EOTD - enkel partymejk steg för steg

I lördags var det ju tjejfest och det var så himla mysigt.. träffade lite nya tjejer och dom var underbara! Trivdes verkligen jättebra med dom. Fick jättemånga komplimanger för mina lösfransar, dom kunde inte förstå att jag kunde sätta dit dom så perfekt. Sedan åkte vi till ett uteställe och fortsatte festen, det var en riktigt lyckad afton.

Jag tittade igenom de få bilder jag hann ta (innan mitt kamerabatteri laddades ur) på min mejk i lördags och dom var verkligen inget att ha, därför har jag återskapat min mejk idag för att ta bättre bilder. Jag har bara gjort den på ena ögat så det blir inga bilder på båda ögonen, tänkte att ni får en liten steg för steg guide till hur jag gjort min barnsligt enkla partymejk istället.. :) Jag gillar den här enkla mejken, den ser rätt piffig ut och eftersom jag älskar 50- och 60-tal är det extra kul att göra en sådan här mejk matchat med röda läppar.. :)

Dom här sakerna använde jag:

          

     

(bilderna är klickbara)
  

Bild 1 - MAC Paint pot i färgen Bare study
Bild 2 - IsaDora Light & Shade Eye Shadow nr 09 Brilliant oyster (enbart den ljusa delen)
Bild 3 - Loreal Color Appeal Platinum nr 151 Pure gold
Bild 4 - Ardell Fashion Lashes nr 121
Bild 5 - Ardell Waterproof Lashgrip Eyelash Adhesive
Bild 6 - Barry M Intense Black Eyeliner Pen (använder annars H&M's egna svarta flytande dipliner men i lördags testade jag med denna, fungerade lika bra det)

(Ibland använder jag också en mascara för att fösa samman mina egna fransar med lösfransarna, dock gjorde jag inte det denna gång. Till ögonbrynen brukar jag använda en mörkbrun ögonbrynspenna och ögonbrynsfix från H&M, det har jag också hoppat över nu)


      

    

(bilderna är klickbara)

Bild 1 - Helt osminkat, den bistra sanningen ;)
Bild 2 - Efter att ha lagt paint poten Bare study över hela ögonlocket upp till ögonbrynet
Bild 3 - Här har jag lagt den ljusa delen från IsaDora-skuggan på samma sätt som jag lade paint poten
Bild 4 - Nu har jag även applicerat Loreals guldskugga över hela ögonlocket upp till ögonbrynet
Bild 5 - Här har jag nu satt dit lösögonfransen med hjälp av limmet
Bild 6 - Eyelinern ditmålad för att täcka eventuell skarv och för att få lite mer markering av ögat


Taada! Då var det färdigt! Ni får bortse från det ofixade ögonbrynet, det står lite åt alla håll och kanter men det bjuder jag på ;)


  

(bilderna är klickbara)






Vad tycker ni om min första steg för steg EOTD? För otydligt? För snål med infon? Jättebra? Jag blir jätteglad för era åsikter!



Ardell, I love you

Jag har funnit några lösfransar jag verkligen älskar och jag vill inte vara utan dom. I fredags blev det några impulsköp och då kunde jag inte låta bli att titta på fransar, jag kikade lite på Depend men föll i slutänden ändå för Ardell.

Det blev nr 105 och nr 121 och jag gillar verkligen dessa!








Tycker ni att ni känner igen dessa så kan det bero på att jag  köpt dessa båda innan också, mina 121:or jag hade innan har tyvärr gått bort, mycket sorgligt :/ Nr 105 kände jag att jag ville ha ett par till av, mina gamla 105:or är lite luggslitna, jag är inte snäll mot mina lösfrallor verkar det som?

Bli inte avskräckta och tro att det är dålig kvalitet på fransarna nu för det är det inte, det är bara jag som är lite lat och inte behandlar dom optimalt. Nu är jag dock mer varsam och försöker undvika att få så mycket gunk på dom och då klarar dom sig mycket mycket bättre, jag kanske har fått in snitsen lite mer helt enkelt?

Jag rekommenderar Ardell varmt, deras fransar har så bra passform och är så trevliga att ha att göra med, deras lim är också toppenbra!

