Sminkans blomtemavecka - Vallmoorange

Sista dagen i Sminkans blomtemavecka innebär vallmoorange. Orange är en ganska trevlig färg, man blir glad av den men jag tycker den är ganska svår, jag känner inte att det riktigt funkar på mig.. men jag vet inte. Jag har i alla fall gjort ett försök. Det var jättesvårt att få fram orange bra på bilder tycker jag!

Jag hade som vanligt MAC's paint pot bare study som bas och sedan skuggor från min Danni-palett. Efter basen lade jag en ljusorange (rad 6, nr 1) över hela ögonlocket upp till brynet. Det blev lite mjäkigt så jag tog en lite mörkare orange (rad 6, nr 3) och hade på likadant, också mjäkigt så till slut tog jag den mörkaste (rad 7, nr 4) och krämade på med.  Mascaran är som vanligt Mirenesse Secret weapon Super long i svart. 




Så här blev det:

  

Det blev väl ganska simpelt kände jag.. men ändå skapligt fint.. dock så nöjde jag mig inte där utan fortsatte experimentera.. Mera mascara och så en eyeliner för att få fram insidan av vallmon. Jag tog först brun eyeliner men det var ingen hit så jag målade över den med svart. Jag har inte haft på mer skugga, det är bara ett annat ljus.

 


Det var det, tycker det har varit jättekul att delta i blomtemaveckan, hoppas att ni tyckt det varit roligt att titta på dom här inläggen.. :)

Kommentarer
Postat av: Sminkan

Mjukt och fint!

2009-01-18 @ 22:40:45
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Suss

Spanx :) din var väldigt mild och vacker!

2009-01-18 @ 22:57:38
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Postat av: inthemake

ohhh orange, försöker att gilla färgen, men det går inte. Vet inte varför ;)

2009-01-19 @ 10:10:23
URL: http://inthemake.se
Postat av: Anonym

Sminkan: Tack så mycket! :)



Suss: Vad snällt sagt, tack! :)



Inthemake: Det är en svår färg, antingen gillar man det eller så gör man det inte tror jag.. :) För mig beror det väldigt mycket på vad färgen är på.. På mig var ju sådär.

2009-01-19 @ 21:09:17
Postat av: Marybeth

Ja det var ju jag utan namn..

2009-01-19 @ 21:09:40
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det blev bra, snyggt med den breda eyelinern! Och du, du ville ju att jag ska vara med i naturfenomen-temat och det ska jag! Men jag tänkte publicera alla sju på söndag och göra som ett kollage. Går det bra? :)

2009-01-20 @ 11:02:41
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Marybeth

Johanna: Tack! Jag blev själv inte särskilt nöjd får jag säga.. men eyelinern dög väl.. jag har svårt att få den tunn med penna så oftast blir den bred..



Vad kul! Det går ju hur suveränt som helst :)

2009-01-20 @ 18:06:09
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0