Ett paket med lila snören

Igår när jag kom hem lagom trött och seg från jobbet så låg det en avi här, jag hade fått ett paket som jag fick hämta ut på ICA som numera är Posten.

Jag skyndade mig att hämta ut det så klart, men när jag skulle ta bilder var det redan för mörkt.. Så idag får ni se vad det var i :) Och jo, det var ett vitt paket med ljuslila sidenband runtom!

Jag beställde från Strawberrynet.com för första gången efter att ha kikat där otaliga gånger men inte riktigt kommit mig för. Nu var det dock kris och eftersom jordgubben hade bra pris på just det jag ville ha så slog jag till. Så vad köpte jag då? Jo! Detta:


Två stycken Id mineral veil som är ett löspuder jag inte klarar mig utan, det är så bra bara! Passade på och köpte två då det var så himla bra pris! 372 kr för två stycken burkar, att det dessutom är fraktfritt är ju suveränt. På köpet fick jag dessutom en lip pencil från Vincent Longo, man fick välja mellan massor av färger men jag tog så klart en röd.. :) 

Leveransen gick dessutom fort, jag beställde grejerna den 31 mars, fick mejl den 2/4 att det hade skickats och igår den 8/4 fick jag alltså avin hem i brevlådan. Helt klart godkänt tycker jag :)Kommentarer
Postat av: badbomben

Hur gör du med veilen? Jag har litet svårt med den men skulle vilja lära mig gilla den- tycker den inte gör så mycket?

2010-04-09 @ 21:21:26
URL: http://badbomben.blogspot.com
Postat av: marybeth

Badis: Jag använder den som typ primer, alltså jag lägger först veil och sedan foundationen och sedan tar jag veil igen.. jag tycker det sitter väldigt bra så.. och man blir inte så blank heller, det tar bort det lite metalliska som kan bli om man tagit mycket foundation.. och så sitter det bra under dagen.. märker du ingen skillnad på när du har och inte har den tycker du?

2010-04-09 @ 21:26:49
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Emma P

Toppen att du har fått ditt paket! Jordgubben brukar vara bra och ha överkomliga priser. Kul med en läppenna på köpet också!

2010-04-10 @ 11:10:21
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: marybeth

Emma P: Ja det var roligt att det kom så fort! Ja jag är nöjd med dom, glad att jag vågade beställa därifrån.. :) Ja, jag älskar när man får prover eller saker på köpet.. eller rabatt.. känns extra kul då :D

2010-04-11 @ 14:32:50
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: kerstin

Paket med lila snören är alltid lika trevliga =)

2010-04-12 @ 10:14:43
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: marybeth

Kerstin: Verkligen :)

2010-04-13 @ 15:33:00
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0