Senare ikväll eller ev. imorgon blir det en EOTD från lördagen.. det beror på om jag fastnar framför Bond-filmen som börjar strax eller inte, hihi ;)


Tjejparty

Ikväll blir det lite tjejparty och sedan krogen.. :) Skall bli kul att gå ut lite tycker jag, tycker om att göra mig i ordning för fest, lite annan sminkning då än till vardags och så..

Förhoppningsvis lyckas jag ta några bra bilder på min sminkning ikväll, men det blir nog inget speciellt - lösfrallor och lite skimmerskugga och eyeliner - same old liksom. Detta kombinerat med röda läppar som vanligt,  vaddå variation? ;)

Jag har köpt några nya saker men dom kommer det mera om senare.. kan dock skvallra om att det är saker från Ardell och Nivea.. ;)

Hoppas ni har en trevlig helg och halka inte omkull därute! (vad skulle den här snön ner och göra?)

Corioliss Mini Crystal Iron

Fick Elevens nyhetsbrev på mejlen och reagerade direkt på nedanstående pryl. En plattång med swarovski-kristaller? Närmare 1250 kristaller dessutom, om man skall vara petig.

Visst är den fin, men ändå? Nästan 2000 kr för en plattång med bling. Jag skulle inte klaga om jag fick den för en plattång är väl aldrig fel men den är inget jag själv skulle köpa.



(bild lånad från Elevens nyhetsmejl)

Saxat från Eleven:

"Corioliss som har blivit det självklara valet hos många prisvinnande internationella stylister, "runway"-profiler, film- och TV-stylister samt deras kändisklienter har tagit fram en helt ny, spännande vision inom hårstyling och elegans.

Mini Crystal kombinerar utsökt hantverk med avancerad teknologi för att skapa en av de mest åtråvärda stylingtängerna på marknaden. Under den glittrande och gnistrande exteriören hos Mini Crystal finns några av de mest avancerade och högteknologiska materialen tillgängliga. Din Mini Crystal styler både ser och känns fantastisk.

Varje Mini Crystal från Corioliss erbjuder en poetisk passion för precision och briljans. Denna styler har närmare 1 250 Swarovski-kristaller för att göra den extra glamorös. De professionella titanium-plattorna glider med lätthet genom ditt hår för att ge dig ett silkeslent, mjukt och glänsande resultat.

Egenskaper hos Corioliss Mini Crystal
  • Maxtemperatur: 210°C.
  • Begränsad utgåva.
  • Snabb uppvärmning.
  • Titanium-plattor.
  • "Dual Voltage" - kan användas över hela världen.
  • Upp till 1 250 Swarovski-kristaller.
  • 1 års garanti."




Vad tycker ni?  Är det en pryl ni verkligen vill ha eller lite halvcheesy bara?



LOTD - Max Factor Silk Gloss Cherry Delicious

Ännu en LOTD, det blir många sådana nu när jag tar det lugnt med sminket..  Ni får hojta om ni tröttnar, eller om ni vill ha flera ;)

Det här är ett av mina favoritgloss och det är kanske inte helt förvånande rött, jag gillar röda läppgunk. Om ni vill läsa mer om den här raringen har jag tidigare skrivit en recension som ni finner här :)

Nu till bilderna!




     

(de små bilderna är klickbara)


NOTD - H&M Sinful Senorita

Nu gör jag ett försök med en NOTD, det är svårt att få bra nagelbilder tycker jag! Jag har dessutom väldigt trista naglar med totalt omöjliga former men det har jag fått lärt mig att leva med. Jag kan dock erkänna att jag har ganska grova komplex för dom så det här är en ganska stor grej för mig, så var snälla mot mig.. :)

Här har ni det ljuva Sinful Senorita från H&M, många har köpt det och många har visat det i sina bloggar, jag förstår varför nu när jag testat det!


       

(bilderna är klickbara)


Jag gillar verkligen Sinful Senorita, det är lättmålat, det räcker med ett lager för att få bra täckning och det är urcoolt med sitt holografiska skimmer. Det här lacket är helt enkelt ett klipp!

Veet hårborttagningsvax för ansiktet

Jag har ett längre tag tänkt köpa det här flytande vaxet för att ta bort oönskade ögonbrynshår men det har inte blivit av, som så mycket annat. Nu har jag dock varit himla trött på att plocka ögonbrynen med pincett, det är faktiskt bland det tråkigaste jag vet, så jag investerade i vaxet.

