Nytt i lacklådan - China Glaze Thunderbird och Seche Vite överlack

Bellme hade häromdagen ett erbjudande om att man fick Thunderbird från China Glaze och Seche vites Dry Fast Top Coat för 198 kr inkl. frakt. Säkert inte särskilt billigt om man jämför med Ebay och utländska webbshoppar men för mig som inte orkat engagera mig i sådant så kändes det som en bra deal eftersom jag vet vad de grejerna kostar i svenska webbshoppar och affärer.

Jag var ju väldigt sugen på att köpa något mer ur China Glazes kollektion Retro Diva och tog alltså chansen, velade länge kan jag säga men valde till slut Thunderbird efter att ha tittat på väldigt många olika swatches. De lila såg otroligt fina ut med men jag har ganska många lila som kan likna de som fanns i kollektionen så ja, Thunderbird it is! Plus att jag även tänkt köpa ett snabbtorkande överlack hur länge som helst. Nu fick jag båda.

Fick ett mejl i förrgår att de stora flaskorna var slut hos deras leverantör och att jag skulle få tre små flaskor och sedan den stora i oktober och hey jag klagar inte för små flaskor är ju också bra och väldigt söta är de med.

Och ja, Thunderbird är fantastiskt vackert! Jag är så glad över Drive in (läs gärna mitt tidigare inlägg angående det här) och Thunderbird.. :)

Så, bilder kanske?



 
 
 

 


Kommentarer
Postat av: Marina

Tråkigt med jobbet hördudu.. man kan bli så knäckt, när man verkligen spetsat in sig på nåt, och så går det inte vägen. Men, det finns en mening med allt, nåt bättre väntar säkert runt hörnet! Lacket ser jätteläckert ut, min typ av röd ;-)! Brukar köpa China Glaze från H2T, men just China Glaze lacken på den sighten har de slutat skeppa utanför statern, himla typiskt. Det kostar bara en par, tre dollar där...

2009-09-17 @ 22:45:58
URL: http://www.marinamake.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Superduperfint!

2009-09-18 @ 21:35:22
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: marybeth

Marina: Ja, det sög lite men det är ju inte mycket att göra.. Precis som du säger så tror jag också att det finns en mening med allt och det var tydligen inte meningen att jag skulle jobba där.. :) Det är verkligen läckert! :) Ja, du verkar gilla lite vampigare färger vad jag märkt i din blogg så det här är säkert perfekt då! Verkligen trist att de slutat skeppa CG, blir väl svårare att få tag på dom då. Det är ju stor skillnad i pris verkligen, tur att jag köper lack så sällan, annars skulle jag nog få börja engagera mig i ebay och amerikanska webbshoppar.. :)



Kerstin: Ja, jag håller med! Tack! :)

2009-09-22 @ 17:46:35
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Johanna

Thunderbird var en riktig godbit! Snyggt med skiftningarna

2009-09-28 @ 18:06:56
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: marybeth

Johanna: Det är underbart! Alla borde ha ett.. :) Likadant med Drive in.. Jag gillar med skiftningarna, det gör det så läckert! Tack!

2009-09-28 @ 19:32:02
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Kajsa Kavat

Thunderbird ser riktigt tjusigt ut! Ser framemot en notd. :)

2009-09-30 @ 19:03:41
URL: http://kajsaskosmetik.blogspot.com
Postat av: marybeth

Kajsa: Tjusigt är rätta ordet! :) Oj, Notd, vi får se vad jag kan göra.. jag har så hemskt tråkiga naglar men kanske kanske, men jag lovar inget ;)

2009-09-30 @ 19:49:58
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Ellen

Hej!

Jättefin blogg!

Kolla gärna in min blogg, har en veckans blogg tävling! :)

2009-09-30 @ 20:03:56
URL: http://imfashion.blogg.se/
Postat av: marybeth

Ellen: Tack! Skall kika in då.

2009-10-02 @ 22:35:09
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0