Kaos

Just nu är det kaos i mitt huvud, det är alldeles för mycket saker att tänka på och jag vrider och vänder på allt. Jag bara tänker, tänker och tänker men kommer just inte fram till något.. så, det är lite trist.

Men som tur är har jag världens bästa mamma som muntrade upp mig med en tur till en del affärer för att jag skulle få något annat att tänka på och tur var det för jag hittade precis en sådan vår-/sommarjacka som jag tänkt mig och velat ha länge!  Så, det händer ju bra saker i misären ibland.. :)

Vad köpte jag mer då? Jo på ett lågprisvaruhus hittade jag en av mina favoritduschcremer, nämligen Doves  med lukt av rosewood och cocoa.. :) Passade på och köpte tre stycken, dom finns inte överallt nuförtiden har jag märkt. Sedan var jag på ett Coop forum och köpte ny tandborste, kunde inte bestämma mig för vilken så det blev två. En fin lila och en fin specialdesignad med röda blommor i handtaget på något vis. Tjusigt värre.. :)

Och snart är det helg...

Kommentarer
Postat av: Inthemake

Vilken tur att du hittade din BL billigt :) Ha en underbar helg...puss

2009-03-13 @ 10:37:33
URL: http://inthemake.se
Postat av: CrazyNails

Den där Dove doften lät mumma!

2009-03-15 @ 09:01:00
URL: http://crazy-nails.blogspot.com/
Postat av: Marybeth

Inthemake: BL? :D Jag misstänker att du menade duschkrämen.. Och i så fall var det tur :D Alltid roligt att hitta något man gillar billigare än vanligt, i like it!



Jag hade en fin helg, hoppas du hade det också!

2009-03-15 @ 17:02:15
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Marybeth

CrazyNails: Den är jättemysig! Jag kan rekommendera den starkt.. :D

2009-03-15 @ 17:03:00
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0