Jag har tidigare testat Veets vaxremsor för ansiktet men tyckte inte att dom var någon större hit och hoppas att detta skall vara bättre. Jag kommer att återkomma när jag testat detta några gånger och säga vad jag tycker. Så länge får ni en liten guide till hur man går tillväga.. :)




Det är alltså vax speciellt utvecklat för ögonbryn och överläpp och skall räcka till 25+ ansiktsbehandlingar. Det kan tvättas av med vatten och innehåller Aloe vera för den känsliga huden i ansiktet. Jag köpte det för 150 kr i en parfymaffär där jag bor, jag tror det är lite billigare på t.ex. H&M.

Förpackningen innehåller en tub vax, 20 återanvändbara mini-strips (tvättbara tygremsor) och en precision stick (träpinne).




I bruksanvisningen rekommenderas det att man väntar 24 timmar innan man solbadar, använder makeup, tvål eller andra parfymerade produkter på det område man vaxat.

Hur gör man då?

Börja med att tvätta området och torka området du vill vaxa noggrant, området måste vara helt torrt och fri från krämer eller annan kosmetika.

Lägg sedan tuben med vax i en kopp med varmt vatten i en minut för att det skall bli varmt. Om det är svårt att få ur vaxet ur tuben får du värma det ännu ett tag. Vaxet får aldrig komma i kontakt med vatten!

Nu är det dags att lägga på vaxet, det behövs en ytterst liten mängd vax i ett tunt lager på området. Lägg vaxet i den riktning som håret växer. Lägg sedan en tygremsa över vaxet och stryk sedan med handen i den riktning som håret växer. Gör detta 2-3 gånger för att låta vaxet få tag i håret ordentligt. Lämna någon centimeter längst ned på remsan för att få ett bra grepp vid borttagningen.

Håll sedan huden stram och dra snabbt av remsan mot hårets växtriktning medan du håller vaxremsan parallellt med huden.

Om vaxet hamnar på områden där du inte vill ta bort hår eller om lagret av vax inte är tunt nog är det bara att tvätta bort vaxet med vatten och torka ordentligt och sedan försöka igen.

När man gör ögonbrynen underlättar det att göra remsor som är böjda och passar under ögonbrynet, alltså så att dom följer ditt ögonbryns form.

När du är klar är det bara att tvätta bort eventuella vaxrester med vatten. De använda tygremsorna kan tvättas för hand med vatten och sedan torkas, dessa kan sedan användas vid nästa hårborttagning.

Några tips!

Använd en ögonbrynspenna för att verkligen markera dina ögonbryn, på det viset blir det enklare att se vilka hårstrån som skall bort.

För att lindra huden när du tagit bort en remsa kan du trycka med handen på huden.

Tänk på att vaxa i god tid innan du skall bort osv. så att eventuell rodnad hinner försvinna.

Det är bra att peela för att undvika inåtväxande hårstrån.





Några som testat detta eller är sugna på att testa?




LOTD - Maybelline Moisture Extreme Passion Red

Jag var på 50-årsfest i lördags och det var mycket trevligt och det blev väldigt sent. Jag fotade min sminkning lite snabbt men bilderna på ögonmejken blev verkligen usla. Sminkningen var dock väldigt lik den jag hade när jag var på Volbeatkonserten, hade några andra fransar från Ardell den här gången bara.

Men! Ni behöver inte bli helt utan bilder utan ni får se hur mina läppar såg ut i lördags och det är väl inte helt fel? ;)

Det här är ett alldeles nyinköpt läppstift från Maybelline och det ingår i deras Moisture Extreme serie. Jag har sett Passion Red nämnas i väldigt många bloggar som mångas favorit bland läppstift och sett ett antal bilder på det och länge tänkt köpa det men det har inte blivit av, när jag nu var och shoppade lite sist så gjorde jag slag i saken och köpte mig ett och det ångrar jag verkligen inte. Väldigt tjusigt och under hundralappen, kan det bli bättre?







Kicki.be shopping

Efter att ha läst ett antal inlägg om webbshoppen Kicki.be så kunde jag inte låta bli att själv beställa några saker, det var ju bra priser och eftersom dom skall sluta med allt utom mascara var man ju tvungen att passa på.

