What's up?

Jag försöker att hålla mitt köpstopp och det går faktiskt bra än så länge, men visst det kliar i mig när jag ser produkter på extrapris i tidningen, får Kicks tidning osv. Även när jag läser sminkbloggar. För det är så mycket saker jag vill ha men jag får varje gång övertyga mig om att jag inte har något behov av dom. Så är det. I alla fall tills jag har råd att unna mig mera saker, för tills vidare är dessa saker helt enkelt en lyx.

För övrigt så övar jag lite smått på att ta bra foton på NOTD's och swatches så i framtiden kanske det kan bli lite mer sådant. Har även några små prylar som blev köpta innan köpstoppet som jag tänkte visa er.

Men nu skall jag kika lite på Idol, japp jag är inne i Idolträsket fast jag får lov att säga att det roligaste är över nu enligt mig. Sedan är det säsongsstart av Grey's anatomy och efter det True blood. Inget av dessa får missas. Inget heller Oskyldigt dömd med underbara Persbrandt får missas. Eller Heroes. Som ni kanske förstår så älskar jag serier.

Ha en trevlig kväll!

EOTD: Ardell Fashion Lashes nr 114


Dessa frallor använde jag för någon helg sedan när jag skulle ut och partaja lite. Köpte dom från Kicki.be  (ursprunligt inlägg där de var med finns här) och har inte riktigt kommit mig för att använda dom förrän nu, har nog tyckt att de sett lite väl blaffiga ut men gav dom en chans ändå och jag tycker det blev riktigt fint.





Det är verkligen inte toppkvalle på bilderna nedan, det är mobilkameran som använts.. Men ni kanske får ett hum om hur det såg ut i alla fall.. :)


          


Dessa är nog mina nya favoriter tror jag, väldigt fina!

Ny klänning

Denna jättefina klänning fick jag av min mamma häromdagen, jag tvekade själv då jag tyckte det var en lite onödig utgift och då köpte hon den.. :) Så himla rar!








Köpstopp

Nu ni så har jag officiellt köpstopp. Nu ska här inte köpas massor av smink och annat som jag egentligen faktiskt inte behöver. Eller behöver, sakerna är roliga men jag har så jag klarar mig. Det enda jag har dispens för är om jag hittar något riktigt fint klädesplagg jag verkligen verkligen vill ha som inte är tokdyrt (ibland dyker dom ju upp) och ev. ett besök till frisören med. Så, nu blir det till att rota bland grejerna jag har, kan ju vara lite spännande det också. Framförallt ska jag absolut inte köpa flera saker med rosetter.. Jag har extremt många diadem, hårspännen och annat med rosetter nu. Skärpning Marybeth!

Tur att jag köpte många deodoranter när det var sjukt bra extrapris på det förut och att jag har många rengöringsprodukter till ansiktet hamstrade med.

Det här är dels för att jag försöker spara pengar och dels för att jag måste inse att jag inte behöver flera saker av något som jag redan har massor av, ibland går mitt shoppande överstyr helt enkelt. Någon som känner igen sig? Jag hoppas det så att jag inte behöver känna mig lika ensam...


FACE Lipgloss Krokus

Som så många andra kunde inte heller jag stå emot att köpa Damernas Värld när man nu fick med ett lipgloss från FACE. Jag har tidigare köpt en tidning för att få ett lipgloss från just FACE och det tror jag hette Jasmine. Det var dock ingen större hit, var nog mest färgen som inte funkade där tror jag.

Det här, Krokus alltså, ser däremot ljuvligt ut! Mysig nyans med massor av guldskimmer i. Tidningen kostade 49,50 kr och då fick man ju glosset på köpet vilket jag tycker är en schysst deal.




  





Har ni också köpt tidningen och fått ett av glossen? Vilken nyans tog ni i så fall?

Dirty Dancing

Dirty Dancing är en film som jag alltid kommer att älska, Johnny är killen som jag alltid önskade skulle komma och svepa iväg med mig när jag var yngre. Att det sedan är dans och musik som jag älskar dessutom är bara ett plus. Men vad trött jag blir på Baby ibland, nördigare får man ju leta efter då och då men åh vad jag önskat att jag var hon. Många gånger. Men, ändå, Johnny är ljuvlig. Kan inte tänka mig någon annan än Patrick Swayze i den rollen och den filmen kommer jag alltid minnas och titta på då och då.

Det är otroligt sorgligt att Swayze lämnat oss, han var speciell.

