Lypsyl Lypsensitivity

Min mamma är så rar vill jag börja med att säga, hon tyckte synd om mig då jag fått så himla torra läppar nu under förkylningen och köpte mig ett läppbalsam. Hon lyckades med att köpa ett jag faktiskt tittat på tidigare också och jag blev jätteglad.. :) Det är verkligen omtanke det.

Lypsensitivity är ett läppbalsam med svensk bivax, aloe vera som lindrar och förnyar, kamomill som lugnar, organiskt sheasmör som vårdar och vitamin A och E som reparerar och skyddar. Låter väl himla bra?

Ingredienserna är för er som är intresserade: Petrolatum, Cera Alba, Butyrospermum Parkii Fruit (Certified organic), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Propylparaben, Cl 75120.

Jag har bara testat idag men jag gillar det i alla fall än så länge, det smakar inget och luktar inget heller vilket jag gillar. Det känns bra på läpparna. En nackdel är ju att det är i en burk eftersom det blir lite osmidigt, jag vill inte använda fingrarna i den så får använda en plastspatel eller något sådant. Jag har sett att det skall finnas i stiftform med dock.






(jag har varit och skrapat med en plastspatel i burken, ville inte använda fingrarna...)





Jamenja

Dåligt med bloggande nu, jag skyller skamlöst på att jag i ungefär två veckor känt mig halvkrasslig av någon dum förkylning som vägrar att göra mig helt sjuk. Istället går jag och har ont i halsen och är snuvig och känner mig allmänt klubbad av en säl. I ren protest gick jag därför på ett step up-pass idag för att försöka få skräpet att bryta ut så jag blir dålig och sedan får bli frisk. Så är det med det. Äta och sova, mest av det sistnämnda faktiskt.

Köpstoppet går i alla fall bra och det känns helt okej, jag slipper få ångest över saker jag köper av ren impuls vilket jag får ibland när jag känner att hey, det här var jag väl egentligen inte värd och var det inte onödigt?

För övrigt så älskar jag TRESemmes doft på sina produkter, love it! En vän, en manlig sådan, älskar den också faktiskt vilket gjorde mig glad - vem vill inte ha komplimanger om att ens hår luktar gott? Jag skall för övrigt skriva några rader om vilka produkter jag har och vad jag tycker om dom om ett tag när jag bildat mig en riktigt ordentlig uppfattning.


Så, nu har jag varit lite personlig också. Nu skall jag övergå till att titta på Nip/Tuck (en av mina absoluta favvoserier) och försöka att inte somna ifrån den, reklamen gör det dock svårt.

Flärd med fjädrar

Det här inlägget började jag skriva igår men så blev blogg.se otroligt instabilt och allt bara dog och jag hamnade på deras startsida. Jättekul. Gör ett nytt försök idag..

Jag är som ni kanske märkt ganska galen i hårprydnader och jag har en del olika men hittills har jag inte haft några med fjädrar vilket jag tyckt varit synd eftersom fjädrar är himla fint och lite burleskigt. Nu har jag dock hittat några jättefina på H&M och de kostade mig bara 49,50, perfekt! Och ja, dessa köpte jag också innan köpstoppet.. :)

Så, här har ni raringarna.. :) Jag ska försöka bli bättre på att ta bilder på mina hårgrejer när jag använder dom också.




 


Dessa kan nog bli fina att piffa upp sig  lite med på Halloween.. Dom eller min hatt från H&M som fortfarande inte haft premiär.. :)


Jag vill gärna vinna skolådan med SATC!

Linda Blom eller Lily som hon kallar sig har en mycket trevlig tävling just nu som pågår fram till den 30 oktober. Man kan vinna en skolåda med alla säsonger av den underbara serien Sex and the city! Lätt att jag är med och tävlar då, jag älskar SATC.

Så, kika in här om ni också vill vinna :)






Depend lösögonfransar nr 7

Dessa frallor sprang jag på i en liten parfymaffär och det var utförsäljning av dem så de kostade runt 20 kr eller så, alldeles lagom pris tycker jag. Detta var också innan mitt köpstopp.

Depend är ett märke jag aldrig prövat på vad det gäller lösögonfransar så det skall bli spännande att se hur de är, dessa har ju dessutom glitter. De skickar med två små tuber med lim, ett svart och ett vitt. Enligt förpackningen så är det perfekt passform på fransarna, det skall testas så får vi se.

Är man ovan rekommenderas vitt lim och om man är mer van kan man använda det svarta för att få en eyelinereffekt. Själv håller jag mig nog till mitt kära lim från Ardell som jag är van vid och tycker är utomordentligt bra.


 









   









Vad tycker ni om lösfrallor med glitter? Hiss eller diss?




LOTD: Loreal Liquid Lip Color Pure Fuschia

Det här är ett gloss Loreal gjorde speciellt för att fira 100 år. Jag hittade det i en reaburk på H&M, de var 50 % på det så det kostade mig inte många kronor. Jag hade tittat på det tidigare men inte tyckt att jag egentligen behövde fler gloss, men nu när det var 50 % kunde jag inte låta bli längre. Detta var innan mitt köpstopp skall jag kanske poängtera också.




   


Och här har vi anledningen till att inlägget fick ligga i kategorin den ligger i.. :)

 



Det är ett underbart vackert gloss, riktig fuschiafärg späckat med glitter i samma vackra nyans. Det är så pass fint att jag känner att jag sparar det till speciella tillfällen och har det inte till vardags.. :)


RSS 2.0