Jag köpte inget läppgunk överhuvudtaget, annars har jag sett att det varit populärt att handla därifrån men det fanns inga färger som passade mig just tyckte jag.

Revlon's High Dimension Eyeliners har jag varit sugen på sedan jag läste det här inlägget skrivet av Rocketqueen, men jag har sedan glömt bort dom emellan, när jag nu såg andra som köpt dom från Kicki.be kunde jag inte låta bli att själv införskaffa några.



Jag begränsade mig till nr 1 Black flash och nr 6 Gold flash men funderade även på nr 4 och nr 5.. kanske borde ha köpt dom också när dom var så billiga egentligen.

 

(de små bilderna är klickbara)


Sedan blev det lite lösögonfransgrejer också, nämligen Ardell Fashion Lashes nr 114, Ardell LashMagic Blending Mascara och två par Fright Night Fairy Wings lösögonfranskit.



Ganska så brutala lösfrallor men jag kunde inte låta bli när dom kostade så lite, någon gång får jag säkert tillfälle att använda dom.. :)




Den här är jag väldigt nyfiken på!  Istället för en vanlig mascara att fixera sina vanliga fransar med när man har lösögonfransar skall man tydligen använda denna för att skona fransarna och få ett bättre resultat. Den är vattenlöslig och det gör det på det viset lättare att återställa fransarna efter användning.

Text från Kicki.be:

"Lash Magic is not your ordinary mascara. LashMasgic Blending Mascara simply blends your natural lashes into artifical ones making them undetectable. LashMagic does not add length or thickness to your lashes so your lashes will remain clump-free. The LashMagic formula is water soluble and can be easily removed without ruining a prefect pair of lashes."




Slutligen två par fairy wings, tyckte dessa var lite coola med glittret på fransarna och att det är till både övre och nedre fransraden. Dessa var också väldigt billiga så jag tänkte att någon gång får jag nytta av dom, till nyår eller halloween kanske? :)


Rosetter is the shit

Idag blev det en liten shoppingrunda för att fira att jag fått ett vikariat på några månader vilket är perfekt då jag klarar mig tills det är dags för sommarvikariat.

Av rubriken förstår ni kanske att det blev några fler saker med rosetter, jag älskar verkligen saker med rosetter på och jag älskar rosetter i sig själva också. Utöver det blev det lite basplagg - leggings, linne och strumpbyxor. Kunde heller inte låta bli att köpa ett tv-spel, det var dock billigt, Resident evil 4.. :)

Dags för bilder på godsakerna!







Väskan hittade jag på Wedins och den finns även i svart lack.. :) Diademet fann jag på Gina tricot, dom har många rosettdiadem där nu.   

LOTD - Giordani Gold Rouge Future Lipstick i Ravishing Red

Här kommer ännu en LOTD, jag hoppas att ni inte tröttnar på dom?

Den här gången är det ett läppstift som jag fick i födelsedagspresent av en väninna för några år sedan, det är Oriflames Giordani Gold Rouge Future Lipstick i färgen Ravishing Red.

Jag kommer att återkomma med en recension på detta om ett tag men för tillfället får ni nöja er med bilder ;)

     


Sedan har jag lagt på ett ofärgat trevligt gloss från Maybelline, shiny-licious fruity gloss, ovanpå och tagit dessa bilder:

               


Vad tycker ni? Själv tycker jag att det blir riktigt läckert, särskilt med glosset på! Det är inte dumt alls utan gloss heller, men bilderna gör det inte riktigt rättvisa där.



Sahara hotnights - In private

Den här låten gillar jag verkligen, tycker att Sahara hotnights fått till en väldigt bra cover här. Dusty Springfields, dvs originalet, är väl okej men jag föredrar Sahara hotnights alla gånger.


Lyssna! :)



LOTD - Maybelline Watershine Gloss Diamonds nr 01 Pure Diamonds

Här kommer en liten LOTD på ett av mina gloss jag har hemma, Maybelline's watershine gloss är faktiskt några av mina favoritgloss. De är väldigt behagliga på, känns lite vårdande och klibbar inte. De luktar gott och smaken har jag absolut inget emot heller.



