Smink från Make Up Store

Häromkvällen gjorde jag ett klipp tycker jag, hittade ett plagg från La Redoute som jag tyckte var fint och fick rabatt på det, det blev att kosta 77,50 kr! Det var även gratis expeditionsavgift och då jag handlar på faktura blev det ingen avgift där heller, så allt som allt blev det verkligen 77,50 kr! Dessutom fick man smink från Make Up Store, på bilden tolkade jag det som att det skulle bli ett läppglans och en skugga eller något sådant.

Idag hämtade jag ut paketet när jag fick smset att det fanns på mitt uthämtningsställe.

Det innehöll plagget jag beställt + ett läppglans, en ögonskugga, en tygpåse, samt en katalog från MUS och en La Redoute katalog.

Det stod att sminket skickas ut i osorterade färger och okej tänkte jag, bara jag inte får en orange skugga för den färgen tycker jag är otroligt svåranvänd på mig... Vad fick jag? Jo, en Microshadow i färgen mock orange. Visserligen en ganska fin orange med nästan som en hint av guldskimmer i? Men ändå, det känns lite besvärligt. Men jag får väl lära mig att använda orange antar jag?

Läppglanset är ett Scent lips i färgen rif-raf vilket verkar helt okej, lite lilarosa och genomskinligt. Det är ganska stark doft på det men luktar gott, får se om jag kan använda det eller om doften blir för överväldigande.

Nu låter jag säkert otroligt otacksam men så är verkligen inte fallet, jag tycker det är jätteroligt att få gratis smink! Särskilt från ett märke som jag har otroligt lite ifrån. Men det var lite komiskt att det var just en orange skugga jag fick.. Men som jag skrev tidigare, jag får lära mig använda orange eller så kanske någon annan längtar efter den, får se hur det blir.

Jag försökte hitta bilder av produkterna på MUS hemsida men fann ingen av dom, de kanske utgått? Själv har jag dålig koll på MUS så jag har faktiskt ingen aning men för min del gör det ju inget om de har det eller inte heller.. :)

På den andra bilden har jag lagt sminket på en mycket gammal byrå som jag fått efter min farmor, färgen är lite sliten men jag gillar att det syns att den varit med om en del.

  


  

Kommentarer
Postat av: Linda

Åhh skuggan ser ju alldles underbart apelsinfärgad ut, va beställde du från för att få detta ?? Vill oxå :D

2009-08-26 @ 19:15:32
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: marybeth

Linda! Men vad dum jag är! Jag hade skrivit det i titeln först, vart det var ifrån men så ändrade jag titeln och tänkte inte på att det inte stod så tydligt i texten.. Jag har ändrat det nu och det är från La Redoute! Tack för att du frågade.. :)Jo, apelsin är nog rätt.. :)

2009-08-26 @ 19:28:28
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: JOSEFINE

godnatt :D sov gott!

2009-08-26 @ 23:38:39
URL: http://josefiner.blogg.se/
Postat av: marybeth

Josefine: Hah, tack detsamma du :)

2009-08-28 @ 19:43:00
Postat av: Kerstin

O, det erbjudandet måste jag också haka på! Rapportera gärna om hur det går med den orangea skuggan =)

2009-08-30 @ 20:53:50
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: marybeth

Kerstin: Ja, det tycker jag! :) Absolut, det fixar vi!

2009-08-30 @ 22:30:02
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Har du händelsevis kvar rabattkoden? Jag blir sugen på att kika runt lite där jag med!

2009-08-31 @ 16:08:15
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: Mimmi

Åh, jag tycker verkligen du ska ge skuggan ett försök, ihop med något brunbronsskimrande, eller med blått!

2009-08-31 @ 20:50:19
URL: http://yta.bigmouth.se
Postat av: marybeth

Kerstin! Vet inte om jag hade någon rabattkod? Jag loggade in och så valde jag det erbjudandet.. måste man ha en kod alltså? Jag kan ju alltid logga in och kolla lite..Mimmi: Ja, det kanske inte blir så dumt.. jag får lov att testa i alla fall, innan jag ger upp.. Tack för tipsen! :)

2009-08-31 @ 21:47:39
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0