EOTD Julafton

På julafton hade jag en ny tunika/klänning som jag köpt speciellt för dagen och den går i rött, svart, vitt och grått så jag tänkte att en ögonsminkning med lite rött i kanske inte skulle vara fel?

Upptäckte dock att röda skuggor inte var något jag hade massvis av utan jag hade faktiskt bara en enda skugga som var i närheten av röd och den gick lite åt det brunorangeröda hållet så på bilderna ser den av någon anledning väldigt orange ut men den såg faktiskt bra mycket  mer röd ut annars.
 
Den röda är från en palett jag fick i födelsedagspresent för något år sedan, skall visa en bild på den vid ett senare tillfälle, och resterande är från VLD's highpearl palett. Mascaran är Mirenesse Secret weapon Super long. Så har jag använt H&M's ögonbrynspenna och deras ögonbrynsgel med.




Efter att ha sett bilden ovan i kameran efter fotograferingen tyckte jag det såg lite lamt ut så jag tog min gel eyeliner från Face sthlm och piffade till lite.  Ni får bortse från det svarta på ögonlocket på ena bilden, jag tog bort det sen när jag såg det.. :)


   

Kommentarer
Postat av: inthemake

Kanooonfint...älskar röda skuggor!!!

2009-01-08 @ 10:14:15
URL: http://inthemake.se
Postat av: Marybeth

Inthemake: Aw, vad du är rar, tack så mycket! Ja, jag tycker också det är jättesnyggt men jag måste nog köpa mig någon som är riktigt röd.. :)

2009-01-09 @ 00:49:47
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Linda

Skimrigt och fint, röda skuggor är häftigt :o)

2009-01-12 @ 14:45:42
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: Marybeth

Linda: Åh, tack så mycket! Jag blir så frustrerad på att det inte blir som jag vill på bilderna bara, dags att spara till en annan kamera kanske.. Rött är verkligen häftigt! Men jag måste köpa några röda, för den jag har var ju inte så kul.. :)

2009-01-13 @ 00:30:54
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0