Rabatt på I.d. Bare minerals

Var inne och kikade lite på Rocketqueens blogg, denna underbara blogg, och fann att Beauty by Grooming har upp till 70 % rabatt på en del produkter! Jag är ju inte den som är den så jag surfade dit på en gång och fann en hel del trevliga saker.

Är man sugen på att testa I.d. men tycker att det är för dyrt så kanske det här kan vara något för en?

Newbie kitet kostar nu 375 kr istället för ordinarie pris 545 kr och innehåller en foundation i resestorlek, solpuder och transparent puder i ministorlekar samt en buffborste.

Det är ju något begränsat eftersom det bara finns i två nyanser nämligen light och medium beige men förhoppningsvis funkar ju någon av dessa för de flesta.





Annars kanske man testat I.d. innan och känner att man vill ha ett större kit eller så vill man helt enkelt ha lite mer grejer än vad som finns i newbie kitet, då kanske det här kan vara något?

Get started kitet kostar nu 995 kr istället för ordinarie pris 2200 kr och innehåller en primer, 2 st foundations, ett solpuder, ett transparent puder, 3 st sminkborstar, en instruktions DVD och en minifolder.

Finns i tre färger: fairly light & light, medium beige & medium och medium tan & tan.




Man kanske bara vill ha en ny borste?

I.d.s buffborste (flawless brush) är inte så dum och nu kostar den 279 kr istället för 325 kr.

Vid applicering av foundation med denna borste får man ett lätt täckande resultat, vid mer täckning rekommenderas kabukiborsten som det dock inte är rabatt på nu. Själv brukar jag använda bufffborsten till mineral veilen, tycker det fungerar alldeles utmärkt.





(bilder och info lånade från Beauty by Groomings hemsida)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0