Katthemmet Kompis

Jag tittade in hos Vacker & Underbar där Karin som driver bloggen skrivit om något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, nämligen katthem. Jag älskar katter och är så glad att det finns fina människor som tar hand om alla stackars katter som behöver hjälp. Jag brukar själv skänka pengar i mitt lokala katthems insamlingsbössor i affärerna häromkring men jag borde egentligen göra mer, det vet jag.

Men nu känner jag att jag vill göra precis som Karin har gjort, nämligen skriva om Katthemmet Kompis som har råkat illa ut, det är nämligen så att katthemmet har brunnit upp och de behöver verkligen all hjälp de kan få. Det är otroligt sorgligt att läsa om det och många av katterna har de fortfarande inte hittat och vet inte om de fortfarande lever ens. Jag blir alldeles tårögd när jag tänker på det. 

Men i alla fall tack vare att det finns så många vänliga människor har de fått in en del pengar och de kommer att bygga upp katthemmet igen vilket är underbara nyheter! Men, det behövs självklart mer hjälp. Om ni känner att ni vill hjälpa till på något vis, genom att skänka pengar eller kanske skicka några saker eller genom att sprida detta vidare i er blogg så kan ni väl kika in på hemsidan:

WWW.KATTHEMMETKOMPIS.SE

En månads tystnad..

Oj, jag har uppenbarligen inte skrivit ett inlägg sedan 8/12, det är ett tag sedan det.. Mer än en månad faktiskt om man skall vara petig.

Jag får skylla på, om man nu ska skylla på saker, att jag hade massor med födelsedagar, jul och nyår och hela det där som vi alla  får fullt upp med denna tiden på året. 

Sedan började jag den 14/12 ett nytt jobb och har sedan dess jobbat med att komma in i rutinerna där och faktiskt varit ganska slut i knoppen och egentligen mest ätit (även om det slarvats), sovit (så gott det gått) och läst bloggar. Japp, läsa bloggar gör jag fast jag inte skriver någon egen, det är min avkoppling den lilla stunden på kvällen innan sängdags.. Men vad jag trivs bra ändå! Jag tror att jag ganska säkert kan säga att jag valde rätt jobb och det känns så bra! 


Att jag bryter bloggtystnaden nu har faktiskt att göra med ett mycket viktigt budskap att göra, men mer om detta i ett eget inlägg..

Jag skall försöka att uppdatera bloggen lite oftare i fortsättningen nu när jag börjat komma in i allt på jobbet och allt går lättare överhuvudtaget.. :)

RSS 2.0