Det är alltså två stycken av Pure diamonds upptill, det röda nedanför heter Ruby star och finns i ett inlägg jag gjorde när jag deltog i Sminkans blomtemavecka, här kan ni kika närmare på det :)


Och här  har vi raringen in action:

  

(de små bilderna skall vara klickbara)

Pure diamonds ger en trevlig glittrande look till läpparna tycker jag och ibland kan det ju vara trevligt att ha något som inte ger färg men ändå glittrar till det lite.

Face off

Jag har väldigt många filmer som jag tycker är riktigt bra och det här är en av dom, jag talar alltså om Face off. 

Nicholas Cage och John Travolta har huvudrollerna och enligt mig är det en superb kombination, jag tycker väldigt mycket om båda två.

Cage spelar the bad guy och Travolta the good guy, Cage är en brottsling och Travolta polis. Det är en riktigt bra handling som jag inte vill försöka förklara, det blir nog risk för spoiler alert då..


Om ni vill läsa mer om filmen så rekommenderar jag istället IMDB 's info om den, klicka här :)

Update kl. 22.15

Jag var just in på kanal 9:s hemsida för att det inte alls hade börjat någon Face off när jag tittade nu, utan det är fortfarande hockey, men den skall tydligen börja så fort hockeyn är klar.

Hittade även detta som ju förklarar handlingen ganska bra:

Handling: FBI-agenten Sean Archer jagar mördaren och psykopaten Castor Troy. Troy skadas under jakten och faller i koma, bara minuterna efter sitt avslöjande, att han apterat och gömt en biologisk bomb stor nog att utplåna hela San Fransisco. Klockan tickar men ingen vet var bomben finns. På regeringens order genomgår Sean en ny avancerad kirurgisk metod. Han byter skepnad till mördarens ansikte.



Den har ju några år på nacken så många har väl hunnit sett den redan men det var ett tag sedan jag såg den sist så jag tänker faktiskt vara uppe och se den ikväll, jag är nämligen mellan två jobb just för tillfället och har all tid i världen för sådant. Inget att oroa sig för dock, det finns en del timanställningar och jag har fått erbjudande om ett vik fram till sommaren och sedan är det fullt med sommarjobb.. så det skall nog ordna sig.





Söndagsmys




Söndagsmys med tofuline glass och massor av ljuvliga färska bär, slå det om ni kan ;)



Kaos

Just nu är det kaos i mitt huvud, det är alldeles för mycket saker att tänka på och jag vrider och vänder på allt. Jag bara tänker, tänker och tänker men kommer just inte fram till något.. så, det är lite trist.

Men som tur är har jag världens bästa mamma som muntrade upp mig med en tur till en del affärer för att jag skulle få något annat att tänka på och tur var det för jag hittade precis en sådan vår-/sommarjacka som jag tänkt mig och velat ha länge!  Så, det händer ju bra saker i misären ibland.. :)

Vad köpte jag mer då? Jo på ett lågprisvaruhus hittade jag en av mina favoritduschcremer, nämligen Doves  med lukt av rosewood och cocoa.. :) Passade på och köpte tre stycken, dom finns inte överallt nuförtiden har jag märkt. Sedan var jag på ett Coop forum och köpte ny tandborste, kunde inte bestämma mig för vilken så det blev två. En fin lila och en fin specialdesignad med röda blommor i handtaget på något vis. Tjusigt värre.. :)

Och snart är det helg...

Lip paint från Barry M

Läste just en i mina ögon en mycket spännande nyhet, nämligen att Satine börjat sälja Lip paints från Barry M!

Är läppstiften hälften så bra som läppglansen lär jag bli nöjd, att dom sedan kostar 69 kr styck gör ju inte saken sämre.

Dessa måste jag bara testa, kika in på Satine ni med för att kolla in dom.. :)


Ännu en rosettpryl har flyttat in

Vad kan jag säga? Jag är tokig i saker med rosetter på!

Hittade den här ljuvligt söta kuvertväskan på Lindex och kunde inte låta bli att låta den flytta in. Den har redan fått sin premiär också, Volbeatkonserten.. :) Jag har sedan tidigare en väska med rosett, eller några, men ingen i svart skinnlook.. och nu har jag en.. :)



Välkommen till familjen sötnos ;)





EOTD - Volbeatkonsert

I helgen var jag på en konsert och såg Volbeat, jättekul!  Bra band och dom var väldigt bra live. Hade en väldigt trevlig kväll och kom hem 6 på morgonen :D

Till det måste man ju såklart ha en kul sminkning så det fick bli lösfrallor för hela slanten.

