Flärd med fjädrar

Det här inlägget började jag skriva igår men så blev blogg.se otroligt instabilt och allt bara dog och jag hamnade på deras startsida. Jättekul. Gör ett nytt försök idag..

Jag är som ni kanske märkt ganska galen i hårprydnader och jag har en del olika men hittills har jag inte haft några med fjädrar vilket jag tyckt varit synd eftersom fjädrar är himla fint och lite burleskigt. Nu har jag dock hittat några jättefina på H&M och de kostade mig bara 49,50, perfekt! Och ja, dessa köpte jag också innan köpstoppet.. :)

Så, här har ni raringarna.. :) Jag ska försöka bli bättre på att ta bilder på mina hårgrejer när jag använder dom också.
 


Dessa kan nog bli fina att piffa upp sig  lite med på Halloween.. Dom eller min hatt från H&M som fortfarande inte haft premiär.. :)


Kommentarer
Postat av: Marina

Vilka fina! Kan bli lite avis ibland på alla tjejer som kan ha långt hår och göra en massa kul med prydnader och annat. Jag är ju så kort i håret så att det går inte. Har supertunt fjösigt hår som det inte är någon ide att spara ut, blir bara utslitet. Dessutom känner jag mig lite för gammal för att ha blommor, fjädrar och diverse lullull i håret, hur gärna jag än skulle vilja :-(!

2009-10-13 @ 23:17:38
URL: http://www.marinamake.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Jag delar din galenskap =) Till och med så mycket att jag också har dessa fina fjärdrar.

2009-10-14 @ 10:30:42
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Åh, jag älskar fjädrar!

2009-10-16 @ 04:58:42
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: marybeth

Tack :) Jo det förstår jag, man kan ju göra lite mer med ett långt hår men jag tycker fortfarande att du kan köpa dessa fjädrar och sätta i ditt korta hår? Borde väl funka? :) Det har ju absolut inget med ålder att göra tycker jag, kör hårt! :)Kerstin: Hah, vad roligt!Cecilia: Då måste du verkligen skaffa dessa, de är så tjusiga.. :)

2009-10-19 @ 19:13:49
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: vifsla

Min kjol kommer från Indiska, köpte den i somras tror jag. Jätteskön!

2009-10-20 @ 09:56:53
URL: http://www.vifsla.blogspot.com
Postat av: Kajsa Kavat

Tjusiga :) Det finns så många fina hårprydnader men jag är helt värdelös på att använda dem. Det blir bara inte av - trots att jag gärna köper ibland.

2009-10-20 @ 17:46:56
URL: http://kajsaskosmetik.blogspot.com
Postat av: marybeth

Kajsa Kavat: Ja visst är dom? :) Det gör det verkligen, jag har själv alldeles för många.. Det är svårt att använda en del tycker jag, fjädrar är ju inget man har på jobbet direkt kanske. Men jag brukar försöka använda de andra jag har som är mer diskreta, man känner sig riktigt piffig. Men som du säger är det ju det där att det skall bli av. Jag hoppas att du blir bättre på det dock :)

2009-10-20 @ 22:17:27
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0