Vinn med Nailmail - tävling nr 2!

Jag kan inte låta bli att delta i en så fin tävling som Nailmail har nu borta hos Karin! Dom där lacken från Sparkles-kollektionen är såååå fina.. Man måste ju försöka i alla fall även om jag sällan har tur..

Kika in ni också och delta i tävlingen!Rosa bandet!

Rosa bandet är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag jobbar inom vården och har stött på många människor med olika sorters cancer. Jag tycker egentligen att flera sorters cancer än just bröstcancer måste uppmärksammas men alla dessa insamlingar behöver verkligen vårt stöd. Rosa bandet är den som syns mest och därför tycker jag ändå att vi skall stöda dom i deras kamp. Vi måste försöka bekämpa den här hemska sjukdomen som drabbar alldeles för många.


Rosa Bandet får 10 kr från försäkringsbolaget Chartis tack vare den här länken:

Stöd rosa bandet

Klicka och gör en skänk-länk du också! Det tar bara några minuter!
Detta är ingen ursäkt..

...utan bara ett konstaterande. Jag hinner inte med bloggen, dagarna räcker inte till. Jag jobbar, jobbar och jobbar.. det är ungefär det enda jag gör just nu. Känns som jag bor på jobbet och tiden räcker inte till för att lära mig allt jag måste kunna helst nu på en gång. Jag saknar bloggandet och kommer absolut tillverka inlägg när det finns tid, men nu gör det inte det till min stora sorg.

Jag försöker i alla fall ta mig tid att läsa era underbara bloggar för det är så roligt!

Tappa inte hoppet om mig <3

RSS 2.0