagen och ser lika fräscht ut som på morgonen när jag lagt på det och min hud verkar gilla det. Jag kan inte se några nackdelar alls, att det dessutom är i pressad form tycker jag är ganska skönt för ibland blir jag innerligt trött på mitt mineralsmink i lösform.. :)

Jag kan inte annat göra än att ge toppbetyg, gillar verkligen det här! Det är ju ganska dyrt men väger verkligen upp sitt pris. Redan börjat fundera på vilken annan nyans som vore trevligt att ha.. och jag är så sugen på att testa andra saker från Glo minerals, grämer mig över att jag inte köpte startkitet när det var så billigt på Satine förut, nu verkar dom vara slut men kanske kommer in fler, skall nog hålla koll..  





Betyg: 5/5

Underbart rouge som ger massor av färg med så lite!

Spenderarlistan 2009

Det här en grej som jag tänkte börja med redan i slutet av 2008 men sedan tänkte jag att det kunde vara bättre att börja med den efter nyår, dvs 1 januari. Så, från och med nu skall allt jag köper som är inom kläder, skor, makeup, hudvård, accessoarer osv finnas med på denna lista. Detta för att jag skall få lite koll på hur mycket jag spenderar, både spännande och läskigt på samma gång!

Tur att jag köpte mycket på rean innan det blev nytt år ;)

Vi börjar på en gång och sedan kommer jag att fylla på den här listan varje gång något nytt inhandlas. Häng gärna med på min idé om ni tycker det verkar vara en kul grej!



Januari

Satin sugar från Cake (Cake beauty?)                                     183 kr inkl. frakt och fakturaavgift.

Ruby pumps från China glaze                                                    91 kr inkl. frakt.



Update 27/1 -09

Nej vet ni vad? Efter mycket begrundande har jag kommit fram till att jag inte vill veta vad jag köper såna här saker för, det är saker jag köper för att jag tycker det är roligt, det är saker jag unnar mig, jag vill inte veta vad det kostar för då är jag rädd att jag slutar unna mig saker.. Så, det här projektet är numera skrotat!


H&M's nagellack Creme de la creme

Jag kunde ju inte låta bli att byta ut min franska manikyr mot ett annat av mina nya lack och valet föll på H&M's Creme de la creme, ett tjusigt guldlack som har massor av glitter i sig och på så vis skiftar i lite andra färger, grönt förekommer ganska mycket tycker jag. Holografiskt men kanske i mindre skala än många andra holografiska lack?

Det påminner mig, som är uppväxt med amerikanska vrålåk, om billack - en guldig färg som skiftar lite i grönt, jag vet inte riktigt hur jag skall förklara men jag ser det i huvudet när jag ser detta nagellack.

När man tittar nära på det är det ju just det man ser, dom häftiga skiftningarna och en tjusig guldfärg, ser man på lite längre håll så ser man en ganska alldaglig guldfärg som gärna nästan går ihop med min hudton och inte är särskilt rolig faktiskt. Så jag är väldigt kluven vad det gäller detta lack..

Jag kommer definitivt att testa det igen med flera lager och så för att se hur det blir då, för det är ändå ett fint lack och för 50 pix tycker jag det är riktigt bra! Höll bra de dagarna jag hade det med bara ett lager lack och sedan ett överlack från Depend.

Bilder får ni tyvärr inga i mitt inlägg då det var totalt omöjligt att fånga det fint på bilder för mig men så är jag ju också nybörjare på det här så jag rekommenderar helt enkelt att ni tittar på dessa bloggar där bloggerskorna lyckats betydligt bättre:

Rouaa

Makeupoholic

Drenched In Color

Paket x 2!

Inom loppet av två dagar har jag fått två paket, woho!

Först fick jag sakerna jag beställde för ett tag sedan från Satine, dom mejlade mig kort efter att jag gjort min beställning för att fråga hur dom skulle göra då ett av glossen var slut på lagret och dom var tvungna att invänta leverans, jag tyckte att jag kunde vänta tills det kom in och här är nu grejerna! Jag vill återigen säga att jag är så himla nöjd med Satine, tycker deras service är outstanding! :)

Vad var det i paketet då? Jo, det var en ny Mirenesse Secret weapon mascara, denna gången Super volume, jag håller på att testa Super long varianten nu och det ser väldigt lovande ut så det skall bli kul att testa Super volume med!