Om ni undrar varför jag kom på att skriva om Dirty Dancing just nu så är det för att den går på SVT1 just nu, fint av SVT att sätta in filmen för att hedra Swayze tycker jag.



(bild lånad härifrån)

Tävling hos Gullsvansar och kärlekslimpor

Nu är jag med i en tävling igen :) Den här gången försöker jag mig på att vinna en Spotifyinbjudan, inte till mig själv utan till min kära far. Så får vi se hur det går!

Det är Gullsvansar och kärlekslimpor som lottar ut tre stycken inbjudningar om man tipsar om lite musik, tipsar man sedan i bloggen får man en extra lott :)

Om ni saknar en inbjudan eller vet någon som gärna vill ha en är detta perfekta tävlingen för er! Lycka till!

Här har ni tävlingen! Titta gärna in ändå annars, trevlig blogg med mycket fina klänningar, gamla bilder och vintagemöbler.. och så klart en trevlig bloggerska :)

Nytt i lacklådan - China Glaze Thunderbird och Seche Vite överlack

Bellme hade häromdagen ett erbjudande om att man fick Thunderbird från China Glaze och Seche vites Dry Fast Top Coat för 198 kr inkl. frakt. Säkert inte särskilt billigt om man jämför med Ebay och utländska webbshoppar men för mig som inte orkat engagera mig i sådant så kändes det som en bra deal eftersom jag vet vad de grejerna kostar i svenska webbshoppar och affärer.

Jag var ju väldigt sugen på att köpa något mer ur China Glazes kollektion Retro Diva och tog alltså chansen, velade länge kan jag säga men valde till slut Thunderbird efter att ha tittat på väldigt många olika swatches. De lila såg otroligt fina ut med men jag har ganska många lila som kan likna de som fanns i kollektionen så ja, Thunderbird it is! Plus att jag även tänkt köpa ett snabbtorkande överlack hur länge som helst. Nu fick jag båda.

Fick ett mejl i förrgår att de stora flaskorna var slut hos deras leverantör och att jag skulle få tre små flaskor och sedan den stora i oktober och hey jag klagar inte för små flaskor är ju också bra och väldigt söta är de med.

Och ja, Thunderbird är fantastiskt vackert! Jag är så glad över Drive in (läs gärna mitt tidigare inlägg angående det här) och Thunderbird.. :)

Så, bilder kanske?



 
 
 

 


Kanske inte

Nix, nej, no no. Fick inte jobbet. Lite deppigt samtidigt som jag tänker att det antagligen inte var meningen då. Men det hade varit så sweet. Så, så är läget och därför har det varit dåligt med blogginlägg. Jag har varit lite deppig som sagt och tränat och träffat familj och vänner istället.


Idag fick jag en fina saker på posten som jag skall visa upp imorgon, några gissningar? :)

Bow competition

Alltså, det här måste ju vara en av de sötaste tävlingarna ever och jag är så glad att jag hittade den och att jag hittade den här tjejens blogg. Massor av rosetter och tips om hur man gör rosetter, hur man använder dom osv. Hurra!

Nu är jag med i en tävling där man kan vinna 55 (!) olika rosetter! Ni förstår att jag inte kunde motstå eller hur? Kika in ni också, men skynda er innan tävlingen tar slut!




(bild lånad från blogginlägget..)




Ett litet öga

Hittade en bild jag tog en kväll när jag skulle ut och fira en av mina väninnor som fyllde 25. Det är min gamla vanliga sminkning så inget nytt men ändå, det är en bild och det ser hyfsat okej ut tycker jag.. :) Jag har inte klippt bort så mycket av ansiktet som jag brukar heller ;)

Om någon undrar hur jag gjort så är det precis samma som i min tutorial jag gjorde för ett tag sedan, är nog ett par andra frallor bara och så har jag lagt till den beigevita kajalen på vattenlinjen bara. Den hittar ni här.



Kanske kanske..

Jag var på intervjun och det kändes som att det gick ganska bra.. men vad läskigt det är med anställningsintervjuer ändå!  Så nu är det bara att vänta och se vilket ju är otroligt olidligt bara det, vill ju veta nu nu nu! Jag hoppas på detta nu men om jag inte får det så är det inte meningen att jag ska jobba där, då är det meningen att jag skall göra något annat. Men ändå, vore kul!

