Idétorka

Jag får lov att erkänna att jag har råkat ut för idétorka och har faktiskt inte en aning om vad jag skall skriva om så därför gör jag så att jag frågar er som läser min blogg.

Är det något särskilt ni vill läsa om? Någon produkt jag missat att skriva recension på kanske? Något annat som är intressant..? Jag är jättetacksam för alla förslag jag får!


Kommentarer
Postat av: kerstin

Jag tycker alltid att det är kul med eotds o notds. Recensioner är aldrig fel heller, eller önskelistor. Det mesta är kul, tycker jag =)

2010-03-24 @ 20:02:13
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: Kabuki-Emma

Fotd och eotd är alltid roligt!

2010-03-25 @ 20:16:38
URL: http://www.kabukibeauty.blogspot.com/
Postat av: Kajsa Kavat

Dina egna sminkningar och recensioner på produkter du testat är alltid intressant att läsa.

2010-03-25 @ 20:18:11
URL: http://kajsaskosmetik.blogspot.com
Postat av: Emma P

Jag vill också se smink! Och gärna naglar, men helst smink:) Tycker att dina sminkningar är väldigt fina och vore kul om du ville visa mer här på bloggen!

2010-03-25 @ 23:54:19
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Linda

smink!!!

2010-04-02 @ 20:46:18
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: marybeth

Kerstin: Okej, superbra.. :) Jag skriver upp dom grejerna på listan.. :) EOTD skall jag verkligen försöka få till lite fler, jag är ju så tråkig när jag sminkar mig dock så det blir inte så varierat.. men skall verkligen försöka bättra mig.. :) NOTD är lite utav en skräck för mig för jag har såna komplex för mina naglar men jag skall testa det med! Recensioner gillar jag också att läsa så det ska jag försöka få med fler.. :)Emma: Jag antecknar det på listan! Tack för tipsen! :DKajsa Kavat: Okej, det verkar vara överväldigande det som gäller, tack så mycket! :)Emma P: Jag skall verkligen försöka med det, men jag är så kass jämfört med er att det känns lite trist ibland.. haha.. så vågar jag inte ha så mycket färger på jobbet men om jag tar lite i taget och vänjer folk kanske det går bra sen? :D Tack! :)Linda: Mer smink är uppfattat, tack! :D

2010-04-04 @ 17:46:03
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0