Vidare så var det också två nya gloss ifrån Barry M, som ni kanske läst tidigare här och här så är jag helt såld på dessa och kommer antagligen att köpa ett i varje färg, jag arbetar på det nu ;) Denna gången fick Glossy Tube Matt Hint of Red och Glossy Tube Pale Strawberry Shimmer flytta in hos mig. Dom är så tjusiga! :)

   


I paket två var det faktiskt bara en sak, men så fick jag en del prover också, det är ju alltid skoj!

Inezza har ju som många kanske läst lite varstans haft 20 % på en del märken så jag passade helt enkelt på att köpa Cake's Satin sugar (for lighter hues) när det var lite rabatt. Jag har läst många recensioner på denna som varit positiva och varit nyfiken ganska länge så nu var det dags att slå till! Tycker det är kul att testa olika sorters torrschampon i jakten på det perfekta!  Med denna fick jag massor av prover från Juice Beauty också, spännande då det också är ett märke jag  är nyfiken på! :) Kan rekommendera Inezza varmt också, trevligt att få mejl när paketet skickats och snabb leveranstid!





Cleansing gel, cleansing milk, nutrient moisturizer, oil-free moisturizer och antioxidant serum. Snällt av dom att skicka med så många va? :)


Nu får jag önska en trevlig helg också, det är ju faktiskt fredag! Den här veckan har gått så himla fort tycker jag, skall snart slå mig ned i soffan och titta på Let's dance.

Konsert inbokad!

Men hallå, jag kom alldeles på en sak nyss, som jag glömt att skriva om..  :)

Jag skall på AC/DC konsert, hur grymt som helst i min värld! Woho! :) Skall bli askul, vi är ett gäng som skall iväg och jag kan säga att man fick kämpa om biljetterna på Ticnet.. Men nu har vi dom och vi skall iväg, yeeey! Stor grej på mig, lyssnat på AC/DC så länge jag kan minnas och jag tycker det är coolt att dom fortfarande rockar!

Något att se fram emot.. :)



EOTD Julafton

På julafton hade jag en ny tunika/klänning som jag köpt speciellt för dagen och den går i rött, svart, vitt och grått så jag tänkte att en ögonsminkning med lite rött i kanske inte skulle vara fel?

Upptäckte dock att röda skuggor inte var något jag hade massvis av utan jag hade faktiskt bara en enda skugga som var i närheten av röd och den gick lite åt det brunorangeröda hållet så på bilderna ser den av någon anledning väldigt orange ut men den såg faktiskt bra mycket  mer röd ut annars.
 
Den röda är från en palett jag fick i födelsedagspresent för något år sedan, skall visa en bild på den vid ett senare tillfälle, och resterande är från VLD's highpearl palett. Mascaran är Mirenesse Secret weapon Super long. Så har jag använt H&M's ögonbrynspenna och deras ögonbrynsgel med.




Efter att ha sett bilden ovan i kameran efter fotograferingen tyckte jag det såg lite lamt ut så jag tog min gel eyeliner från Face sthlm och piffade till lite.  Ni får bortse från det svarta på ögonlocket på ena bilden, jag tog bort det sen när jag såg det.. :)


   

En bunt nagellack

Nu har jag tagit lite bilder och dom fotograferade är alla lacken jag anskaffat mig under jul och nyår.. :)

Här skall målas, vad det skall bli kul! Kan knappt bestämma mig vilket jag skall ta först, har ett från H&M jag köpt tidigare jag inte testat än också.










1. IsaDora Perfect Nail Polish,  nr 66 Frosty wine (24,50 på H&M)

2. IsaDora Perfect Nail Polish,  nr 116 Plum (24,50 på H&M)

3. IsaDora Perfect Nail Polish, nr 115 Power red (24,50 på H&M)

4. China Glaze, Ruby pumps (nyinköpt på Tradera, 91 kr inkl. frakt)

5. China Glaze, Emerald sparkle (vinst, hurra!)

6. Loreal Resist & Shine, nr 500  (47,50, lite dyrare än de andra men jag föll för den röda färgen och så vill jag se om det håller i upp till 7 dagar som det lovar)

7. H&M, Sinful señorita (49,50)

8. H&M, Creme de la creme (49,50)

9. Isadora Wonder Nail, nr 185 Spellbound black (49,50, också lite dyrare men jag har sett det i många bloggar och tyckt det varit fint, om jag kommer att använda det återstår att se..)