Körde klassiskt, guldskugga och svart eyeliner och så klart röda läppar till det, vad annars? ;)


Går inte in på hur jag gjort utan listar bara produkterna:

bas + rouge

Freeze 24/7 Go Instant Smoother & Brightener primer (läs mer här)

Loreal's Infallible foundation i färgen Vanilla.


Collection 2000 löspuder i färgen Transparent


IsaDora's Perfect powder rouge i färgen Rose tan.


Niveas Ideal Finish Powder för touch-ups under kvällen (detta är nyinköpt, kommer inlägg snart)

ögon

Ardell fashion lashes nr 111 (här kan ni se hur dessa ser ut i asken) + Ardells franslim.

MAC Paint pot i färgen Bare study (här finns bild på denna).

En gråvitaktig skugga från en duopalett jag har från IsaDora.

En guldig skugga från Loreal, Platinum.

H&M's svarta dipliner.

Mirenesse Secret weapon super long för att få mina egna fransar att hålla sig på plats.

H&M's ögonbrynsfix + ögonbrynspenna i mörkbrunt.

läppar

L'oréal Glam Shine 6 H i färgen Timeless Ruby


  




Jag var tyvärr ganska stressad när jag gjorde sminkningen och allt gick inte riktigt som jag ville, varför börjar man aldrig i tid? Jag tänker alltid att jag har så gott om tid och sedan står jag där och stressar som vanligt.. :) Jag blev en aning missnöjd med att eyelinern på ena ögat blev en aning tjockare än på det andra ögat, hade velat haft den lite tunnare men det var som sagt stressigt och inte helt lätt att korrigera utan att sabba ännu mer så jag lät det vara. 


Jag hade inte en tanke på att fota munnen när jag tog kort på ögonen en snabbis medan min skjuts väntade så jag har faktiskt fuskat lite och tagit en gammal bild.  





Detta är som sagt  ett Glam Shine 6 H i färgen Timeless Ruby och det är faktiskt himla tjusigt, sitter bra gör det också.

Här hittar ni mitt tidigare inlägg om läppglanset, läs det gärna! :)



Sammantaget är jag ändå nöjd med den här sminkningen, tyckte att fransarna rockade till det rejält och läppglanset syns verkligen! Jag älskar den här typen av sminkningar, en klassisk eyeliner pimpad med frallor och så något riktigt rött på läpparna.


LOTD - Lypsyl Lypkissers

Efter att ha fått önskemål från raringen Inthemake så får ni här ett inlägg med bilder på hur Lypsyl's Lypkissers ser ut in action, hoppas att det kan vara spännande ;)

Det kommer ju ett inlägg med recension och bilder senare med men nu bjuder jag på en liten försmak så att säga :)


Efter att ha prövat dom under fotograferingen kan jag säga att det är absolut inga läppglans för er som hatar klibbiga läppglans, det här är superklibbigt och nästan så att munnen klistras ihop - dock inget problem i min värld eftersom jag gillar klibbiga, jag tycker om känslan och att dom oftast sitter längre då.

Smak och doft är inga större fel heller, vattenmelonen (hint of pink)  funkar även om jag inte skulle kalla det en nybliven favorit, samma sak med geléhallonen (perfect pink) som ändå får snäppet bättre betyg än vattenmelonen.

Och så bilderna då!


Hint of pink:

     


Perfect pink:

  



Det ser inte ut att vara någon direkt skillnad på färgerna på bilderna va? Man kan dock se en del skillnad i glittret, det är olika färger på glittren i de två olika glansen, sedan så blir Hint of pink väldigt mycket mer glittrande på läpparna än vad Perfect pink blir. Hint of pink är alltså lite mer festligt, Perfect pink är ett perfekt vardagsgloss som ger ett sjukt högblankt resultat, det ger dom båda förresten. Men alltså, Hint of pink ger mera synligt glitter än Perfect pink, i Perfect pink däremot finns glittret där men är mera subtilt. Jag gillar verkligen båda två! Superba gloss till det priset, helt klart i samma klass som andra gloss jag testat vad jag kan säga nu, jag återkommer självklart efter mera testande.

