Är jag den enda...

...som verkligen inte är särskilt förtjust i smaken på Hawaiian Tropics sunkissed läppgunk?

Jag vill gilla dom men nej, jag står inte ut med smakerna, det går bara inte. Väldigt synd då de inte var dyra, de har spf 25 och de ser fina ut på. Men det är väl bara så ibland, man kan inte gilla allt men nu har jag alltså två i princip oanvända tuber med läppgunk och jag tycker synd om dom.. inte många i min omgivning som använder läppgunk heller som jag kan ge dom vidare till.
Shoppat från Kicki.be

De här sakerna från Kicki.be köpte jag för ganska längesedan när dom skulle lägga ned, var dock nyss inne på sidan och ännu har de inte lagt ned helt.

Först ut har vi Loreals Colour Fresco Refreshing Creme Eye Shadow och jag beställde två vita.

Efter att ha läst om dessa i Sminkans blogg och läst att dom är helt okej så kände jag att jag var tvungen att köpa två, jag gillar krämskuggor! Dessa var verkligen inget som brände hål på plånboken heller, precis som allt Kicki.be säljer.Det är krämskugga på stift och jag har inte provat det mer än en gång men tyckte den var bra då, funkar bra som bas och även självt om man tar ett tunt lager, det blir fint skimmer.


Sedan läste jag någonstans att Loreal slutat sälja en av mina favoritmascaror Volume Shocking (2 step volume constructing mascara) här i Sverige. Jag vet inte hur det är med detta för jag har faktiskt glömt att titta i affärerna, får göra det snarast.

Men i alla fall så menar jag den som har som en kam till själva färgdelen som kom först och inte den med två borstar som kom senare. Den med två borstar var ingen hit i jämförelse med dess kusin med kam, men jag gillar konstiga borstar. Den fanns bara att köpa i brunt men var väldigt billig så jag kände att den var värt ett test igen för att se om jag fick så bra resultat som jag minns att jag fick.

Vet inte varför jag glömt bort denna mascara? Kan vara att den var svår att få bort men nu har ju en totalt suverän remover så det skall inte vara några problem (recension av removern finns här!).Har inte testat den ännu men skall göra det efter att jag testat några andra, japp jag har en kölista! ;)Sedan så är det ett litet testköp, jag tycker long lasting läppgunk är bra och vill gärna hitta fler sådana. Hittills har jag ett från Max Factor som jag tycker är helt okej, det är riktigt fin färg och håller skapligt men mer om detta i ett eget inlägg. Så, jag såg att Covergirl har sådana läppgunk och det var lite urplockat bland färgerna men jag tror jag hittade en skaplig. Jag har inte testat det ännu så jag vet inte hur det funkar eller hur färgen ser ut men jag tänkte att jag skulle försöka få ihop lite swatches på mina läppgunk här lite längre fram, jag har blivit inspirerad av Bjootis läppgunksresa och Makeupoholics uppvisning av sin läppstiftssamling. Det här jag köpte heter Outlast Smoothwear.


     

(de två bilderna till höger har jag lånat från Kicki.be)

Jag har nr 815 som är någon slags bärig nyans.. :)

Smink från Make Up Store

Häromkvällen gjorde jag ett klipp tycker jag, hittade ett plagg från La Redoute som jag tyckte var fint och fick rabatt på det, det blev att kosta 77,50 kr! Det var även gratis expeditionsavgift och då jag handlar på faktura blev det ingen avgift där heller, så allt som allt blev det verkligen 77,50 kr! Dessutom fick man smink från Make Up Store, på bilden tolkade jag det som att det skulle bli ett läppglans och en skugga eller något sådant.

Idag hämtade jag ut paketet när jag fick smset att det fanns på mitt uthämtningsställe.

Det innehöll plagget jag beställt + ett läppglans, en ögonskugga, en tygpåse, samt en katalog från MUS och en La Redoute katalog.

Det stod att sminket skickas ut i osorterade färger och okej tänkte jag, bara jag inte får en orange skugga för den färgen tycker jag är otroligt svåranvänd på mig... Vad fick jag? Jo, en Microshadow i färgen mock orange. Visserligen en ganska fin orange med nästan som en hint av guldskimmer i? Men ändå, det känns lite besvärligt. Men jag får väl lära mig att använda orange antar jag?

Läppglanset är ett Scent lips i färgen rif-raf vilket verkar helt okej, lite lilarosa och genomskinligt. Det är ganska stark doft på det men luktar gott, får se om jag kan använda det eller om doften blir för överväldigande.

Nu låter jag säkert otroligt otacksam men så är verkligen inte fallet, jag tycker det är jätteroligt att få gratis smink! Särskilt från ett märke som jag har otroligt lite ifrån. Men det var lite komiskt att det var just en orange skugga jag fick.. Men som jag skrev tidigare, jag får lära mig använda orange eller så kanske någon annan längtar efter den, får se hur det blir.

Jag försökte hitta bilder av produkterna på MUS hemsida men fann ingen av dom, de kanske utgått? Själv har jag dålig koll på MUS så jag har faktiskt ingen aning men för min del gör det ju inget om de har det eller inte heller.. :)

På den andra bilden har jag lagt sminket på en mycket gammal byrå som jag fått efter min farmor, färgen är lite sliten men jag gillar att det syns att den varit med om en del.