Jag verkar ha blivit lite biten av det här med nagellack.. eller vad tror ni..? :)

Paket idag

Idag kom det ett litet paket i postlådan, det var mitt fina China glaze lack som kom, Ruby pumps.. :) Det ser verkligen jättefint ut i flaskan och jag ser fram emot att testa det!

Annars händer det inte så mycket för tillfället, tar det lugnt här hemma och spelar alldeles för mycket tv-spel.. :)

Nu har jag i alla fall laddat kamerabatteriet så jag skall försöka få till lite bilder på mina julklappar och reafynd.. :)


China Glaze Ruby Pumps

Länge har jag suktat efter detta lack, jag har sett det i många bloggar och det har alltid sett såå fint ut. Nu när jag såg det på Tradera till Köp nu pris 80 kr + 11 kr i frakt slog jag till fort som attans. Jag vet att det antagligen är billigare att beställa från USA eller så men det här kändes enklare..

Misstänksam som jag är när något så snyggt finns till lågt pris slog mig tanken att det kanske är fejk? Jag kom dock fram till att till det priset kan jag  leva med om det skulle vara så, jag har inte läst något om att dom lacken brukar kopieras heller men jag är ju heller inte superuppdaterad.. Nu har jag i alla fall köpt det och ser fram emot att få hem denna ljuvliga tingest. Hurra!



(bilden lånad från auktionen upplagd av Nagelglädje på Tradera)

Det fanns massor av andra China Glaze lack billigt också, utifall någon skulle vara intresserad.. :)

Jag tror jag börjar bli lite hooked av nagellack ändå, farligt att läsa bloggar tror jag bestämt!




Update.

Men åh, efter att ha surfat runt lite i bloggar verkar ingen gilla detta alls.. det är svårmålat, svårt att få bort och inte alls lika snyggt som t.e.x. VLD's röda glitterlack eller Lubu heels. Tusan också, men det är bara att gilla läget och tänka att jag säkert kommer gilla det massor. Det ser ju i alla fall snyggt ut så vi skall säkert komma överens..

Ett försök till fransk manikyr, del 1

Höll på mycket med fransk manikyr för många år sedan men slutade sedan för att mina jobb slet på nagellacket och senare hade jag även ett jobb där jag inte fick ha nagellack överhuvudtaget.

Men nu blev jag så sugen när Vacker&Underbar skapade Nailmail, en tjänst där man kan prenumerera på nagellack, jättefiffigt!  Det första man kunde köpa var China Glaze's kit med fransk manikyr, det fanns tre olika färgkombinationer och jag kunde dock inte bestämma mig för vilket av kiten jag skulle ta och blev därför inte medlem i tid utan missade lacken. När jag sedan läste att det fanns några kvar och att dom såldes på Tradera slog jag till på ett kit.. :) Det finns fortfarande kvar kit på Tradera så om ni är sugna finns chansen kvar ;) Bara att söka på China Glaze så finner ni dom.


Idag låg det ett paket i postlådan och det var mitt kit jag köpt på Tradera Jag valde det kit som heter Inner Beauty, det är väl det som är det  mera klassiska  av kiten och jag gillar en klassisk fransk manikyr. Alltså, alla är ju fransk manikyr men dom andra har lite andra nyanser, för att förtydliga bara.. I alla fall så har jag alltid tyckt att det ser så fräscht och snyggt ut.

Här är kitet:



Jag kunde såklart inte låta bli lacken någon längre stund utan jag testade i eftermiddags för första gången, det gick väl sådär men ni får se en liten bild i alla fall.. jag har tyvärr inte så tjusiga naglar som många andra har men dom får duga :) Dom är ganska kantiga och små men blir ganska långa, dock inga såna där tjusiga klor som många har, jag avundas er som har såna.. :) Nu är det i alla fall övning som gäller  så jag får in snitsen ;)  Får nog investera i ett sånt där överlack som gör att det torkar fortare också..


Och här är mitt första försök:


RSS 2.0