Loreal Eye & Lip Make-Up Remover Waterproof

Efter jobbet i fredags passade jag på att kolla in lite snabbt i några affärer. Cubus hade 20 % rabatt på alla produkter från Loreal så då passade jag på att shoppa den här removern.

Jag har länge tänkt testa den här då jag läst mycket bra om den och jag gillar den här typen av removers som är tvådelade och som skakas ihop. De brukar vara effektiva men ändå snälla mot huden. Det är skönt att ha en remover som biter på ögonsminket utan att man måste gnugga som en galning och jag hoppas att den här gör det. Skall bli intressant att testa! Den skall dessutom passa för oss med känsliga ögon och kontaktlinsbärare, något jag personligen lockas av då jag "lider" av båda.

Den kostade 65 kr så jag fick betala 52 kr vilket jag tycker är ett helt okej pris, förhoppningsvis är den dryg för flaskan är ganska liten tycker jag, den innehåller 125 ml.


Kommentarer
Postat av: Ninni

Det ska bli spännande att se om du gillar den, jag har inte vågat mig på den eftersom den verkar lite oljig och jag gillar inte oljigt. Ser fram emot recension.

2010-03-07 @ 14:14:14
URL: http://colourbyninni.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Det blir kul att höra vad du tycker!

2010-03-07 @ 15:16:59
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: marybeth

Ninni: Roligt att höra! :) Nej det blir ju lite oljigt när det gäller sådana här 2 in 1. Den jag har från Garnier upplever jag faktiskt inte att det blir så oljigt av dock.. jag hoppas att det är likadant med denna. Jag skall testa och skriva några rader om vad jag tycker snarast.. :)Kerstin: Kul att du tycker det! :)

2010-03-07 @ 18:26:25
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Emma P

Den är urbra, lika bra som Bi facil tycker jag. Min absoluta favoritremover.

2010-03-08 @ 22:00:34
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: marybeth

Emma P: Det låter lovande! Bi Facil har jag aldrig testat, jag tycker den är lite för dyr för att det ska vara roligt faktiskt så det är ju toppen när det finns något alternativ som är lika bra fast billigare.. :) Skall bli kul att se hur jag tycker den är jämfört med min favorit från Garnier också!

2010-03-09 @ 07:38:38
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0