Lypsyl Lypkissers

Häromdagen var jag in på H&M och kikade lite, hittade inte så särskilt mycket, eller hittade - det är snarare så att jag försöker behärska mig när det gäller shopping just nu, pengarna regnar inte direkt ned.

Men i alla fall så hittade jag mig några småsaker som jag unnade mig och Lypsyl Lipkissers var några av dom. Jag har inte hört talas om dom förut och kassörskan som tog betalt verkade väldigt förvånad över dom också, hon hade inte sett till dom och nu var hon också tvungen att testa dom, lite kul :) 

Vad jag såg i affären så är det två färger som gäller och dom heter Hint of pink och Perfect pink, det kanske finns fler men det var dom som fanns på det H&M jag besökte i alla fall, har ni sett flera får ni gärna informera mig :)

I alla fall så har Hint of pink smak av vattenmelon och Perfect pink smakar geléhallon. Vattenmelon är inget som får mig att hurra för det smakar gärna konstgjort tycker jag, men jag skall inte ta ut något i förväg för man vet aldrig, kanske inte alls är som jag tänker mig.

Dessa kostar 49,50 kr styck på H&M.

Så här skriver Lypsyl själva på förpackningen:

"Long lasting, lip plumping ultra shine for lips

 Ett ultraglansigt läppglans som sitter länge och som har berikats med vitamin E och sheasmör som mjukgör och vårdar. Ger fylligare läppar direkt utan att det sticker eller svider."


Spännande tycker jag! Trevligt att Lypsyl satsar på att göra lite glammigare produkter men att dom ändå har i ingredienser som sheasmör och bivax för att göra dom vårdande.

Om någon önskar innehållsförteckning är det bara att tjoa.






Lite olika ljus på bilderna, ser ni skimret/glittret i dom? Jag tycker dom ser väldigt fina ut och jag gillar färgerna också.

Mascaradilemmat och när vardagen fångar en.

Här är det energifattigt just nu och det innebär att det inte blir mycket annat än jobb, äta och sova.

Jag har upptäckt en sak hos mig som jag tycker är trist, nämligen att vardagen fångat mig. Jag går upp alldeles för tidigt på morgonen och jag märker hur jag sållar bort fler och fler saker för att allt ska bli så enkelt som möjligt.

Just nu är det nog det här med mascara som är mest tydligt, nämligen att jag inte för allt i världen kan komma mig för att öppna en ny mascara för jag har en förmåga att alltid misslyckas med mascaror första gången jag provar dom, dom är klibbiga och allmänt svårlagda, efter någon vecka eller så brukar jag komma överens bättre med dom. Jag har länge kört med Mirenesse's Secret weapon super long och nu börjar den vara på upphällningen, vad gör man då? Normalt folk brukar väl ta en ny men nej nej, inte jag. Jag tar min kära gamla Loreal Double extension beauty tubes som fortfarande är i väldigt fräscht skick och kör med den istället, bara för att slippa öppna en ny, jag - som egentligen älskar att testa nya saker? Jag kan inte komma på någon annan anledning än att vardagen fångat mig.

Nu tänker ni att jag kan ju testa en ny mascara på helgen eller hur? Också min tanke, men då har jag fortfarande det där besväret med att den krånglar och det är frusterande, särskilt om jag skall iväg någonstans. Skall jag däremot inte iväg eller ut överhuvudtaget borde det ju inte vara något problem men se då är det jobbigt istället för att jag måste ta bort den. Snacka om att ha blivit bekväm..

Jag blev faktiskt lite rädd efter att ha skrivit det här inlägget så jag måste nog gå och testa en mascara nu, det får bli Max Factor's False lash effect först, mest för att mamma (som jag fick mascaran ifrån i julklapp) undrade häromdagen om den var bra.. Men sedan blir det Maybelline's Define a lash, jag är nämligen väldigt sugen på att se hur den är också.. Egentligen, om jag bortser från bekvämlighet och den första veckans krångel. Får se, nästa vecka kanske jag t om kan lägga ögonskugga på morgonen, snacka om framsteg i så fall ;) Just nu är det MAC's Paint pot i färgen bare study då och då bara.

RSS 2.0