Happy Birthday to... me!

Ja idag är det min dag, jag fyller år. Varit två hektiska veckor nu, både min mamma och jag har fyllt (snarare fyller i mitt fall då) och förra helgen spenderade vi i Göteborg för att fira lilla mamma.. :) Det var en jättemysig helg och Jerka var toppen!

Jag har också upptäckt ett konstigt syndrom som jag råkat ut för de senaste åren, nämligen det här när någon frågar vad jag önskar mig i födelsedagspresent eller julklapp. Jag får totalt hjärnsläpp varje gång och kan verkligen inte komma på något. Jag vet ju att jag säger många, många gånger under året att "det här skulle jag vilja ha", men när det väl kommer till skarpt läge är allt som bortblåst. Ju äldre jag har blivit desto mer har jag tänkt på att önska mig saker som jag vill ha och behöver, sådant som jag absolut inte tänkte på när jag var yngre. Liksom, ska jag verkligen önska mig smink, parfym eller en vågtång när det finns så mycket mer användbara och "nyttigare" saker? Som kanske badlakan, tallrikar eller kastruller? Borde det inte vara när man fyller och önskar sig julklappar som man verkligen önskar sig sådana "onödiga" saker som man inte köper sig själv? Min hjärna verkar i alla fall inte vilja tycka det.. Har ni några bra argument som kan få den att tänka om kanske..? :)

Jag skall i alla fall ha en fin födelsedag med familjen och några nära vänner ikväll, vi skall äta smörgåstårta och spela Buzz.. :)Kommentarer
Postat av: SantaCarolina

Jag tycker man ska få önska sig roliga onödiga saker! En kastrull är bra, men inget rolig! :0)

2009-11-27 @ 14:50:18
URL: http://santacarolina.blogg.se/
Postat av: Rouaa

Grattis på din daaaaag! :)

2009-11-28 @ 08:46:07
URL: http://rouaa.blogg.se/beauty
Postat av: Kajsa Kavat

Stort grattis i efterskott! November är en bra födelsedagsmånad, piggar upp i höstmörkret. :) KRAM

2009-11-28 @ 11:50:57
URL: http://kajsaskosmetik.blogspot.com
Postat av: kerstin

Grattis i efterskott! Hoppas att födelsedagen var toppen =)

2009-11-28 @ 19:03:23
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: Kabuki-Emma

Stooort grattis i efterskott!

Kram!

2009-11-28 @ 22:37:59
URL: http://www.kabukibeauty.blogspot.com/
Postat av: marybeth

SantaCarolina: Låter som en bra åsikt tycker jag, jag får nog hålla med.. :D Kastruller är mindre roliga faktiskt.Rouaa: Tack så mycket! :)Kajsa Kavat: Men tack så mycket! :) Jo, det kanske är det, jag har dock alltid tyckt det är trist att det är nära jul.. alla tjatar om jul och ger en presenterna inslagna i julpapper eller så får man julstjärnor (blommorna alltså).. Och visst jag tycker om julstjärnorna men inte i födelsedagspresent. Nu låter jag bitter men det är väl lite så att det nog är roligare att fylla på sommaren ändå. Men det är bara att gilla läget.. :) Kram!Kerstin: Tack raring :) Den var toppen!Kabuki-Emma: Tack tack! :) Kram!

2009-11-30 @ 18:41:03
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Linda

åh grattis i efterskott =) kram

2009-11-30 @ 23:31:56
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: Marina

Men grattis! Hoppas du fick en skön/rolig kväll! Jag tycker absolut att födelsedagen är den dagen man ska bara få "onödiga" saker! Sånt som man gärna vill ha men kanske inte köper till sig själv, lite lyxiga liksom! Hoppas du fick många!

2009-12-01 @ 00:19:14
URL: http://www.marinamake.blogspot.com
Postat av: marybeth

Linda: Tack så jättemycket! :) Kram!Marina: Men tack.. :) Det var riktigt trevligt, firade i två dagar trots att jag bara fyllde 24.. :) Jo, det har du nog alldeles rätt i, jag får försöka tänka på det i framtiden! Jag skall visa vad jag fick någon dag snart, fick några "onödiga" faktiskt ;)

2009-12-04 @ 15:14:29
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0