Ångest eller som det kallas häromkring, ågren

Vet ni, jag har tabbat mig. Jag har ganska länge tänkt att jag borde köpa en extra av Viva La Divas high pearl palett (den svarta ni vet) för att jag verkligen gillar skuggorna, och efterhand har jag bara blivit att gilla dom mer och  mer  och sett att den funnits på Kicks här men eftersom det funnits ganska många så tänkte jag att jag väntar lite så får mina päron köpa den till mig i julklapp eftersom dom efterfrågat idéer.. När vi var inne i lördags så var dom helt slut.. en av tjejerna som jobbar på Kicks trodde att det kanske kunde komma in fler och visste inte riktigt hur det såg ut i dom andra affärerna så jag har ringt runt nu på morgonen men den är slut i båda affärerna.. Typiskt!

Nu skall jag ringa Åhléns och kolla, ringde nyss men det var kö då.

Så, om någon har en sådan här palett och inte kände att den var nåt för dom eller har sett dom i en affär och kan tänka sig att inhandla en till mig så skulle jag bli jätteglad.. :)

Update!

Jag har hittat den i en affär.. :) Vilken lycka! Lagt undan den och så får jag den i julklapp, yey!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh, vilken tur! Dem har verkligen gått åt som smör :)

2008-12-22 @ 12:04:36
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: vaniljlatte

vilken tur du hade! Själv vet jag inte riktigt vilken det är.. men stod och insåg att det är ju bra grejer de har till vettigt pris, idag. Köpte lipgloss och en ögonskuggs-palett till Als faster..

2008-12-22 @ 19:08:10
URL: http://vaniljlatte.blogspot.com
Postat av: Marybeth

Johanna: Det verkar så! Jag älskar konsistensen på skuggorna så var ju tvungen att ha en till.. har du köpt någon?Vaniljlatte: Jag har bild på den i ett tidigare inlägg.. :) Ja, de har vettiga priser och många andra skönhetsbloggare höjer deras skuggor och annat till skyarna. Lipglossen är det tydligen lite olika med beroende på om man gillar smaken eller inte. Jag har inte testat något förutom den här paletten än så länge men den är totalt underbar! :)

2008-12-23 @ 08:05:19
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: vaniljlatte

Nu såg jag den! :) Inte alls tokigt! Den jag köpte var det "bara" åtta skuggor i, i ett spetsklätt fodral. Lite sexigt, lite lagom..god jul!!1

2008-12-23 @ 08:35:06
URL: http://vaniljlatte.blogspot.com
Postat av: Marybeth

Vaniljlatte: Nej den är fantastisk! Halleluljah för den :D Ah, men 8 räcker ju hur långt osm helst.. Och spets är nice. Förpackningen på den jag har är väl inte übersexig men du vet vad dom säger, det är innehållet som räknas ;)Detsamma!

2008-12-23 @ 10:51:06
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: inthemake

Ohh vilken tur du hade ;)

2008-12-23 @ 15:32:31
URL: http://inthemake.se
Postat av: Marybeth

Inthemake: Ja! Jag blev så himla glad.. :) Det är ju bra att man har tur någon gång ibland ;)

2008-12-27 @ 21:48:17
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Linda

Gott nytt år på dig tjejen! Kram

2008-12-31 @ 16:01:47
URL: http://bettieli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0