Nytt i hudvårdsskåpet - ACO Spotless Blemish Treating Moisturiser

För att fira att jag fått ett nytt jobb köpte jag mig "finndödaren" som jag läst så mycket om på senaste tiden och suktat lite efter... :) 69 kr är ett schysst pris tycker jag, är det så att det inte funkar för min hud så har jag inte lagt ut någon förmögenhet. Jag tänkte använda den som punktbehandling på de få orenheter jag ibland får och för att se om den kan göra nåt åt porerna med.Saxat från ACO's hemsida:


"ACO SPOTLESS Blemish Treating Moisturiser både 1) återfuktar huden och 2) motverkar fet och oren hud.

Den fettfria gelen innehåller salicylsyra som motverkar och förebygger finnar och pormaskar. Gelen innehåller fuktbindande Glycerin och Propylene Glycol och verkar återfuktande utan att täppa till porerna. Appliceras morgon och kväll på problemområden där orenheter brukar uppstå. Oparfymerad.


Viktiga ingredienser
Återfuktande Glycerin
Återfuktande och bakteriehämmande Propylene Glycol
Propplösande och bakteriehämmande salicylsyra


Produktegenskaper
2-in-1: Återfuktar huden och motverkar finnar och pormaskar
Gelen verkar propplösande och bakteriehämmande
Gelen är fettfri"


Låter lovande tycker jag! Jag återkommer med vad jag tycker när jag testat den ett tag..
Färdigvalt.

Dåså, då har jag valt vilket jobb jag vill ha och jag hoppas att jag valt rätt nu, jag tror jag har gjort det i alla fall. Det känns bra och chefen där verkar superbra.

Det jobbigaste idag var att ringa "nej tack-samtalet" till det andra jobbet, fy det är nästan som att göra slut eller något? Hon lät jättebesviken och ledsen och jag kände mig så elak. Jag får lov att sluta med att vara så blödig tror jag.. man kanske vänjer sig förr eller senare?

Nu ska jag fira mitt nya jobb med att äta några nygräddade baguetter (såna där små ni vet..) till lunch, det är en av mina favoriter att äta och jag äter det bara vid speciella tillfällen eftersom det inte är direkt nyttigt ;) Men ibland måste man ju få synda lite, för att fira ;)  Jag börjar förresten nästa vecka.. skall bli spännande!


Woho!

Jag har varit arbetslös ett tag nu (tre mån, vilket ju egentligen inte är så mycket om man jämför med hur illa en del andra har det..) och det har inte varit något vidare kul, varken med tanke på ekonomin eller hur rastlös man blir. Det är inget vidare att gå hemma och bara vilja ha ett nytt jobb. Jag har såklart sökt de få jobb som funnits och fått gått på en intervju men inget napp.

Den här veckan har därför varit otroligt fantastisk för mig, från att ha haft inget jobb och precis fått ett nej tack-brev så fick jag TRE jobberbjudanden. Så härligt! Ett jobb tackade jag nej till ganska omgående då det inte kändes rätt för mig och vilken lyx att kunna göra så, tacka nej alltså.. Idag har jag varit och träffat chefer på de två ställena som är kvar och blivit erbjuden jobb hos båda. Båda är lockande, mycket lockande, men har olika kvaliteter. Så nu i helgen blir det för mig att försöka bestämma mig för vilket jobb jag vill ha, på måndag skall jag lämna besked. Det här måste ju garanterat klassas som ett lyxproblem? Dock så är det inget lättare för det, det är ju i alla fall minst ett halvår av min framtid som skall bestämmas. Jag skall börja skriva listor med för- och nackdelar för respektive jobb och så får vi se vad jag kommer fram till... :)

En sak är i alla fall säker och det är att jag tänker fortsätta med mitt köpstopp även nu när jag har fått ett jobb igen, för jag har mått riktigt bra av att tänka till lite innan jag handlar.

För övrigt så blir det fredagsmys ikväll för att fira lite.. :) 

Hoppas ni har en mysig fredag ni också!PS. Jag hoppas ni inte har något emot att jag då och då skriver sådana här inlägg också? Bland allt skönhetsrelaterat menar jag.. DS.

RSS 2.0