Haft ganska fullt upp i helgen, i fredags var det utgång, i lördags lite lite shopping och sedan hälsade vi på vänner. Idag har det inte varit så fullt upp men ändå en del, handla mat och sådant där tråkigt.. tvätta osv. Jag blev riktigt nöjd med sminket i fredags kväll men bilderna blev totalt blä, de få jag hann ta. Hade inget dagsljus vid den tiden och ljuset inne i badrummet har blivit väldigt annorlunda sedan jag satte upp en spegel med belysning i. Jag måste klura lite på det där, övning ger färdighet.. :)

Inte så mycket skönhetsrelaterat i bloggen för stunden men det beror på att jag inte har några bra bilder på det jag vill skriva om, det skall jag försöka ta och fixa imorgon när det är ljust.. :)

Yey!

Jag har sökt två stycken jobb som jag hoppas mycket på varav det ena är mera intressant och idag när jag i princip gett upp det jobbet eftersom det var ett tag sedan ansökningstiden gick ut och ställt in mig på att strax få ett nej tack brev så ringde dom och vill att jag ska komma på intervju! Yey! Jag hoppade glädjeskutt här även om det absolut inte betyder att jag fått jobbet, men jag har ju en chans i alla fall!


Trött?

Hm, tror ni man är trött om man kommer på sig själv med att skaka bomullspaden istället för removerflaskan?

Jag misstänker att svaret är ja.

HOT glitter





Jag har ju alldeles glömt bort att visa dessa, jag köpte dom för ett tag sedan när jag var på Lindex och såg att de sänkt priserna extremt mycket - från typ 150 kr till om det var 10 eller 20 kr styck, minns inte exakt. Fint är det och jag köpte alla färger som fanns kvar. 

Det är alltså en ände med lim och en ände med glitter, ganska smart väl? Jag har inte kommit mig för att testa det ännu för det var ett tag sedan jag höll på med glitter.. Jag har inte riktigt kommit fram till hur man gör, måste testa lite innan jag använder det i skarpt läge, dvs när jag skall ut någonstans. Jag misstänker att man tar limmet på huden och sedan duttar man på glitter? För inte vill man väl ha applikatorn som "bor" i limmet i glittret? Då blir det ju glitter i limmet sedan.






Gillar ni glitter eller tycker ni det är lite högstadiedisco (det var i alla fall poppis när jag gick i högstadiet..) över det?


Nytt i lacklådan - China Glaze Drive in

Jag var och tittade i lite affärer förra veckan och hade då en kupong på Kicks, 20 % på valfri vara, som jag tänkte att jag måste använda innan den går ut. Jag visste inte riktigt vad jag skulle köpa för det är inget särskilt jag verkligen behöver nu men jag tänkte som så att hittar jag inget särskilt så köper jag ett par lösfrallor eller något annat användbart.

Men så stötte jag på ett mycket vackert nagellack, jag hänger inte med särskilt mycket i alla nya kollektioner och så vidare som kommer men China Glazes nya kollektion Retro Diva har jag inte kunnat missa, många har skrivit om den och jag har lockats av nyanserna i den trots att jag inte är något riktigt nagellacksfreak. De hade i alla fall kollektionen på Kicks och de kostade 99 kr styck vilket kanske är dyrt jämfört med om man handlar dom på Ebay eller utländska webbshoppar? Jag vet inte riktigt själv men antar att det är så eftersom så många handlar på just de visen. Men jag fick ju 20 % så det blev 79 kr istället och det tyckte jag var godkänt för jag föll faktiskt pladask för det här lacket, t om mamma tyckte det var fint, kors i taket ;)

De hade ett nagelhjul med färgerna också och jag testade Drive in ovanpå en av mina naglar och såg att hey, nyansen verkar ju funka rätt bra med min hudton och därför slog jag till. Jag lockades även av Let's Groove, Short And Sassy, Skate Night, Stella, Stroll och Thunderbird men jag vet själv hur dålig jag är på att använda de nagellack jag har att det får vara hur otroligt vackra de än är. Jag tror faktiskt inte att jag lockats så här mycket av en nagellackskollektion någonsin innan och det är kanske inte så underligt med alla vampiga, djupa och mustiga färger som finns i denna?

Men åter till Drive in, det är så vackert så det inte är sant! För att se det in action hänvisar jag mer än gärna till Scrangie för hennes bilder är mycket fina och snygga naglar har hon med, det har inte jag - jag har korta trista och allmänt icke-fotogeniska. Här kan ni se det och resten ur kollektionen hos Scrangie.

Och så lite bilder då! Klick klick!



       

RSS 2.0