  


  

Testat: LdB Creme Rich with Shea for very dry skin

Den tredje produkten av de jag handlade tidigare och skrev om här är en bodylotion för mycket torr hud.
"Creme Rich Lotion är baserad på 100% vegetabiliska oljor och innehåller en extra hög halt av vegetabiliska oljor bland annat från Sheanötter. Det gör att din hud får massor av naturlig fukt som snabbt går ner i huden utan att täppa till porerna och utan att kladda. Dessutom reparerar vegetabiliska oljor torr och skadad hud. Creme Rich har den klassiska och milda LdB doften. Innehåller LdB Energy ComplexTM som tillför energi till din hud vilket ökar syresättningen och cellförnyelsen. Det gör huden fastare, smidigare och ger den mer lyster."


Jag har kommit på mig själv att ofta välja produkter med shea i, jag brukar ofta gilla dessa då de funkar bra på min hud. Den här lotionen är inte så dum, den går ganska bra in i huden men man får inte ta för mycket för då tycker jag det blir lite som en hinna utanpå huden men den funkar på min torra hud. Det är samma här som jag tidigare skrev om duschkrämen dock, det är inte en produkt som ger lyxkänsla pga doften. Jag tycker deras klassiska doft är riktigt tråkig och väldigt mycket åt tvålhållet, det drar ned betyget lite i mitt fall då jag gärna har någon annan doft på bodylotion. Men på plussidan så är den inte särskilt skarp och man luktar ju ändå fräscht. Det är en bra produkt och inte särskilt dyr och skulle de byta doften skulle jag nog tycka om den ännu mer. Jag har nyligen köpt den gamla förpackningen av duschkräm och bodylotion i sheavarianten och den luktar ju så otroligt gott, förstår inte varför de bytte doft egentligen. Men förpackningarna är finare nu i alla fall och mer lätthanterliga tycker jag.

Testat: LdB Hydra Sensitive Shower with Aloe Vera for sensitive skin

Här har vi en annan av produkterna jag köpte och skrev om tidigare här och det är duschkrämen för känslig hy.
Så här säger LdB själva om produkten i fråga:

"Hydra Sensitive Shower innehåller växtextraktet Aloe Vera som är extra milt och lugnade för din hud. Denna krämiga och mjukt löddrande duschkräm innehåller endast vegetabiliska oljor som skyddar din hud mot vattnets uttorkande effekt. Hydra Sensitve har den klassiska och milda LdB doften. Innehåller LdB Energy ComplexTM som tillför energi till din hud vilket ökar syresättningen och cellförnyelsen. Det gör huden fastare, smidigare och ger den mer lyster."                  


Vad tycker då jag? Detta är en bra vardagsduschkräm, den är inte särskilt lyxig men den känns bra för huden och jag känner mig inte torr och flagig efter att ha använt den. Det här med att den tillför huden energi som ökar syresättning och cellförnyelsen vet jag inte vad jag ska säga om men visst, man blir ren, den torkar inte ut huden och funkar helt okej. Doften är trist, den klassiska LdB-doften och den är väl ingen favorit så den tycker jag drar ned betyget även om det luktar fräscht och rent. Vore det inte för att den doftar som den gör skulle jag nog tycka att den kändes lite lyxigare att använda, för som sagt min hud verkar gilla den..

Testat: LdB Vitalizing Peeling With Silk for normal skin

Först ut i nya kategorin är en produkt från LdB, jag köpte den här samtidigt som två andra LdB-produkter, detta går att läsa om här.

Jag föll främst för det låga priset vad det gäller den här peelingen, 30 kr är ingen förmögenhet och är den då bra är det ju hur bra som helst.


Så här skriver LdB själva om produkten:

"En effektiv peeling som samtidigt rengör din hud. Vitalizing Peeling innehåller äkta Silke som gör huden mjuk och len samt naturligt Betain som återfuktar. Tar bort döda hudceller för en frisk och vacker hud. Så mild att den kan användas varje dag. Vitalizing Peeling har en blommig och skön doft."


Då ska vi se om deras åsikt överensstämmer med min då.

Effektig peeling som samtidigt rengör din hud? Njaa, effektiv vet jag inte, det är otroligt små peelingpartiklar i som knappt känns och det är väl synd att säga att jag tycker det gör varken till eller från, på den lite känsligare huden är det okej men på ben och så känns det knappt. Den gör dock huden mjuk och ganska len, det får jag hålla med om. Att den är mild så att den kan användas varje dag tvekar jag inte alls på då jag inte tycker det här är en riktigt regelrätt peeling, det är mer som en duschkräm med små partiklar i. Men, och här har ni det bästa av allt med den här produkten, den luktar otroligt gott! Jag kan inte beskriva doften men blommigt kanske stämmer här. Så, som duschkräm med aningens peelingkänsla? Japp, myspys! Som en peeling? Njaae! Och ja, ni måste testa den ändå, främst pga doften, den är ljuvlig!

Testat!

Nu är det dags för en ny kategori här på min blogg även om den kommer ligga under kategorin recensioner. Den får heta Testat och på det viset hoppas jag att jag får till lite flera sådana inlägg, jag har nämligen extremt svårt för att skriva recensioner, det är som att jag får någon slags brainfreeze så fort jag försöker skriva recensioner och skall försöka betygsätta osv. Om det bara heter testat och jag bara skriver lite vad jag testat och hur produkten var så kanske det går bättre, egentligen är väl skillnaden inte så stor men det känns så i min hjärna och kan jag lura den så enkelt är det ju inget fel? ;)RSS 2.0