Nytt i sminkskåpet - Nivea Ideal Finish Powder

Efter att ha lyckats gått tidigare än halv 5 från jobbet för en gångs skull och alltså kommit hem en aning tidigare och sedan ätit mat och satt upp gardiner så har jag en stund över.. och vad passar då bättre än att blogga? :)

Jag har alldeles glömt bort att skriva om det nya pudret jag köpte för några veckor sedan,  jag behövde ett nytt puder att använda när jag använder min flytande foundation från Loreal och eftersom jag klantigt nog tappade det förra pudret jag hade i golvet för ett tag sedan och det blev bara spillror kvar och blir så sjukt svåranvänt då, det var som tur var inget dyrt utan ett från Collection 2000 som finns att köpa på t.ex.  Konsum. Jag är inte så jättepetig med kvaliten då jag väldigt sällan använder flytande foundation, det blir någon gång ibland när jag skall på krogen eller så.
 
Den här gången blev det ett från Nivea, faktiskt för att Ica här hade tagit in deras produkter, ett sådant ställ med allt deras smink, det var alltså väldigt smidigt att köpa med ett när jag ändå var och handlade annat.

Det heter alltså Ideal Finish Powder och så här skriver Nivea själva om det på sin hemsida:


"För ett jämnt och matt resultat.

  • Täcker perfekt
  • Håller länge

Inget annat puder ger ett så perfekt resultat. Det mjuka, silkeslena pudret blir ett med huden och täcker perfekt.

Du får ett naturligt resultat, utan igentäppta porer eller risk för akne.


Hudvänlig och dermatologiskt godkänd.Vill du ha hy som en modell?

Använd NIVEA MAKE-UP Ideal Finish Powder för en perfekt hy med minsta möjliga ansträngning. Det mjuka, silkeslena pudret blir ett med huden och täcker små hudskavanker. Resultatet blir snyggt, naturligt och matt, som sitter kvar i flera timmar.


Den speciella mikroniseringsteknologin i Ideal Finish Powder ger dig perfekt, matt hy och döljer finnar utan att ge ett onaturligt resultat eller täppa igen porerna. Använd den för att få en snygg hy, eller för att minska hyns glansighet.

Ideal Finish - om du vill ha en perfekt hy hela dagen.


Huvudingredienser i NIVEA MAKE-UP Ideal Finish Powder:

  • Naturligt pulverextrakt från majs
  • Silikon
  • Mikroniserade färgpigment"

Jag tycker det är kul med produkttexter, man brukar ju få ta dom med en ganska stor nypa salt men vem vet, någon gång kanske det stämmer klockrent? Den som lever och testar får se!


Tillbaka till pudret, det kostade 95 kr om jag inte missminner mig och det kan jag helt klart leva med, har bara använt det en gång än så länge men då tyckte jag det fungerade alldeles utmärkt. Det tog bort det blanka utan att se kakigt ut, precis vad jag vill åstadkomma när jag använder ett puder. Det fanns 4-5 st nyanser, minns inte exakt just nu och det fanns ingen info om det på hemsidan. 


Bilden nedan är inte riktigt korrekt, den nya förpackningen (som jag har) har en svamp också vilket jag tycker är himla smidigt även om den inte är perfekt så har man ändå något att använda.Jag återkommer när jag testat det lite mera, dvs när jag har lite mer kött på benen (gillar det uttrycket och var tvungen att få med det.. ) ;)
 


Kommentarer
Postat av: Inthemake

Spännande, har aldrig testat Niveas puder :)

2009-04-09 @ 10:48:39
URL: http://inthemake.se
Postat av: Emma P

Haha, ja det lät ju som ett rent mirakel:) Ska bli kul att höra din åsikt och inte bara Niveas...

2009-04-14 @ 20:06:17
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: Marybeth

Inthemake: Det hade inte jag heller men har haft någon foundation, äppglans och mascara osv från dom och tyckt det varit okej så varför inte.. :)Emma P: Hah, ja, det gör det nästan jämt, kanske därför man alltid blir så besviken? Skulle dom å andra sidan säga att produkten inte är särskilt bra skulle man ju inte vilja köpa den istället.. haha.. Kul att höra! :)

2009-04-17 @ 12:51:25
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0