Recension: Max Factor Silk Gloss - Cherry Delicious LE

Ännu en repris från min förra blogg men mitt tema just nu, för att fira invigningen av min blogg, är ju just röda läppprodukter och det här är definitivt en röd läppprodukt.

Det här läppglanset är ju tyvärr ett limited edition (LE) och var med i Max Factors kollektion Red Revolution, kollektionen fick väldigt lite uppmärksamhet vad jag såg och när jag hittade läppglanset var det redan på rea i affärerna. Jag älskade färgen och köpte först ett men återkom sedan och köpte 2 stycken till, så fint är det!

Det är väldigt trevlig färg, blir snyggt på och luktar/smakar gott. Känns också väldigt behagligt på, man får dock passa sig så att det inte "blöder" utanför konturerna, läppglans med mycket färg i har ju en förmåga att kunna göra det. Jag använder det ofta ovanpå ett rött läppstift för att få lite mer glossig känsla och ibland när jag inte vill ha så mycket som ett läppstift tar jag glanset istället. Det är bra till mycket.

Det heter som sagt Cherry Delicious och jag misstänker att det är nr 327. Jag har ingen aning i om det går att få tag på det här längre men det är väldigt synd att det försvunnit för det är så jättejättefint!

Och så bilderna då!(kollage jag satte ihop när kollektionen var ny.. bilder lånade ifrån Kicks och Max Factor.)


Betyg: 4/5

Pga att det gärna flyter ut får det en stark fyra, hade det inte gjort det hade det kunnat få full pott. Men annars är det ett toppengloss! Bra smak och lukt, underbar färg och inte ett dugg uttorkande.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ännu ett helmumsigt gloss! :)

2008-10-20 @ 20:41:58
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Marybeth

Johanna: Visst är det! Det är ännu finare i verkligheten, bilderna gör det inte riktigt rättvisa, det är verkligen sådär tjusigt retrorött.. :)

2008-10-20 @ 21:26:17
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: inthemake

Silkglossen är superfina tycker jag ;) Detta var extremt vackert!

2008-10-21 @ 09:50:48
URL: http://inthemake.se
Postat av: Marybeth

Inthemake: Ja, dom verkar vara det, jag har inte testat något annat av dom men jag funderar på om jag inte ska köpa ett neutralt från den serien, dom känns himla trevliga på.. :) Vad kul att du tycker om det! :)

2008-10-21 @ 13:24:03
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: RM

Fint!

2008-10-29 @ 17:47:20
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Postat av: Marybeth

RM, tack, vad snällt :)

2008-10-30 @ 12:38:20
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0