Depend lösögonfransar nr 7

Dessa frallor sprang jag på i en liten parfymaffär och det var utförsäljning av dem så de kostade runt 20 kr eller så, alldeles lagom pris tycker jag. Detta var också innan mitt köpstopp.

Depend är ett märke jag aldrig prövat på vad det gäller lösögonfransar så det skall bli spännande att se hur de är, dessa har ju dessutom glitter. De skickar med två små tuber med lim, ett svart och ett vitt. Enligt förpackningen så är det perfekt passform på fransarna, det skall testas så får vi se.

Är man ovan rekommenderas vitt lim och om man är mer van kan man använda det svarta för att få en eyelinereffekt. Själv håller jag mig nog till mitt kära lim från Ardell som jag är van vid och tycker är utomordentligt bra.


 

   

Vad tycker ni om lösfrallor med glitter? Hiss eller diss?
Kommentarer
Postat av: kerstin

Hiss! Jag tycker att det är glammigt o kul!

2009-10-10 @ 12:31:24
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: marybeth

Kerstin: Samma här, kul att någon mer tycker det.. :)

2009-10-13 @ 18:20:52
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Emma P

Fransar med glitter på är fint tycker jag, bara glittret vill sitta på plats så. Depends fransar är för övrigt helt okej, har två par. de är inte lika bra som Ardells, men är inte alls tokiga.

2009-10-19 @ 22:17:43
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: vifsla

Jag tror att det blir strålande med rätt smink till.

Kanske jätteroligt att dra på en trist måndag!

2009-10-20 @ 09:55:42
URL: http://www.vifsla.blogspot.com
Postat av: marybeth

Emma P: Jag hoppas att glittret sitter kvar, jag har inte testat dom än men vi får se.. :) Roligt att höra att det är okej, även om jag inte gav så mycket för dom. Ardell får man inte jämföra med tror jag. Jag har blivit väldigt skeptisk till H&Ms och andra fransar jag använde innan sedan jag började med Ardell..Vifsla: Jo, jag hoppas det :) Jag tror mina kollegor skulle kolla ganska konstigt på mig då men vem vet, jag kanske testar :)

2009-10-20 @ 22:19:59
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: CherryCheekHar slutat med H&M's nu, de går ju sönder på en kväll.

Använder just nu fransar från Shock, men vill gärna ha lite "naturligare" (inte lila fjäder-fransar som jag har nu tex ;) Gärna långa, men ändå naturliga.Vad kostar fransar från Ardell ungefär?

Vart hittar man dem?

2010-06-16 @ 18:09:38
URL: http://www.cherrycheek.com
Postat av: marybeth

CherryCheek (vilket sött nick btw!): Nu svarar jag ju hundra år efter men svarar i din blogg också så du säkert ser det.. :)H&M's tycker jag är helt okej men ganska svåra att applicera eftersom det är en så pass hård och markant kant på dom. Haha.. lila fjäderfransar är hur coolt som helst men kanske inte alltid.. :)Jag älskar Ardells vilket kanske märks tydligt i min blogg och dom finns i massor av varianter! Allt från närapå dragqueenlängd till mer normala som inte är så synliga.. :) Ardells fransar brukar kosta runt 60 kr i de flesta affärer. Jag har sett dom på bl.a. Lindex, Kicks, mindre parfymerier och så finns de i massor av webbshoppar (sök på Ardell). Utbudet varierar lite men t.ex. 105:orna som jag tycker mycket om brukar finnas i de flesta affärerna.. :)

2010-07-16 @ 19:06:36
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0