Nyshoppat - Isadoras krackeleringslack

Jag har äntligen fått tag på ett krackeleringslack jag också, IsaDoras Graffiti Nails har verkligen gått åt som smör i solsken och har inte varit helt lätt att få tag på häromkring utan jag har letat efter det svarta i flera veckor.

Men idag hade jag tur och snodde åt mig det sista svarta, dvs Black Tag, på Ica Maxi och det efter att jag redan hade kikat på både Lindex och H&M men där fanns bara dom andra färgerna. Jag fick ge 65 kr och det var tydligen extrapris då det kostar 69 kr i vanliga fall, oj oj vilken schysst deal va? ;)

Jag köpte det mest för att det påminner lite om barndomen när det fanns sådana här lack tidigare, jag minns inte vilket märke som gjorde dom då men jag är helt säker på att dom fanns när jag gick i mellan- eller högstadiet. Sedan tycker jag att det kan vara lite coolt också :D











Vad tycker ni om dom här krackeleringslacken som blivit så populära? Fint? Fult? Coolt? Töntigt? Har ni köpt något/några av dom?




Kommentarer
Postat av: kerstin

Jag har också äntligen fått tag på två!



Psst! Du har en award att hämta hos mig! Vad kul att du är tillbaka ordentligt i bloggen =)

2010-08-29 @ 10:13:48
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Postat av: marybeth

Kerstin: Tänk att någon produkt kan bli så tokhypad, IsaDora måste vara riktigt lyckliga när det säljer slut överallt! Roligt att du också fick tag på några :)



Åh, tack så jättemycket! Du gjorde just min dag! :D

2010-08-29 @ 11:31:18
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Gin

Jag såg en tjej som hade rosa och svarta naglar gjorda med det där lacket, det såg riktigt häftigt ut. Skulle inte passa på mig dock.. ;)

2010-08-29 @ 21:03:54
URL: http://vaniljlatte.blogspot.com
Postat av: marybeth

Gin: Coolt! Jag är inte så mycket för rosa men kan tänka mig att det såg nice ut. Njaa.. rosa kanske inte riktigt är din färg heller men med någon annan färg och så det där ovanpå tror jag skulle bli nice! :D Lite rockchic ;D

2010-08-29 @ 21:06:08
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har det svarta och har fått en hel del positiva kommentarer. I England var den en kille på en pub som kom fram och var helt fascinerad, han kunde inte alls förstå hur jag gått tillväga :)

2010-08-30 @ 12:20:04
URL: http://malleas.blogg.se/
Postat av: marybeth

Malin: Vad kul! Vad tycker du om det själv? Jag måste ta och testa mitt och se vad folk säger.. :) Haha, har dom inte sådana lack där tro? Det kanske vore en perfekt grej att köpa på sig flera stycken och sälja på Ebay? ;) Roligt med människor som kommer fram och snackar med en om sånt tycker jag! :)

2010-08-30 @ 19:56:44
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Fröken Frodig

Sitter med det på klorna nu! Har ett guldfärgat Isadoralack under, svarta graffitilacket över och ett snabbtorkande överlack från Essie. Tycker själv det blev snyggt fast jag inte är förtjust i guld, fick flera positiva kommentarer häromdagen på en fest.

2010-08-31 @ 20:38:14
Postat av: marybeth

Fröken Frodig: Oh, det låter snyggt! Jag måste verkligen ta och testa det men är lite osäker på om det funkar med svart nagellack på jobbet.. eller om folk kommer titta snett på mig då.. haha.. Vad roligt att folk kommenterade det och tyckte det var snyggt! :)

2010-09-01 @ 19:33:01
URL: http://marybeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0