Livet kommer i vägen för bloggandet

Hej på er,

Nu blev det stiljte igen men jag kan berätta att jag har ett gott skäl för det.. Jag har nämligen skrivit på kontrakt för en jättefin lägenhet och flyttar in alldeles snart, det är alltså en hel del att göra innan dess... Plocka igenom alla saker jag samlat på mig här hemma, skriva listor och shoppa sådant som behövs.. planera.. osv.. :) Skall bli jättekul fast det är lite lite läskigt på samma gång.. :) Mitt första egna hem blir det ju så.. :) Varit en del med att skaffa elbolag, tvgrejs, bredband osv..

Jag räknar med frånvaro ett tag till då jag mest försöker hinna med allt med flytten och att jobba som det är nu. Så länge kikar jag in och läser hos er.. :)

Hoppas ni alla har det fint!

Sminkan och Emma P:s temavecka - Rött!

Sminkan och Emma P har temavecka, den går i färgen röds tecken och det passar mig alldeles utmärkt! Jag har ju en rejäl fabless för röda läppgunk, det kanske ni har märkt vid det här laget.. :) Ni måste verkligen kika in i deras blogg btw!

Något jag däremot har sjukt dåligt av är röda ögonskuggor, jag måste se till att skaffa en känner jag.. det är så snyggt med rött och svart ihop!


Men, för att hänga på temat lite så tänkte jag göra en sammanfattning av de röda läppgunk jag redan visat i bloggen här och även visa upp några nya godbitar jag inte visat tidigare.


Så, här har ni lite gamla inlägg med fina röda gunk, hoppas ni tycker det är kul att kika även om det är gamla inlägg :)

Max Factors Silk Gloss Cherry Delicious är så tjusigt och tyvärr var ju denna nyans en limited edition, synd för jag tror många hade gillat detta!

Sedan har vi ju det omtalade Moisture Extreme i nyansen Passion Red från Maybelline, Moisture Extreme har ju tyvärr utgått men om ni får syn på ett, haffa det! Superskönt på läpparna och mycket fin röd nyans.

Giordani Gold Rouge Future Lipstick i nyansen Ravishing Red som finns att köpa från Oriflame är inget dumt läppstift alls, sitter riktigt bra och blöder definitivt inte! Jag visade upp det ensamt och med ett transparent läppglans över, ganska coolt tyckte jag.

Maybellines läppglans Watershine Gloss Diamonds är mycket tjusiga gloss och Ruby star skiner lite starkare än alla de andra enligt mig. Bilderna i mitt inlägg här är inte riktigt rättvisande dock, det ger lite mer och mörkare färg än vad som syns på mina läppbilder. Fint är det! Skall uppdatera inlägget med nya bilder längre fram känner jag.Vad tycker ni om färgen rött när det gäller smink, nagellack och annat?

Nyshoppat: Make Up Store High Tech Lighter Venus

Min paint pot från MAC i nyansen Bare study sjunger på sista versen så i ren desperation högg jag åt mig en High tech lighter från Make Up Store i nyansen Venus, jag var ute efter Platina men den fanns inte på Kicks där jag var och tittade. Jag gillar verkligen krämskuggor men det finns inte direkt ett stort utbud av just den produkten så därför ville jag testa denna som jag ändå kan få tag på i min egen stad. MAC finns ju tyvärr inte tillgängligt hur enkelt som helst. Jag håller på och testar denna från och till nu och återkommer självklart med vad jag tyckte senare. 

Den kostar 155 pix men jag hade en kupong med 20 % och fick den alltså för 124 pix.   

(klickbara bilder)
På ögonlocket blir den mest guldig om man tar ett tunt lager, tar man lite mera kommer det rosa fram mer. Jag skall försöka fixa fram swatches sedan :)


Har ni testat High tech lighter? Vad tycker ni i så fall? Någon annan krämskugga ni rekommenderar?

Angående nya apoteken

Vad konstigt det känns att gå in på ett apotek och där se TREsemmés, Gliss och Björn Axéns schampon och balsam i en hylla. Det är verkligen märken som man inte väntar sig att hitta där.. men nu förändras ju allt, vi får se om det blir till det bättre.. :)

RSS 2.0