Köpstopp

Nu ni så har jag officiellt köpstopp. Nu ska här inte köpas massor av smink och annat som jag egentligen faktiskt inte behöver. Eller behöver, sakerna är roliga men jag har så jag klarar mig. Det enda jag har dispens för är om jag hittar något riktigt fint klädesplagg jag verkligen verkligen vill ha som inte är tokdyrt (ibland dyker dom ju upp) och ev. ett besök till frisören med. Så, nu blir det till att rota bland grejerna jag har, kan ju vara lite spännande det också. Framförallt ska jag absolut inte köpa flera saker med rosetter.. Jag har extremt många diadem, hårspännen och annat med rosetter nu. Skärpning Marybeth!

Tur att jag köpte många deodoranter när det var sjukt bra extrapris på det förut och att jag har många rengöringsprodukter till ansiktet hamstrade med.

Det här är dels för att jag försöker spara pengar och dels för att jag måste inse att jag inte behöver flera saker av något som jag redan har massor av, ibland går mitt shoppande överstyr helt enkelt. Någon som känner igen sig? Jag hoppas det så att jag inte behöver känna mig lika ensam...


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Jag känner igen mig =) Särskilt i maniskt samlande av hårprylar med rosetter ;-)

2009-09-25 @ 09:33:49
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: marybeth

Kerstin: Vad skönt! Då är jag inte ensam.. :) Hah, vi kanske borde lägga ut våra samlingar i våra bloggar och se vem som är värst? Jag hoppas personligen att du är lite värre ;)

2009-09-28 @ 19:31:00
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: kerstin

Jag hoppas att du är värst =)

2009-09-29 @ 09:24:41
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: marybeth

Kerstin: Hah, det ante mig ;)

2009-09-30 @ 19:49:08
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0