I love my hats!

Någon av er som minns hatten som jag köpte dyrt på Tradera i slutet av 2008? Kanske inte, det är ju ett bra tag sedan! Jag älskar i alla fall verkligen den hatten och har aldrig ångrat att jag köpte den, trots överpriset. (Här har ni inlägget jag skrev om den!)

Dock så är den lite besvärlig att bära, jag måste skaffa några slags hårnålar eller så, den vill nämligen inte riktigt sitta kvar med bara själva gummibandet. Jag har aldrig använt den ute men det är nog mest för att jag är ganska rädd om den, kanske litegrann att jag inte riktigt vågat också. Det behöver komma rätt tillfälle känner jag.. :) Det hindrar mig dock inte att piffa mig här hemma och strutta omkring :D
Jo, och så till saken mera då.. för inte skriver jag ett inlägg för att påminna er om min svarta hatt bara utan för att jag för ett tag sedan när jag var på H&M fann jag en nästan likadan hatt fast i vitt! Materialet är lin och bomull så den ser lite hm, rustikare ut? Jag föll i alla fall pladask och köpte den så nu har jag en svart och en vit och jag hoppas att dom skall trivas fint ihop.. :) Hela 69,50 kr fick jag betala också.. klart värt det!Dom har faktiskt tänkt till lite och utvecklat hatten litegrann i modellen, inte bara utseendemässigt utan även praktiskt. Dom har nämligen adderat en hårkam inuti hatten så att den skall sitta kvar bättre, gummibandet som fanns i den svarta är kvar också fast det är vitt. Eller, ska vara vitt.. tyvärr har någon med foundation testat hatten jag köpte så att det är inte så vitt längre. Det är dock inte foundation någon annanstans utan det är bara just på snöret, till skillnad från de två andra som fanns kvar i affären.. Vore ju trevligt om folk tänkte sig för litegrann när dom provar sånt här.. och kläder! :/ Jag tänkte göra ett rengöringsförsök sedan, kan nog gå att få bort ganska bra med tvål eller diskmedel och så en del gnuggande.


Men för att avsluta inlägget, dom är sååå söta och jag älskar dom!
Vad tycker ni om hattar? Hiss eller diss? Känner ni er bekväma i att bära hatt eller känner ni att det inte är något för er? Berätta gärna!
Nyfiken på: ELFs Shimmer Eyeliner Pencils

Fick ett mejl häromdagen som fick mig att vilja shoppa ännu lite mer från Elf, jag har ju inte kommit mig för att göra det ännu.. men nu är jag bra sugen alltså för dom här nya pennorna som kommit verkar inte så dumma!

Det är ögonpennor med skimmer och dom finns i nio nyanser, kan användas som eyeliner, som bas under ögonskugga eller som ensam ögonskugga. Fiffig pennvässare finns i korken! Just ja, dom kostar 18 kr och 30 öre styck, kan man kalla schysst pris!

Lite info som jag saxat från ELFs hemsida

"Instantly brighten eyes with e.l.f.’s shimmering metallic liners that put the spotlight on eyes. The smooth formulation glides on effortlessly without tugging at the delicate eye area. Choose from an assortment of 9 delicious and essential shades designed to add depth, definition and a special sparkle to create a very glamorous look! Pencil includes a convenient sharpener cap for easy use!


Apply to the lash line alone, under or over eyeshadow as desired. Create a special occasion smoky eye by lining both upper and lower lashlines, blending and smudging out for a colorful, trendy eye look.

Net weight: 0.5oz (14g)" 


        


Iconic Ivory, Precious Pink, Blissful Blush, Gunmetal och Boldly Bronzed.


     

Grassy Green, Twinkle Teal, Plum Passion och Black Bandit.

Är det här något ni är sugna på? Själv vill jag bra gärna ha Iconic Ivory, Gunmetal, Boldly Bronzed, Twinkle Teal, Plum Passion (hemskt gärna!) och Black Bandit!

Testat: Barry M Intense Eyeliner Pen

Dags att skriva några rader om en av mina favoriter som jag faktiskt inte skulle vilja vara utan och det är verkligen på tiden att jag skriver om den för jag köpte min första penna i oktober 2008 från Satine. Jag betalade då 79 kr för den och jag hade ingen större aning om Barry M som märke eller hur deras produkter var men hade läst en recension av Rocketqueen och tyckte att den kunde vara värd att pröva, jag har skrivit litegrann om pennan tidigare och där finns även RQ's recension med, det kan ni finna här.

Intense Eyeliner Pen från Barry M är en eyelinerpenna med ett stift i som man helt enkelt skruvar upp allt eftersom den tar slut. Den skall vara vattenfast och ha en "long wear formulation". Själva stiftet i pennan är 12 cm långt och den finns i åtta nyanser enl. Barry M's egna hemsida, den jag har testat är svart. 

 Jag gillar dessa uppskruvbara pennor mycket mer än sådana man måste vässa, mycket just för att man slipper vässandet. En nackdel blir ju dock då att det inte går att få hur skarpa linjer som helst men man får väl väga fördelarna mot nackdelarna :)

Jag har testat ganska många sådana här pennor från olika märken men inte riktigt hittat någon som varit bra att måla med, ofta är dom för hårda så att man inte får någon färg utan att få trycka väldigt hårt eller så är dom mjuka men har då istället inte haft någon bra hållbarhet. En del pennor blir ju aldrig riktigt svarta heller utan blir lite grådassiga, precis som RQ skriver i sin recension och man vill ju ändå ha en riktigt svart penna.

(bilden lånad från Barry M's hemsida)


Så vad tycker jag?

Jag älskar den här pennan! Så mycket att jag redan köpt två stycken till, det är en bit kvar av stiftet på min allra första penna (och jag har haft den i snart två år) och den har jag alltid med mig i handväskan för man vet aldrig när man kan behöva den! Den andra har jag och använder och så den tredje har jag som backup.

Den ger kolsvart färg, sitter som berget hela dagen, kvällen och natten lång och är så lätt att måla med! Den är dessutom superenkel att ta bort det när man vill det, åtminstone med remover för vattenfast makeup och det är den enda sorten jag använder så kan inte säga hur det är annars men tror inte det är några problem. Helt fantastisk penna kort sagt! Att den dessutom inte kostar mer än 55 kr hos IaMias är ju grymt! Jag rekommenderar verkligen den här pennan!

Hittills har jag inte ogillat någon produkt jag testat från Barry M så jag får nog lov att fortsätta testa mig igenom deras sortiment ;)


Pris? 55 kr hos IaMias, 3,95 £ hos Barry M.
Hur mycket? 12 cm långt stift.
Var köpa? IaMias, Barry M och säkert flera ställen jag inte upptäckt ännu :)
Köpa igen? Oh ja, absolut!

RSS 2.0