Tjusigaste väskan någonsin?

Jag har ganska länge suktat efter den här väskan men inte kommit mig för att köpa den eftersom det egentligen är en ganska onödig sak att köpa. Man behöver ju egentligen inte hur många väskor som helst... Men vet ni vad min söta mamma nu har gjort? Jo, hon har köpt den till mig! Så himla snäll!

Jag älskar den verkligen, finare får man leta efter tror jag. Det är knappt att jag kommer våga använda den, så fin är den!
Och ja, det är mycket möjligt att jag har någon slags störning som gör att jag älskar skor och väskor liite för mycket ;-)
Kommentarer
Postat av: kerstin

Den störningen lider jag också av =)

2010-03-19 @ 15:43:04
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: Emma P

Den var verkligen jättefin! Vad gulligt av din mamma. Jag led av den störningen förr, men det har faktiskt gått över. det var länge sen jag köpte en väska...

2010-03-19 @ 18:13:31
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken underbar väska!

Postat av: marybeth

Kerstin: Trevligt att inte vara ensam om den ;)Emma P: Visst är den! Ja, hon är väldigt gullig ibland.. :) Nämen, det var värst? Du kanske bara bytt den störningen mot någon annan? hihiAnna: Underbar är verkligen rätt ord! :)

2010-03-21 @ 13:23:06
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh, den var verkligen fin.:) Klassisk och ändå piffigt modern med rosetten. Jag led också av den åkomman tidigare, har sansat mig lite. Ett tag jobbade jag i väskaffär. Snacka om att vara som ett barn i en godisbutik! Alltid se allt före alla och ha personalrabbat. har en hel låda partyväskor sedan den tiden och ett antal handväskor också, men många har jag faktiskt slitit ut.;)

2010-03-21 @ 18:24:12
Postat av: Basteth

Konstigt, min signatur trillade bort? Nåja, jag som skrev ovanstående i alla fall.:)

2010-03-21 @ 18:24:57
URL: http://skorochmaskara.blogspot.com
Postat av: Kajsa Kavat

Vilken otroligt fin väska! Snäll mamma har du också. :)

2010-03-22 @ 18:35:45
URL: http://kajsaskosmetik.blogspot.com
Postat av: marybeth

Basteth: Visst är den.. det är en sådan väska som står sig i många årtionden.. :) Oh, vad roligt det måste ha varit! Men svårt för ekonomin, hahah. Oj. en hel låda.. du får visa upp dom i bloggen :D Jag har jobbat i skoaffär och det blev ungefär samma där... alldeles för mycket skor.. haha..Kajsa: Visst är den fin, tack :) Ja, hon är supersnäll, för det mesta ;)

2010-03-24 @ 18:41:22
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0