HOT glitter





Jag har ju alldeles glömt bort att visa dessa, jag köpte dom för ett tag sedan när jag var på Lindex och såg att de sänkt priserna extremt mycket - från typ 150 kr till om det var 10 eller 20 kr styck, minns inte exakt. Fint är det och jag köpte alla färger som fanns kvar. 

Det är alltså en ände med lim och en ände med glitter, ganska smart väl? Jag har inte kommit mig för att testa det ännu för det var ett tag sedan jag höll på med glitter.. Jag har inte riktigt kommit fram till hur man gör, måste testa lite innan jag använder det i skarpt läge, dvs när jag skall ut någonstans. Jag misstänker att man tar limmet på huden och sedan duttar man på glitter? För inte vill man väl ha applikatorn som "bor" i limmet i glittret? Då blir det ju glitter i limmet sedan.






Gillar ni glitter eller tycker ni det är lite högstadiedisco (det var i alla fall poppis när jag gick i högstadiet..) över det?


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Bra shoppat =)

2009-09-07 @ 09:19:04
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: marybeth

Kerstin: Man tackar!

2009-09-07 @ 22:59:31
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Emma P

Vad kul att du hittade dessa så billigt! Jag köpte såna här i våras för tio kronor styck, ja eyeliner med för den delen. Precis som du sa så tar du limmet först och sen duttar på limmet. Går väl att mixa, men då brukar glittret bli lite matt och det är ju synd. Och nej, jag tycker inte att glitter är högstadiedisco, jag använder glitter på ett annat sätt idag än vad jag gjorde då, och annat glitter med för den delen... Förresten så var det nog på mellanstadiet jag hade glitter...

2009-09-08 @ 11:12:17
URL: http://sminkan.blogg.se/
Postat av: marybeth

Emma P: Ja, det glädjer mig :) Ja precis! Här fanns det väldigt dåligt med eyeliners och de som fanns såg ut att ha torkat så det blev inga sådana tyvärr. Ah, vad bra med applikationstips! :) Skall testa det snart. Jo precis, det är ju sant.. på den tiden så hade vi typ hudgeler med glitter i och glitterspray och små burkar med nån slag ögonglittersgunk man fick från typ Frida. För att inte tala om dom där nageltatueringarna. Det var nog både mellanstadie och högstadie. Jag är 23 btw.. :)

2009-09-08 @ 22:30:24
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Haboubaa

Så biligt vilka fynd :D tralalala

2009-09-10 @ 15:06:57
URL: http://haboubaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0